2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen bir de eksik konular var. Onları halletmek lazım. Zor da olsa devam etmeliyiz.
-
@bolulu sayfada yeniyim benim de p30 82 puan olasi bir guy aliminda gelir mi acaba bir de bu il goc un gelme ihtimali ile ilgili duyumlar ne yonde
-
@bircahil guy p48le alır
-
@bircahil guy p48 ile akacaktır. İlgoç ise yeterlilik sinavi var su anda uzmanyardimcisi olan arkadaslarin ondan sonra brlki olacaktir insallah
-
@bolulu hocam ilgöç muvafakat konusunda baya bir katı galiba. Il göcte calisan birisiyle 2 3 mülakatta tesaduf eseri karsilastik. Kurumun kendilerini birakmayacagindan korkuyor. Kurumdaki yetkili kimse artik, icisleri ile ilgili hicbir sinava bosuna girmeyin elettiririz bize burda lazimsiniz diyormus. Islerinin yogun oldugunu baya bi personel eksigi oldugunu da soylemisti
-
@isimsiz cünkü şartları bakimindan en sorunlu uzmanlık ilgöc ondan dolayı kurum birakmiyor kendileri de biliyor durumun farkindalar. Zaten onceleri pek tercih edilen bir yer değildi bu ilansizlikta prim yaptı...
-
@isimsiz kardeş ilgöç' te çalışıp hâlen başka kurumların sınavlarına girmeye devam edenler oluyor mu, ben oranın mülâkatını geçsem bu sınav işlerini bırakırdım, büyük konuşmamak gerekir gerçi.
-
@isimsiz ayrıca personel sıkıntısını bende bir arkadaştan duymustum ama neden alım yapilmadigi konusunda diretiyorlar onu anlamiş degilim onunda sebebi yeterlik diye düşünüyorum...
-
@accosator oluyordur. İl göç olup son alımda guy kazanan arkadaşlarım var. il göçte rotasyon gibi şartlar oldukça ordan kaçış olur
-
Bu sorunun cevabını bolulu vermiş gerçi...
-
@accosator al bendende o kadar ben bir girsem en az 3 yil boyunca ders çalışmam o derece sıkıldım hayatımda cok seyi ertlemek zorunda kaldım
-
@accosator hocam özellikle mufettislik ve merkez uzmanlik sinavlarinin mulakatlarinda ilgoc guy ve istege bagli olarak sgk denetmenlerinin sayisi oldukca fazla
-
@bolulu orda calisanlardan bir kismi sgk denetmenlik mulakatina girmisler ve hicbiri kazanamamis. Direk kazanmayalim diye liste gondermisler dedi. En son guy mulakatinda birlikteydik istanbul icin. Onu da kazanamamisti
-
@genclerbirlikli arkadaslar kusura bakmayin il goc yazacakken guy yazmisim. Guy agizimizda pelesenk oldu artik .yani il gocun gelme ihtimali var oyle mi
-
@paretowilfredo hocam siz yonetici misiniz yeniyim burda bilmiyorum.simdi biz kpss ye calisir gibi kurum sinavlariname calisin diyorsunuz peki kpss ye calisir gibi calismak yeterli olur mu yani nasil calisalim hangi kitaplari onerirsiniz
-
Arkadaslar 2016 puanli 76 puan alan atkadaslarin siralamasini ogrenebilir miyim 2017 de puanlar dusup siralamalar yukseldigi icin karsilastirma yapcam da .2016 puanim guyda 81 den 2017 de 73 puana dustum .o yuzden 76 yada 77 puani olan arkadaslarin basari sirasini merak ediyorum guy 76 _ 77_78 2016 girenlerin siralamalari kacti acaba ?
-
@kamuguy hocam aynı soruyu facebooktaki arkadaşlara sordum (benimde puanım 73,81 sıralamam 12 bin) geçen sene 12 bin sıralaması olan arkadaşların puanları 77 78 bandındaymış.
hatta benim en yakın arkadaşımın puanı 76,0 küsür birşeydi(istanbulu kıl payı kaçırdı) sıralaması 17 bindeydi..tabi bu netlerin nereden alındığına da bağlı(standart sapmadan ötürü) -
@kamuguy 2016 da 79la 10binlerdeydim. 2017 77küsürle 7000lerdeyim
-
@marjinalfaydali hocam ben de bi karsilatirma yapamayim dedim.malum nedenlerle bu sene dusunce acaba nedir diye merak ettim sagolun hocam.insallh gireriz
-
@marjinalfaydali o zaman 76 puan alan gecen seneye gore 17 binlere tekabul ediyosa bu bizim icin biraz umut olabilir insallh merak ettim acaba sans varmi die