2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@asya, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
nşallah bizler gibi 3 4 yıldır beklemezsiniz
2015 mart'ta çalışmaya başladım geç kaldığım için 2015 kpss'de puan alamadım 2016 kpss girip kurum sınavı olarak sadece guya girdim o da olmadı yıl olacak 2015 ve hala tek kurum sınavı ve 3 yıldır kitaplar masamda
-
@guyan-gelmiş yıl olacak 2018
-
Ilanlar arka arkaya gelmeye basladi bizim yüzümüz hala gulmedi
-
@asya Allah size de sabır versin, küçümsenebilir 7 ay belki ama bizzat nice 7 aylardan geçip süreci yaşadığınız için direk bekleme eyleminin sıkıntılı olduğunu biliyorsunuzdur..
Artık iğneyi kendimize batıralım 90 almak şart oldu -
Bu süreçlerde görüldüğü üzere kpss de kalbur ustu puan alma hedefi ile çalışanlar 83 84 puanlarla hiçbir sınava giremedi. Onun için artık şu konuya çalışmayayım şu hukuku da çalışmayacağım mantığı kalmadı. Ya tepe puan alınıp her sınava girilecek ya da böyle sadece guy beklenecek.. Yeni sürece başlayanlara duyrulur...
-
@lewiscook doğru beni özetlediniz. İki üç ders elemiştim.
Ama problem şu ben 100 de alsam müfettiş teftiş denetmen VS olmak istemiyorum.
Seçenekler var. Fakat nedense ilan gelmiyor diye kadrolar unutuldu. İlk iki in üç bin nasıl giremez uzmanlık sınavlarına....
Sınav olmazsa giremez tabii ki de... Bari siz yapmayın. 80 85ler 90 alsın bu sefer sıralama yine benzer olacak 90 yerine 99 la kapatır 3 5 kişilik ilanlar...Yine çalışıyoruz. Beklemek kötü. İlanlar gelmiyor diye yok sayacaksak o zaman en büyük hata bizde. Gayet kabullenmişiz...
-
@falanfilan Hocam haklısınız bence.Şuan ilanların yüksek kapatması 85 puanın kötü olduğu anlamına gelmez.Mevcut durumda ilanların düşük kapatmasının birçok sebebi var;sadece çok düşük sayılarda merkez kadrolar için ilana çıkıldı şuana kadar.Bu da yetmezmiş gibi mevcut alımlar çok geç sonuçlanıyor.İlk ilana çıkan kurumlar bile yeni yeni açıklamaya başladı.Bence bu durum taşra uzmanlıkların ve mevcut alımların sonuçlanmasıyla düzelecektir.Sadece biraz sabır gerekiyor.Ama en kötü ihtimali göz önüne alıp 2018 kpss ye hazırlanmak lazım.Şahsen ben öyle yapıyorum.
-
Arkadaşlar p48 85 olan birinin gk-gy ve alan neti nedir acaba yazabilecek olan var mı?
-
@luthor evet kesinlikle, malesef ben de öyle çalışıyorum.
Tek sıkıntı ilanlara kimse bakmıyor herhalde... İhtiyaç da var ama kadro talebi yok. Yani 90 da alsam benim yine beklemem gerekecek. Hadi diyelim Beklediğimiz ilanlar geldi, basvuramadik sıralama puan yetmedi o zaman bunları konuşuruz. Ama o kadar emek verip elimden geleni yaptığım için biraz tuhaf geliyor bu yorumlar... Sıkarım dişimi 85 in üstüne bi iki puan çıkarım belki ama yine boş. İlan yok. Ama ben kabullenemiyorum bu durumu. Çalışıyorum sizin gibi kpss odaklı. Fakat amacım 84 üstü almak değil. Yine bu civarlarında olsun. Puan cepte olsun mantığındayim. (çünkü kolay almadım ben bu puanı ve yine kolay olmayacak)
-
@falanfilan Hocam insanlar sınava girmeyi marifet saymaya başladı.Kurumlar 3 kişi 5 kişi 10 kişi alıma çıkıyor ancak sonuçlar geç açıklanıyor ve açılan kadro doldurulmuyor genelde.Kim ne derse dersin maliye bakanlığı sınav açmadıktan sonra kpss den ümit beklemenin bir alemi yok.Şimdinin +90 larını mevcut alımlar sonuçlanınca guy,duy nerede kaldı diye yazarken göreceğiz.Arkadaşlar farkında değil belki ama açılan kadroların çoğunun mülakatına aynı isimler kalıyor.Ama bu kişiler de sadece birini kazanabilecek ve diğer kadrolar boş kalacak.Yani puanın +90 olsa dahi sırf bu işlemeyen düzen yüzünden açıkta kalma ihtimali çok yüksek.Sözün özü +90 alsanız bile önümüzdeki 3,5 ayda bizi çok ciddi sıkıntılar bekliyor.Bu süreci tıkayan en büyük etken alımların sonuçlanmaması.Ama şimdiden sağlam çalışmak lazım hocam.Çünkü emin olun guy,duy,mhuy gelsede yine bu kişiler sınava başvuracak ve şimdiden birçok sınava hazırlandıkları için haliyle yüksek almaları daha olası.Bu açığı kapatmak çok önemli.Sırf ilan gelmiyor diye derslere küsmek bu sefer puanın yettiği ilanlarda başarılı olamamaya neden olur.
