2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@genclerbirlikli o zaman çok etkiler. Ben yinede 600-700 sıralamaya şans tanıyorum kardeşim..
-
@safitürk69 bi de tabi p48 le mükerrer adaylar var illaki. P48 i yuksek olanın p3 ü çok düşük olmaz
-
@genclerbirlikli nettin yeğenim sen yavv p3 le atanamadın mı
-
@kazm tek yıl
-
@genclerbirlikli hocam p3 sadece ibfliler mi var ki öğretmen falan yok mu yav :))
-
@genclerbirlikli hocam önünde kaç kişi olduğuna nasıl bakılıyor
-
@MaxMin @Siyasallı branş bazında sıralamalarda önüme gelen tüm iibf bölümlerini seçtim öyle buldum, genelde 880 mi neydi sıralamam
-
@genclerbirlikli p48=88.88 // p3=62 dostum
-
@erkan 61.5 miş pardon
-
@erkan hocam sen bu sene gy gk kas derece gelir
-
@genclerbirlikli hocam eyvallah çok yardımcı oldu bunu öğrenmek
-
@Priss @pareto_wilfredo selamınız ölüyü diriltir üzerimizden şu ölü toprağını atın artık yok mu kulak arkasında bir duyum haber olasılık ️ Mhuy guy duy ilgöç. Ne olursaa
-
@83istanbul @paretowilfredo Selamin Aleykum dostum. Ilgocte beklentim dernekler denetcisi gbi olacagi yonunde. Orda yaniltmadi bakanlik bunda da yaniltmaz diye umuyorum dostum. Ama maliye konusunda dilsizim.
-
Arkadaşlar kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığı 8 uzman yardımcısı ilanı geldi. Biri başlık açabilir mi. Bir de DPb nin ilanlarının tamamını görüntüleyemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
-
@aday-memur ilan görünmüyor hocam nerden baktiniz
-
@sylmz DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI sitesinde görebilirsiniz hocam
-
@aday-memur Meşhur soruyu soruyorum hocam sizce kaçla kapatır?
-
içişleri bakanlığı ilanlara çıkmaya başladı acaba il göçte yakında gelir mi ne dersiniz
-
@aday-memur Hangi puan türü olduğu da belirtilmemiş gerçi normalde p29 bekleniyordu
-
@politics06 p30-33-37 belirtilmiş.