2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bir şey olmaz tabii ki de. Sadece tercih etmeme etkinliğe katılmama sebeplerinden biriyse bu önemli değil, herhangi bir hesapla da olur demek istedim.
Ama gündem konusu bile olamadık. Ben çok umutluydum nedense. Cidden biz de birlik yoksa tabii ki de harcarlar bizi. -
Duyumcular yokmu şöyle yakışıklı bir ilan duyumu ?
-
Üstadım 22 Aralık’ta Gelir uzmanlığı yeterlilik sözlü sınavları bitiyor sanırım onun akabinde gelme ihtimali olabilir mi acaba ? @can-mavi, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
1- 1250 ile 1500 kişi için Guy alımı olacak ilan tarihi aralik-ocak
2- 100 kişilik kaymakamlık ilan aralik-ocak , sınav şubat-Mart
3- 15 kişilik dpb alımı olacak , sınav Mart nisan ı bulacakmış
4- daha kesin olmamakla birlikte 200 kişilik idari yargı . Büyük ihtimal Aralık ayındaki adli sınavı geçtikten sonra kesinlik kazanacaktır
@paretowilffredo nasıl ? Sence arkadaşları bi nebze de olsa motive eder mi bu paylaşım -
Ben anlamıyorum.. Anlam veremiyorum.. Öğretmenler mübaşirler doktorlar gündem oldu.. Beş altı yakınıma retweetler misin destek olur musun dedim.. Konuyla tamamen ilgisiz insanlar bile destek verdi.. umrunda değil.. Allah aşkına efendi bir şekilde düzgün bir üslupla hak arayınca kendi hesabın bile olsa bakan ne diyecek? Özel kalemi arayıp bu ipneyi bulun hakkını arıyor beni etiketliyor rahatsız ediyor telefon ötüp duruyor falan mı diyecek? Yemin ediyorum onlarca twit attım hemde kendi hesabımdan.. Düzgün bir üslupla hakkımı aradım.. Arkadaşlar!! Kpss üstünden nerdeyse 7 ay geçti ders çalışarak ne alabildiniz şu ana kadar.. Açılan yirmi kişilik ilanlar ve sgk dan başka ilan var mı?? Onlarda ne zaman açıklanacak allah bilir.. Kadro açılmadığı sürece istediğiniz kadar ders çalışın ilk beş yüz başvurur sizde böyle bakarsınız..
-
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kanun Teklifi, Anayasa Komisyonunda kabul edildi. Yüksek Seçim Kurulu merkez birimine 225, taşra birimlerine ise 490 olmak üzere toplam 715 kadro ihdas edilecek. (15 seçim uzman yardımcısı ihdas edilmiş.)
-
@paretowilfredo seçim uzman yard hakkındaki düşünceleriniz ? Hangi ağırlıklı puanlar olur sizce? Anayasayı seçim kanunu vs hatırlatıyor bir hukuk ya da kamu ağırlıklı puanlar olabilir diyebilirmiyiz
-
@rybczynski2 dostum aralık ocak gibi ilan geleceği söyleniyor, bakalım
-
@reagan ben de onu diyorum. Kendi hesabimizdan atsak ne olur
-
@hicks44 Ayni kanaatteyim. Ama sadece iibf den alinmayabilir. Hukuk mezunlari icin kadro ayrilabilir ya da birlikte bir alim olabilir.
-
@paretowilfredo önceden pareto kardeşim özelden yazınca cevap verirdi.. Herkes küstü bize yahu
-
@reagan donecegim dostum küsmedim cok yogunum bu aralar ilk firsatta insallah
-
@can-mavi bir ay önce inanıyordum ama artık inanmaz oldum sanırım bu duyum gerçekleşmeyecek gibi kardeşim. Yeterlilik mülakatları yapılıyor çünkü daha guylar göreve başlamadı gecikme sebebi bunlar olur mu bilmiyorum ama bekletirler daha
-
@bonus dostum ikisinin planlaması farklı şeyler, yeterlilik için sınav açılmayacak olsa doğru düzgün bir sınav açılmazdı, o yüzden içini ferah tut
-
@can-mavi Neden bu kadar umutsuz olmaya başladınız ? Zaten Aralık veya ocakta ilanin olacağına dair duyumunu paylaştı arkadaşımız. Daha Aralık gelmeden herkesin suratı asık. Elbet gelecek ilan Arkadaşlar çalışmaya devam.
-
@ouzakbas benimde anlam veremediğim nokta bu ilan gerçekten gelse bile geldiğine inanmıcaklar nerdeyse
-
@maxmin 2015 ten beri bu işin içinde olanların bu karamsarlığı hgayet normal çünkü biz alışığız aylar yıllar süren kısır süreçlere
-
Sadece biraz yorgunluktan arkadaşlar artık aylarca beklemek istemediğimizden umutsuzluk kaplıyor içimizi. Sabır tükenmiş. Askere gidip gitmeme kararsızlığı filan belirsiz hepsi etken
-
Siz yolun başındasınız sanırım.Ben ne yapayım o halde diyesim geldi...Askerlik bitti hatta askerlik yüzünden kurum sınavından elendim..Şimdi de son şanslarımı değerlendiricem.Motivasyon yerlerde..Bu süreç böyle berbat işte ağlamak,sızlamak fayda etmiyor
-
Arkadaşlar biraz alakasız olabilir ancak aktif olarak burayı gördüğüm için yazıyorum , kusura bakmayın lütfen.
Turizm rehberliği ve seyahat işletmeciliği bölüm mezunu olan birisi A grubu sınavlarına hazırlanabilir mi ? Ben bakıyorum ilanlar hep iibf adı altında ancak daha önce hazırlanabilir diye bir kaç kişiden duydum ama netlestiremedim bilgisi olan var mı? -
@birumut ben hiç duymadım. Alan konusunda hiç birikiminiz yoktur eminim iktisat muhasebe hukuk ve maliyede. Bunlar zorlar sizi. Ayrıca hedefinizde belli bir yer varsa o kadronun geçmiş ilanını indirip şartlara bakın.
Ama alakasız bölümlerden malesef atanmış olanlar var. Bunun arkasında neler var kestirmek güç. Çünkü görünüşte iibf, hukuk mezunları veya mühendislere açılmış kadrolar mevcut