2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEMİN NACİ AĞBALA ALIMLARLA İLGİLİ SORDUĞU SORU VE CEVABI
Naci Ağbal Bey, 2 bin lik alım yaptık ama 208 de GUY DUY ve Devlet Gelir Uzman yardımcısı alınacağı söyledi.. Hatta 2018 içinde yapılacak Gelir İdari Bünyesinde risk ? diye yeni birim ile alımların alınacağı söylemiş.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEMİN NACİ AĞBALA ALIMLARLA İLGİLİ SORDUĞU SORU VE CEVABI
Naci Ağbal Bey, 2 bin lik alım yaptık ama 208 de GUY DUY ve Devlet Gelir Uzman yardımcısı alınacağı söyledi.. Hatta 2018 içinde yapılacak Gelir İdari Bünyesinde risk ? diye yeni birim ile alımların alınacağı söylemiş.
2018 de
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/naci-agbaldan-ilan-mujdesi
Hadi hayırlı olsun dostlar.
-
@duranvarlık kardeş seçim öncesi bu sınavları açacaklar zaten bunu hepimiz biliyoruz. Yani kimsenin seni beni düşündüğü yok. Asıl olan bu sınavlarından bir veya bir kaçının 2018 kpss öncesi gelmesi. İnşallah gelir diyelim beklemeye devam edelim
-
@hasansss gunlerdir sorulari gecistiriyormis ilk kez acikladi.sukretmek lazim tarih mi versin adam
-
@duranvarlık bence de en azından yapılacağı kesin olduğunu ilk ağızdan duyduk. Buna Şükür
-
Kim ne demiş ya hu
-
Vaay dguy he, ne zamandır açılmıyor bildiğim kadarıyla, bakalım kaç kişi alınacak kaçla kapatacak.
-
Evet dguy epeydir açılmiyor acaba maliye uzmanlığınin yerine mi açilcak ama az alım olur cunku merkezi uzmanlik
-
Mhuydan bahsetmemesi ayri bir soru isareti sonra risk analizi vergi mufettislerinin isi kafamda yine deli sorular
-
@aslan-reyiz mhuy yine tam bir muamma, adeta bir sır........
-
Tam siyasetçi cevabı geçen sene alım olacak dedikten 3 ay sonra ilan geldi
-
Yine de Naci Ağbal'dan yanıt alabilmiş olmak güzel bir şey dostlar. KPSS'den önce gelmesi noktasında da bence artık etkinlikler daha manâlı olacaktır. En azından ağızdan çıkmış bir söz var, bunun tatbikini sağlamak bilinmeze bir şeyler söylemekten daha net neticeler verecektir.
İnşallah herkesi mutlu edecek alımlar gelir, tez zamanda hepinizin atanma haberleri ile buralar şenlenir.
Allah yâr ve yardımcınız olsun hepinizin.
-
@paretowilfredo çok haklısınız artık etkinliklere katılım gösterelim kpss öncesi hatta bu etkinliklerle erken gelmesi bile sağlanabilir
-
@duranvarlık kardeş ben tarih açıklasın demiyorum. Ama seçimden önce alım olacağını az buçuk bu süreci yaşayan herkes tahmin edeliyordur diyorum. Yani söylenenler bizim için çok büyük bir haber değil, müjde değil , sevinç değil.
-
Uzun zaman sonra ilk defa içim kıpır kıpır oldu Meclis’e bu sorunu taşıyan ve cevaplayan sayın bakan ve milletvekili sağolsun İnşallah 2018 KPSS öncesi 1500-2000+ kişilik alım yapılır guy dguy ve yeni birim kapsamında
-
Dguy az alim yapar ama duy ve guy 80 85 arasini cok sevinderecek gibi duruyo.Risk analizide az alik yapar gibi.
-
@paretowilfredo abi verilebilecek en muğlak cevap verildi. 2018'de alım olacak dendi ya üzülmemek elde değil.
-
@paretowilfredo kpss sonrasına kalmaz değil mi?
-
@aylin @ronay92 Benim şahsi kanaatim, İlkbahar döneminde alımların yapılabileceği dostlar. Ama bunu hızlandırmak, sağlamak için de biraz ses çıkarmak lazım. Yani şunu ihmal ediyoruz İİBF kitlesi olarak. bir gün belirle o gün twitle sonra mevzuyu kapat. Bakınız, sağlıkçılar nasıl hareket ediyor? Ya da Öğretmenler. Her akıllarına estiğinde twit atıyor hepsi ve atananlar da bu organizasyonlara dahil oluyor.
Twitter takip edenler bilirler, Mübaşirler GİH'i alana kadar her gün tt oldular ve sonunda Abdulhamit GÜL açıklamayı yaptı verilecek dedi, amaçlarına ulaştılar.
Bizlerin de bu bilinçle hareket etmemiz durumunda ilkbaharda çiçekler gerçekten açabilir.