2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@politics06 kapatma olayı İçin kesin bişi diyemem kardeşim ama yüksek kapatması muhtemel çünkü 3 puan türü var.
puan türleri 30-33-37 -
@aday-memur aynen hocam çok yüksek kapatır
-
Uluslarası ilişkiler testinin olduğunu fark eden bi kurum çıktı sonunda ben iktisatciyim ancak sevindim uluslararasi ilişkiler mezunlarına bu arada p37 de puanlar çok düşük ben p37 496.ciyim 85.99 ile diğer ikinpuan türünden ambargo koyar herhalde
-
@heredotolga ben de 85,95 501 deyim
-
@heredotolga
Onlar farkedene kadar biz dersleri unuttuk iyi mi -
@1903bjk valla unuttuk munuttuk bilmem canim,ilani gorunce senin icin cok sevindimtaktik maktik yok bam bam bam:) vur gec al o snavi:)) insallah olcak inaniyorum ben Allahin izniyle.icime cok guzel seyler doguyorr
-
Ne güzel bir ilan p37 93.15 ve 28.olarak ben de yerimi alayim
-
@kismetnasip
Canim ya guldurdun gece gece keske alip gelebilsem ama baska sinavlar da var iktisat maliye muhasebe hukuk da beni bekliyo
Hangi birine caliscam bi de klasikmis sinav
Neyse bi sekilde halletmeye caliscam artik oldugu kadar dua et bana insallah hissettgin gibi guzel olur guzel kalplim -
@1903bjk ben inaniyorum bunuda yapcaksin insallahholmasa da en guzeli en hayirlisi olcak, buna zaten inancimiz en bastan beri sonsuzz.. duam hep senle zaten Allah yardimcin olsun canim benimm
-
Maliye ve defterdar uzman yardımcılığı ilanı için rutin takvimindeyiz.Kurum hep aralığın sonlarını tercih etmiş.Gelirse büyük bir kitleye hitap eder.
-
@asımın-nesli vallaha de
-
Sn Naci Ağbal 657 de toplu değişiklik yapılması için çalışıldığını söylemiş acaba bu büyük ilanlar o yüzden mi gelmiyor özellikle maliye bk. İlanları
-
@rybczynski2 hocam Sn. Ağbal zaten ilan vermemek için bahane arıyor gibi bir görüntü çiziyor Söz konusu değişiklik de yıllardır gündemde. Ha değişti ha değişiyor derken bence üstüne düşülmeyen bir konu. Eğer ilanlar değişikliğe takılıyorsa biz daha çok bekleriz gibi.
-
Arkadaslar icerden bi arkimdan aldigim bilgiyi kendime saklamak istemedim sizinlede paylasmak istiyorum,maalesef ayni seyleri yasiyoruz..Butce gorusmelerinde bakana surekli alimlarla ilgili baskı gidiyormus lakin bakan surekli gecistiriyormus.Baski olmasi sevindirici lakin bakan beyin tutumu üzücü:( amanaa arkadasim belli olmaz heran bir surpriz yapilabilir sen calis dedi..sizlerinde bilgisine
-
@duranvarlık bu bakanla bizim yüzümüz hiç gülmeyecek
-
Cabukk meclis tv yi acin cevapliyor kpss sorusunu simdi
-
@duranvarlık ne dedi hocam kaçırdık zannedersem buyumeden bahsediliyor su an
-
Kulaklarimla duydum ve rahatladimmmm izlediniz mi dostlar cumle soyle geldi İibf bizim en cok istihdam ettigimiz fakulte yeni 2000guy aldik 2018 yili icindede genc mezunlara sans verip defterdarlik,guy,devlet gelir uzmanligi ve gibte yeni kurulan risk analizi kurumuna atamalar yapilacaktir! Duyum boyle olur kulaklarimizla duyduk sonunda sukurrr
-
@duranvarlık, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Kulaklarimla duydum ve rahatladimmmm izlediniz mi dostlar cumle soyle geldi İibf bizim en cok istihdam ettigimiz fakulte yeni 2000guy aldik 2018 yili icindede genc mezunlara sans verip defterdarlik,guy,devlet gelir uzmanligi ve gibte yeni kurulan risk analizi kurumuna atamalar yapilacaktir! Duyum boyle olur kulaklarimizla duyduk sonunda sukurrr
İnşallah hepsi 2018 kpss öncesi gelir.Bunun için baskı yapmamız şart.
-
@duranvarlık yine net bir cevap değil ki. Zaten koca 2018 de bekleniyor bu. Önemli olan 2018 KPSS den önce gelip gelmeyecegi.