2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo gibi bı kral olursa yanımızda o zaman cidden güçlü oluruz. Ancak bu duyarsız kitleyi bir arada toplayacak güç yerkurede var mıdır cidden bilmiyorum
-
@buhara ben de merak etmiyor değilim
-
@genclerbirlikli @buhara @kazm siz arada fısır fısır ne konuşuyosunuz !
-
@paretowilfredo tamam dır
-
@paretowilfredo gece 12 ilanını bekliyoruz
-
@genclerbirlikli Bu ara DPB'ye bakarken İİBF/SBF'liler;
-
@paretowilfredo hahahaha bu hafta aynen öyle olduk 3 sınav geldi ocak subat ve mart için, takvimi dolduruyoruz yine; gsb ilanları bitince ve kike az kalınca boş kalmıştı. Sınav tiryakisi olacağım diye korkuyorum
-
@genclerbirlikli Bağımlılık yapar dostum. Benim yerleştiğim dönem de biz öyleydik, peşpeşe kış, ilkbahar kapamıştı. Bu yıl da aynı şekilde doluyor haftalar. Zor tempo, sonu iyi olsun inşallah.
-
@kazm Evet ya güzel oluyor
-
@genclerbirlikli 80 puanla kedinin ciğere baktığı hevesle bakıyorum yazdıklarınıza.. Rabbim bizi de görsün
-
@paretowilfredo tempo iyidir hocam insanı hazır ve nazır tutuyor kik için yazılı sınava yönelik çalışmasam gsbler+kültür mülakatında patlardım, Allah kikten razi olsun
-
@rybczynski2 umarım hocam, inşallah güzel ilanlar gelir
-
@rybczynski2 Dostum, inşallah gelen sınavlara başvurursunuz sizler de özellikle Maliye Bakanlığı nezdinde. Ama onunla durmamak lazım, güzel puanları alın bir daha ki sefere, ardınızdan gelenler de size imrenerek baksın inşallah. Hepimiz aynı gemideyiz, birimizin derdi hepimizin derdi olmalı. Bu bilinçle hep birlikte batar ya da çıkarız. Hepinizin duacısıyım. Allah yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo büyük ilanlar daha gelmesin de.. 80li puanlılar için kötü olur. Bekleyen mülakatlar açıklansın. Onlar için de daha hayırlı olur. Sınav iyi oluyor yoksa ders çalışmak içten gelmiyor. Bu sekilde zorla da olsa bakılıyor
-
@buhara İnşallah dostum aynı kanaatteyim ben de. Ne kadar çok yüksek puanlı dostumuz yerleşirse, o kadar çok yer açılır kalanlara. Mükerrerlikler ortadan kalkar en azından.
-
O vakit yorulduk, durulduk bu gecelik buraları size emanet ediyor, dinlenmeye çekiliyorum dostlar. Son çıkan ışığı kapasın. Allah'a emanetsiniz.
-
@paretowilfredo ilk senem bu anladığım kadarıyla bağımlılık yapıyor KPSS’ye girmek, tekrar gireceğim o zamana kadar atanmazsam
-
"2018 yılı icinde defterdarlik,guy,devlet gelir uzmanligi ve gibte yeni kurulan risk analizi kurumuna atamalar yapilacaktir."NACİ AĞBAL
-
https://twitter.com/arzuerdemdb/status/943942981094166528 Bu konuşmada Sn Bakanı uyaran arkadaşlar 2000 guy un 2016 puanıyla alındığını da söyleselermiş keşke... Daha yeni demişler ama yazılı, sözlü sınavın arasının o kadar uzun olması mülakat sonrası atamaların haaala devam etmesi 2017 puanlılarının sorunu mu? Biz 7 aydır bekliyoruz gece gece bi umutlanıyorum bi çöküyorum gençlik ne hallerde ️
-
@rybczynski2 7 aydır mı bekliyorsunuz, inşallah bizler gibi 3 4 yıldır beklemezsiniz