2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Aralıkta geldiğine göre biri çıkıp ocak şubatta sınav gelicek duyumum var diye paylaşım yapabilir
-
Guy ilaniyla sinav arasinda 45 gunluk bir sure oluyo her turlu sinav yine 2018e kaldi
-
4 Kasımda bimer üzerinden kpss A kadro alımları ile ilgili sorularımı yazmıştım. Sonuç olarak Maliye Bakanlığı na yönlendirilmis ve bugün emile cevaplandıgina dair mesaj geldi.
" MALİYE BAKANLIĞI > PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (29.11.2017 10:49)
28/11/2017 tarihli ve 30167 sayılı yazımız ile kişiye cevap verildi"Herhangi bir cevap sayfa sonunda olmadığı için ben de bakanlıkla alakalı sitelere girip bu hangi yazı ki bana da cevap oldu. Bu belirsizlikle ilgili bilgisi olan var mı?
Bu konuyla ilgili çok mesaj aldıkları için beni aslında cevapsız mi bıraktılar yoksa gerçekten bir cevap var mı? Bakıyorum duyurulara falan, cevap olacak bir şey bulamadım.?
-
@falanfilan cevap için mail adresine bakabilirsn. Maliye cevabı maile atıyor bimerden sadece cevap verdik biz diyo.
-
@paretowilfredo hocam, guy başlığı asagilarda kaldigi icin arkadaslar bu basliga yoneliyor olabilir. Guy basligini sabitlerseniz belki faydasi olabilir diye dusunuyorum nacizane.
-
@duryy aslında evet öyle de olabilir ama emailde her yeri kontrol ettim. Mesaj yok. Yanlışlıkla mı sildim yoksa onların gönderiminde mi hata oldu acaba. Bir de 28 inde cevaplaniyorsa neden 29 unda cevaplandı mesajı gelir bunu hiç anlamadım. Çok mantiksiz.
-
@falanfilan bana mail geldikten 2 hafta sonra bimerden cevap geldi cevap verdik diye.
-
Ben yanlışlıkla sildiğimi sanmıyorum. Gelmedi mesaj ve sistemden okuyabilme için de konulmamış. Ne yazdılar acaba. Herhangi bir yazı yok o zaman site adreslerinde.
-
@hamzaömerhalid Motive olamadım.Rahat askerlik yaptım derste çalıştım ama o kadar insanın içinde motivasyon zor.Evdeki gibi rahat olmuyor.3 soruyla kaçırdım Mersin'i
-
@maliyeci07 doğru kardeş ne kadar rahat olsa da orası başkadır. Allah ım hakkında hayırlısını nasip etsin amin
-
@falanfilan gelen cevap standart oluyor zaten.
Özetle: Duyurulardan takip edip diyo. -
@duryy evet dediğin gibidir kesin. :l
-
.........
-
Olası vmy sınavında yeni sisteme göre hangi puan türleri kullanılabilir hocam sayfaları epeyce okudum ama göremedim, rahatsız ediyorum sizi @paretowilfredo
-
Arkadaşlar feryat yildiz çıkmış sorular pdf elinde olan varsa atabilir mi?
-
-
Bi haber gördüm malum sitede kurumların dolu ve boş kadro güncellemesi diye, orda gördüğüme göre 10 tapu kadastro uzman yardımcısı kadrosu boşalmış. Belki gelebilir, umut dünyası bu
Bi önceki ilan 2012 de gelmiş, iibf,sbf ve belirli mühendisliklerden alım yapılmış -
@genclerbirlikli Dibini sıyırdın be
-
@baumol umut fakirin ekmeği umar ha umar umar Bi kaç da mhuy kadrosu boşalmış onları yazsam yer yerinden oynar burda
-
@genclerbirlikli off acilen çalışmam lazım