2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@bircahil hocam ben hep kpss ye calisiyormus gibi dusundum.olasi bir guy ilani gelirse ve bende il tuttursam gercekten mutlu olurum ama ben esasen secimlerin yaklasmasi ve 2018 kpss puaniyla yuklu alimlarin olacagi dusuncesiyle motive ediyorum kendimi.guy ilani gelse bende hala hazir degilim.hukukta ve 4 lu iktisatta cok eksigim var.elimden geldigince tamamlamaya calisiyorum.
-
@marjinalfaydali iste belli ki guy ilani yine bahari bulacak gibi o zamana kadar eksiklikler kapatilir .yine de sinavda ne olacagi hic belli olmuyor
-
@bircahil Her şey kısmet be kardeşim. Olucağı varsa elbet olacak.
-
Dostlar yarın twitterde etkinlik var hep beraber katılalım lütfen... artik birazcık sesimizi çıkaralım...
-
@bolulu ne etkinliği ?
-
@bircahil hocam neden bahara kalır muhabbeti yapıyor herkes kaçırdığım bişey mi oldu en son aralık-ocak ilan gelicek gibi konuşmalar geçiyordu daha duyumun doğruluğunu görmedik
-
@maxmin yoneticilerin tespitleri bahari isaret ediyor.
-
@baumol aynen ben ona sans diyorum
-
Güya kasım ortası gelecek ilanlardan bahsediliyordu kasımı da yedik. Ben atansam iibflilerin uğursuzluğu geçecek gibi hissediyorum benden ötürü mü 3 yıldır kesat işler
-
@accosator ilanların gelmesi için twitterde etkinlik yapıyoruz herkesi bekliyoruź...
-
@bolulu kardeş bende twitter yok ki beni hep dışlayın zaten:) bolulu rica etsem benim de selamlarımı iletir misin:) iyi etkinlikler
-
@accosator Ananim bir hesap açabilirsiniz.Maksat sesimiz daha yüksek çıksın.Tabi siz bilirsiniz fikir olsun diye söylüyorum.
-
@luthor, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@accosator Anonim bir hesap açabilirsiniz.Maksat sesimiz daha yüksek çıksın.Tabi siz bilirsiniz fikir olsun diye söylüyorum.
-
@asya sakın twit atıyım deme, uğursuzluk getiriyorsun :):):):)
-
İlan gelmesi istekleri guy la mı sınırlı olacak arkadaşlar
-
@accosator Twitter yok allahtan
-
@accosator bence mhuy duy ilgöç bunların ilanı da gelmeli artık, zira meydan Gibe kalınca havasından geçilmiyordu
-
Elimizden bir şey gelmiyor gerçek anlamda ama sanalda olsa belki bir ses yaratabiliriz. Bu yüzden arkadaşların davetini lütfen eş geçmeyin. Ben sahte hesap açtım ve profil resmi olarak siyah iibf takipte yazan resmi koydum. Benim hesabım yok gerçek hesabımdan yazmak istemiyorum demeyin açın yeni bir hesap birlikte hareket edelim. Son 40 dk
" 27 Kasım 2017,Pazartesi günü saat 20.30'da #İİBF etkinliği yapılacaktır..
Profil resimlerinizi etkinliklerde karartın.
#GuyVmyDuyMhuyMuy " -
Yok canim katilirlar mi? Buraya gelince herkes aglar ama bisey yapmazlar.Naci Agbal'in en son tweetinin yorumlarina bakarsaniz 1 tane iibfli yok hep ogretmenler kadro istiyor.Isteyen alir bekleyen degil.
-
@falanfilan niye gercek hesabimizdan yazarsak ne olur .bu dami sorun oluyor