2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@83istanbul kardeş ben orta öğretimden atanan olsa bile helal olaun diyorum benim için başarı çünkü :):) en baştan beri ünideyken korkmayın zor değil İngiliz’de öğrenin daha üst hedefler koyun gözünüzde büyütmeyin ilk sene olmazsa ikinci sene kesin atanırsınız bu sınavı doğru çalışarak 3 ayda kazananlar var (kpss) vb vb sözler ama varya atanayım nasipse inşaallah ben asla kolay demeyeceğim yönlendireceğim ama diyeceğim zor geçen gündüzün karışacak dersleri yetiştirmek için birine çalışırken diğerini unutacaksın kafayı yicek gibi olacaksın yaralar çıkacak başında yüzünde etrafındakiler süreci bilemeyecek omların baskısı olacak ama zor ha en son diyeceğim çalışırsan merak etme kolay gelir :):)
-
50 kişilik maliye uzman yardımcılığı sınavı duyumunu aldım bakalım ne zaman gelir.
-
@kilici Muy ilanı hem de 50 kişi insanın içi bir hoş oluyor
-
@kilici inşallah çabuk gelir
-
@kilici o duyum senedir var hocam yine de sagol ama muy duy sinir etti artik
-
50 nedir ya bi 100 200 olsa ümitlensek bari biraz ya
-
Arkadaşlar uzlaştırmacı mesleğiyle ilgili bilgi sahibi olan varmı sakarya üniversitesi başvuru açmış 1000 tl diyor sizce mantıklı mı böyle bir kurs almak bu sırada
-
@gundalko muy duyumu mu geldii?
-
@kilici yakın bir tarihte mi hocam bu yıla yetişir mi ilan
-
@gg352017 kardeş uzlaştirmacı bir meslek değil, avukat olman lazım. Bazı ceza davalarında ve iş davalarında taraflar mahkemeye başvurmadan evvel aralarında uzlaşmaya gidebilirler,o kastediliyor.
-
@duranvarlık Öyle dendi ama alım için harekete geçildiğine dair yeni bir duyum mu yoksa eski duyumun tekrarı mi belirsiz.
-
@maxmin hocam hiç Bilgim yok tarih konusunda. İlk ağızdan aldığım bir duyum da değil ama yine de yazmak istedi buraya.
-
@accosator twitter da kariyer memurun bu konuyla ilgili paylaştığı yazıyı okursanız orda iibf ye alan açtıkları yazıyo
-
@gg352017 Hocam genelde ek iş olarak yapılan bir şeymiş. Avukatlar, katipler veya emekli olup bir uğraş arayanlar gidiyormuş kursuna. Ayda 500 lira civarı getirisi oluyormuş sadece.
-
Muy 2 yildir acmiyo nerdeyse 100 kisi alsa 20 katini sinava cagirsa puan cok duser ama zor bi ihtimal bu sene 80 85 arasini yine guy bekliyo gibi
-
@gg352017 pardon benim o yazıdan haberim yoktu, fakat tek bir uzlaşma dosyası başına 50 lira alınıyor, ayda kişi başına kaç dosya düşer artık bilmiyorum.
-
Allahım tez zamnda bu sayfaya 500 kisilik ilgoç ilanının haberinin gelmesini nasip eyleeee
-
Sgk da açıklansa ,ilanlar da sıralansa bol bol ..
-
@bolulu hocam il gocu ben de dort gozle bekliyorum tahmini hangi puan turlerini kullanir
-
@bircahil kamulu,çekolu puan türlerini gördüm. P48 de olur çünkü eski alımlarda p35 kullanılmış.