2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Kardeşler bişe soracağım hep merak ettiğim bişe ilandan iki ay sonra Sınav yapılıyor o kesin öyle sanırım. Peki mülakat bu alımda kurum sınavından 4 ay sonra yapıldı o da mı hep öyle olur genelde.
-
@gg352017 avukat olma şartı yok iibfliler de olabiliyor. Bende kayıt olduk sertıfika alacağım. Kazandığınız para nerde yaşadığınıza yani iş yüküne göre değişiyor tek başına bir meslek olarak olmasa da yine de hatrı sayılır meblağlar kazananlar da var
-
@accosator anladım teşekkürler ben yeni mezunumda puanım 80 küsür düzgün ilan yok bir arayış içindeyim ordada aylık 5 6 bin diyince dikkatimi çekti
-
@asya peki bu sertifikadan sonra ne kadar sürede dosya bakabiliyoruz sınav süreci nasıl oluyor
-
@gg352017 aylık kazancınız yaşadığınız şehirdeki uzlaştırmacı sayısı ile uzlaşmaya gitmeye karar veren taraf sayısına göre değişir. Ben yapmıyorum ama bir arkadaşım bazen ayda bir dosya bile düşmediğini söyledi. Yaşadığınız şehirde uzlaşmaya rağbet edenler çok oluyorsa ve çok sayıda uzlaştırmacı yoksa belki iyi kazanabilirsiniz.
-
Bu arada inşallah diğer kpss de puanınızı yükseltebilirsiniz, başarılar,bol şans
-
Arkadaşlar bana 85 alan netine p48 79 geldi bu durumda olan var mı? P3 puanım 62.
-
@bircahil p29 p30 p48 bunlar tahminimce olur diyr düşünüyorum
-
@walrass06 kardeş p3 puanin dusuk olduğu icin seni asagi cekmiş bi arladaşim p3 77 yapti 73 net ile yanilmuyorsam 77 puan aldi gkgynin etkisi yuksek
-
@walrass06 Normal gelmiş.p3=71 puan.85 nete de 80,.. küsüratlı bir puan geldi
-
@walrass06 benle karşılaştır istersen gk gy m 50 net p3 70 puan, muhasebe iktisat hukuk maliye için alan toplam net 95 ile p48le 84. Beni de alan kurtardı. Sen bana göre sanırım hem gk gy den daha düşük yaptın hem de alandan. Gk gy etkisi çok değil aslında. Benim hukuktan 11 muhasebe maliye 7 yanlış iktisat 4 yanlışlari azalt sam ve hukuk netim 12 olmasaydı 90 olabilirdi. Zaten gk gym kötü hukuka ağırlık verebilirdim ama malesef elden bu kadar geldi. Ama yine de p48le içinde alanın büyük rolü var. Gk gy nin de aşırı sisirdigini düşünmüyorum.
-
Çok dikkatsiz yazmışım. Kusuruma bakmayın. Düzeltme yok sanırım./
-
Puan düşmeleri standart sapmayla alakalı.Standart sapmadan extra puan gelmedi.1 net kuralını aşamayan çok kişi elenip gittiği için
-
Bana da 88 alan neti ile p48 84 geldi. gkgy kurtardı beni
-
@walrass06 Hocam gkgy bi noktadan sonra puanı yükseltmez çok fazla ama ortalamanın altına inerseniz ve özellikle iki dersten birini çok düşük yaparsanız yükselttiğinden çok düşürür.Alan 91 net gkgy 62 net p1,2,3 73-74 civarı ve p48 84,3.Siz gkgyde çok az net yaptiniz sanırım.Muhtemelen 40-45 netiniz vardır.Kısacası bir noktaya kadar gkgy puanınızı çok etkiler tahminim bu 60-70 net civarıdır.Bunun üstüne çıksanız da artık puanı çok etkilemez onun yerine alan daha fazla puan getirir.Bazı adaylar abartılı şekilde gkgy çalışır ancak 2017 tecrübem ve çevremde gördüklerime göre gkgyden 60-70 net kesin çıkarabilen birinin sürecin devamında alan çalışması daha makul olacaktır.
-
@falanfilan hocam ders çalışıyor musunuz merak ettim puanlarımız aynı da
-
Zaten gk gy %20 etkili. 90 üstü puanlar için tabi netlerin yüksek olması gerekir. Ama alan toplam %80 ve bana da saçma geliyor. Dershanedeki tarih hocaları gk gy den 80 ı geçin alandan 3-5 soru yapin yine 80 ni geçersin diyorlardi bize. Hadi tarih hocası bu, puan hesaplamaya bakmamıştir ama araştıran öğreniyor. Şimdi gk gy den çok iyi yap alandan bi kaç doğru ile 80 alıp a kadroya atanmak çok saçma olurdu.
-
@i̇lanbekleyenbiri zor da olsa evet. Hukuk eksiğimi gidermeye çalışıyorum. Pek olmuyor ama. Yapabildiklerimi notlarimdan tekrar ediyorum. Siz peki
-
@gg352017 sertifika almak için üç hafta süren eğitim süreci ve ocakta yapılacak olan yeterlilik sınavından 70almak şartı var. Ondan sonra sonuçlar açıklandığı ayda adliyeye isminizi yazdırıp dosya bekleyeceksiniz
-
@falanfilan calısıyorum mecbur zaten kpss sonrası 4 ay bakmadım unuttuduğum konular olmuş