2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
- 

@genclerbirlikli o zaman çok etkiler. Ben yinede 600-700 sıralamaya şans tanıyorum kardeşim.. 
- 

@safitürk69 bi de tabi p48 le mükerrer adaylar var illaki. P48 i yuksek olanın p3 ü çok düşük olmaz 
- 

@genclerbirlikli nettin yeğenim sen yavv p3 le atanamadın mı  
- 

@kazm tek yıl  
- 

@genclerbirlikli hocam p3 sadece ibfliler mi var ki öğretmen falan yok mu yav :)) 
- 

@genclerbirlikli hocam önünde kaç kişi olduğuna nasıl bakılıyor 
- 

@MaxMin @Siyasallı branş bazında sıralamalarda önüme gelen tüm iibf bölümlerini seçtim öyle buldum, genelde 880 mi neydi sıralamam 
- 

@genclerbirlikli p48=88.88 // p3=62 dostum  
- 

@erkan 61.5 miş pardon  
- 

@erkan hocam sen bu sene gy gk kas derece gelir  
- 

@genclerbirlikli hocam eyvallah çok yardımcı oldu bunu öğrenmek 
- 

@Priss @pareto_wilfredo selamınız ölüyü diriltir  üzerimizden şu ölü toprağını atın artık üzerimizden şu ölü toprağını atın artık yok mu kulak arkasında bir duyum haber olasılık yok mu kulak arkasında bir duyum haber olasılık ️ ️  Mhuy guy duy ilgöç. Ne olursaa Mhuy guy duy ilgöç. Ne olursaa 
- 

@83istanbul @paretowilfredo Selamin Aleykum dostum. Ilgocte beklentim dernekler denetcisi gbi olacagi yonunde. Orda yaniltmadi bakanlik bunda da yaniltmaz diye umuyorum dostum. Ama maliye konusunda dilsizim. 
- 

Arkadaşlar kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığı 8 uzman yardımcısı ilanı geldi. Biri başlık açabilir mi. Bir de DPb nin ilanlarının tamamını görüntüleyemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba? 
- 

@aday-memur ilan görünmüyor hocam nerden baktiniz 
- 

@sylmz DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI sitesinde görebilirsiniz hocam 
- 

@aday-memur Meşhur soruyu soruyorum hocam sizce kaçla kapatır? 
- 

içişleri bakanlığı ilanlara çıkmaya başladı acaba il göçte yakında gelir mi ne dersiniz 
- 

@aday-memur Hangi puan türü olduğu da belirtilmemiş gerçi normalde p29 bekleniyordu 
- 

@politics06 p30-33-37 belirtilmiş.