2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@falanfilan yanlış hatırlıyorum sanırım.Kendim için değil bir arkadaşım için sormuştum, teşekkürler
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin yeri burası mı bilmiyorum ama yardımcı olanın duacısı olacağım. 2017 kpss p 48 den 4300 lerde sıralamam var olası bir guy alımında sınava katılcağımı varsayıyorum ilgöç için tahmin edilen puanlarda da sıralamam yeterli gibi görünüyor fakat aklımı kurcalayan şu. Askerlik tecilim haziran 2018 de bitiyor diyelim ki olası guy veya ilgöç sınavına girdim ve mülakata kalmaya hak kazandım diyelim süreç uzun bi süreç olduğundan muhtemelen tecil süremi aşacak bu durumda olanlar hangi yollara başvurmalı yüksek linsansa başvurmalımıyım ikinci yarıyıl yada başka bir çözümü varmıdır bilen varsa süreci yardımcı olabilirse duacısı olurum herkese kolay gelsin.
-
@maliyeci07 kardeş neden askerlik yüzünden ?
-
@casanova kardeş askerde kurum sınavına mülakata girenler olmuş hatta kazananlar. Benimde Mayıs’ta bitiyor o saate kadar zaten atanamazsam mecbur gideceğim sürdükça sorun oluyor
-
@hamzaömerhalid o biraz fantaziye kaçıyor gibime geliyor sanki kardeş. Askerde ne sınavına hazırlanıp neye gircen o ortamda,
rahat olan evimizde zorlanıyoruz orda yapan varsa helal olsun derim de kendimde o yeterliliği görmüyorum. -
Merak ettiğim asıl şu haziran 10 da tecilim bitiyor muhtemel celp dönemi kasım 2018. O arada bakaya vaziyetteyken kurum sınavına veya mülakata girebiliyormuyum, girsem bile atanabiliyormuyum bir engel çıkar mı acaba?
-
@casanova hocam kasım 2018 e kadar tecilin geçerli celp tarihine bakılıyor bu işlerde e devlette yazanın önemi yok , kasım 2018 e kadar yüksek lisansada kayıt olabilirsin olucaksan
-
Üstad sayfanın ismini "2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz GUY Sınavları" olarak değiştirir misin lütfen @paretowilfredo
-
@baumol :)) Güzeldi dostum. Yani açıkçası ben de düzenli olması konusunda çok hassasım forumun ancak şu da bir gerçek, diğer alımların azlığı ve üst üste gelmesi ve en çok alımın GUY için yapılmasından dolayı aslında herkes gizliden gizliye en çok GUY alımını bekliyor. O nedenle yapacak bir şey yok. Ancak diğer GUY ile alakalı başlıkta konuşulsa daha iyi olur kanaatindeyim ben de.
-
@maxmin hocam eminmisin bakaya durumundayken atanabiliyormuyuz? Bir de şöyle bir sıkıntı var mesela bazı kurumlar tecil şartı koyabiliyor mesela halkbank ben 9 gün ile kurtardım bu müfettişlik sınavını. Şu durum ne kadar can sıkıcı birşey kpssye girerken hazır gibiydim konularım bitmişti 7 ay oldu 3,5,8 kişilik ilanlar geldi bitek onlarada ilk 50 ilk 100 başvurdu bizde sevindik aha guya yeter herhalde diye, yaprak kıpıldamıyor. Ne hukuk bilgim kaldı ne maliye ne muhasebe unutuyor insan bu nasıl bi saçma düzendir sonra askerlikte sıkıştırınca insanlar tabi ki bedelli de ister ek tecil yoluna da başvurur askere gidersem bide bilgilerim zaten yanacak ama atanırsam bir şekilde rahatlayacam artık rahat rahat giderim askere. Benim gibi düşünen ve aynı durumda olan insanların bir hayli fazla olduğunu düşünüyorum Allah sonumuzu hayır etsin.
-
@paretowilfredo Üstadım latife yapıyorum zaten. Ben dahil bir çok arkadaş bu KPSS sistemini Guy ile tanıdık.
-
@casanova kardeş
Ben yapanların yalancısıyım :):) belki adam orda çalışmadan kazandı bilemem. Benimde hep merak ettiğim ilan geldiğinde ben askerde olursam sınava başvurabilirmiyim kısmıydı dün biri başvurabiliyorsun dedi. Biri de ben GİB i mi ne aradım dedi oradakiler sorun olmuyor dediler dedi. İnşaallah tecil bitmeden atanırız da rahat rahat koşa koşa giderim canımla hizmet etmeye -
@Baumol @paretowilfredo dostlar daha evvel bende bu konuyu dile getirdim lakin,konusmamizdan 2 yorum sonra hic yazilmamiscasina guy muhabbeti akip gitmeye devam etti.. Guy disinda bekledigimiz kurum sinavlari diye baslik acmanin zamanidir anlasilan gerci basligin ismine bakmadan yaziliyor hep...
-
Başlığın adını "2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Ancak Açılmayan Kurum Sınavları" da yapabiliriz. Muhtemelen ilanlar seneye gelecek.Foruma bile giresim gelmiyor artık.İnşallah 2018 e girer girmez bir bir dökülür ilanlar da burada duyum yerine sınavlar hakkında konuşuruz.
-
@gundalko DPB den gelenler beğene tıklasın
-
@baumol Bi an dizilerden güzelim eserlerin altına doluşanlar, oraları mahvedenler geldi de gözümün önüne ürperdim Yapma böyle şeyler dostum.
-
@paretowilfredo Üstadım aman diyim ben o klişelerden değilim Mizah amaçlı öyle yazdım.
-
@flouriess10 Benim projem ''Beklediğiniz ama geleceğine inanmadığınız GUY dışında kalan ama GUY'un da olabileceği sınavlar'' o.O
-
@baumol Gözlerime inanamadığımdan ürperdim dostum zaten Bazı şarkıları/türküleri dinlemeyi bıraktım onlar yüzünden.
-
@paretowilfredo Kitlesel bir vurgunla bir çok güzelliğimizi berbat ettik üstad sen de haklısın