-
Artık eskisi gibi ilanlar gelmiyor. Gelmeyeceğini zaten buradaki arkadaşlar önceden söylemişlerdi. Bundan sonraki süreçde 85 altındaki puanlar pek iş yapmayacak gibi duruyor. Buda kpss a grubunun eski cazibesini yitirmesine sebep olacak. Aman arkadaşlar siz siz olun dershanelere sakın kulak asmayın. Yok 75 üstü iş yapar 80 ne içerdesin lafları çok olur aman sakın itimat etmeyin. Lakin bizim gibi aylarca böyle ilan beklersiniz
-
Ekonomi ile hazine geldi
Kalkınma gelir mi? -
Halkbank dahil 2570 kişilik alım
Bugün +16 Hazine +50 SGK MÜF.
Gerekirse bi süre ilan gelmesin ve bu atamalar tamamlansın ki sıralamamız ilerlesin. Sıkıntı şu bunlara başvuran hep aynı 500 kişi nasıl dolacak o kadrolar bilemiyorum klonlama ile mi... -
@hasansss kardeşim yazdıklarımızı okumadın sanırım...
-
@rybczynski2 Çok doğru söylemişsiniz hocam.Artık ilan duasına çıkmaktan ziyade şu alımların sonuçlanması için bastırmak lazım.En önemlisi bu aksi halde o çok beklediğimiz taşra uzmanlıklarındanda fayda yok bize.Mülakata girsin girmesin herkes şu sgk denetmenlik etkinliklerine katılmalı.Az değil 300 kişi aradan çekilecek.
-
@luthor Kardeşim bir kaç defa senin yazdıklarına denk geldim gerçekten yerinde ve kararında tespitlerin. Gerçek başarı doğru teşhisle başlar. Önce seni bunun için tebrik ediyorum. Gelen ilanları da incelerseniz zaten sıkıntıyı göreceksiniz. Hem 5-8-10-12-20-25 kişilik ilanlar bir arada ve maalesef aynı kişiler giriyor sınava. Gelebilecek sıkıntıları ön gördüğüm için ben sınav eliyorum ve hepsine girmiyorum. Zaten göreceksiniz hep aynı isimler kazanacak ve bu kadar yapılan masraf heba olacak. Artık sınava girmeyle övünmemek gerekiyor. Sistem çok tıkandı ve puanlar aşırı şişti. Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın. Ben de bu yazı vesilesiyle forumdaki üyeliğimi sonlandırıyorum. Artık gerçekten sıkıldım çünkü. Hep aynı sorunlar ve aynı şeyler beni de yordu ve çalışma düzenimi kaybettim. Allah'a emanet olun.
-
Bakalım bugünün gece 12 ilanı ne olacak. Umarım il göç olur bu kez, bekleyen arkadaşlara umut olur.
-
@genclerbirlikli bence onlara umut olabilmesi için bu kadar erken olmamalı
-
@beşiktaş1903 evet bence de, hatta bi çok kez yazdım bunu. 2 ay sonra gelse puanlar daha çok düşer
-
Insallah mhuy ilani gelir