2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@pozitif evet yds yok artık , ilanda yds ister mi bide o var, inşallah 47 48 den gelir ilan
-
@paretowilfredo üstadım ben buralarda yeniyim bahsettiğiniz çalışma prensiplerine ve kaynak kitap listesine nerden ulaşabilirim ? Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile
-
-
@hamzaömerhalid Eskidendi dostum. Site kurulmadan önce Tercihini Yap Facebook grubunda yazıyordum
-
@aylin 48 olucaktır ıcınde ama yıne tek puan olmayacaktır.
-
@paretowilfredo hııı anladım. Kardeş tamamen tecrübelerine güvenerek soruyorum. 1250 cik alım olursa sıralama kaça kadar gelir en düşük Doğu kapatır doğal olarak.
-
@paretowilfredo bu arada iyiki kurmuşsunuz siteyi.
-
@hamzaömerhalid Dostum bunların her biri dönemine has sorular. Sinavin zamanlamasi, hangi alimlarin tamamlandigi, sayi diger kisim icin de sayilarin dagilimi iller ve sinav zorlugu vs vs. Yani acikcasi sordugun sey muneccimlik passaparola baska herhangi bir kisi diyorum
-
@paretowilfredo Hocam idari yargıdan haber var mı?
-
@paretowilfredo tecrübenizden tahmin edersiniz
Diye düşündüm yoksa tabiki de o zamana kadar ki
Atamalara bağlı. Neyse ilan geldiğinde rahatsız ederiz sizi o zaman :):) -
@paretowilfredo Hocam masaka maliye uzmanlığı kadrosuyla diğer kurumlardan denetim ve uzman kadrolarından sınavla atama yapılacakmış.Olası muy ilanına etkisi ne olur bu durumun?
-
@luthor Alım sadece MASAK birimine olduğundan aşırı etkileyeceğini sanmıyorum dostum. Diğer birimlere ihtiyaç doğrultusunda alım yapılacaktır yine. Zaten cüzi rakamlardı yine o şekilde olacaktır.
-
@paretowilfredo İyi bari hocam.Az bir alım zaten ondan da olmayalım.İyi geceler.
-
Pareto hocam iyi demişsiniz, hoş demişsiniz. Haklısınız sonuna kadar. Ana bizim serzenişlerimizden şikayetçi olacağınız bir durum göremiyorum. Duyum ilan beklemeyin ders çalışın illaki olacak diyorsunuz. Onda da haklısınız. Geçen sene 85 puanım vardı. Çöp oldu. Bu sene de kurum sınavlarına girebilecek puan aldım. Mhuy ilanı gelecek beklentisi yükselti. Ve iki aydır ders çalışıyorum. Ama ilan yok. Psikoloji sabır umut bitik durumda İlan gelmedikçe ders çalışmalar azalmaya bailıyot. Sabır azalmaya bailıyor. Sizin sabrınız belli ki bizden fazlaymış. Ama ben bunda şikayetçi olunacak bir durum görmüyorum. 250 kişilik mhuy kadrosunu 1 ay içinde gelmezse yanacak. Alım kesin derken elde var sıfır. Küsura bakmayın dizin kadar sabırla bu işi yürütemediğimiz için.
-
Bu süreçte beraber olduğumuz, atanan arkadaşlar var. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Ama atandıktan sonra dönüp bize bu kadar büyütme, fazla takılma, illa ki alım olacak. Otur sadece ders çalış diye akıl verip aklını ziyan eden arkadaşlar var. Emin olun kii herşeyin mantık olarak farkındayız fakat sabır olarak yokuz. Pareto hocamın iletisini görünce sanki o arkadaşlar konuşmuş gibi hissettim.
-
@83istanbul acikcasi biraz yanlis anlamissin dostum. Benim sikayetim sizlerle alakadar olmak olsa burada olmazdim. Ancak bu hal beni uzuyor isin acigi. Toparlanmanizi istiyorum ki her birinizi arkadas olarak goren birisi olarak bu kadar serzenis de benim hakkim olsun hicbir konuda klişe sozler soyleyen birisi olmadim bu pencereden degerlendirirseniz aslinda vermeye calistigim farkli unsuru gorebilirsin. Bahsettigim sey yalnizca mantiga dayali bir soylem degil.
-
@paretowilfredo peki hocam
-
@paretowilfredo sizin tahmininiz aralıktı ayında gelecek yönündeydi sanırım bir arkadaşımız daha yazmıştı öyle doğru mu hatırlıyorum.
-
@bonus Aldığım duyum, İlkbaharda sınav olabileceği yönündeydi dostum.
-
@paretowilfredo peki teşekkürler