2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@kazm Aman sen sinirlenme dostum sakin ol
-
@paretowilfredo şu denetmenlik olsa var ya kedi gibi bir şey olucam dostum :)))
-
@kazm İnşallah dostum tez zamanda.
-
@genclerbirlikli Hocam nerden takip ediyorsunuz
-
@rybczynski2 hocam başlığı gördüm forumda öyle yazdım
-
@genclerbirlikli Hı anladım ben de resmî gazeteye ve dpb ye baktım göremedim bi türlü ️ Gerçi kriterlere uymuyorum ama merak işte
-
@genclerbirlikli dostum taktik ver bu yds yi napıcaz 70 kişilik muhteşem bir ilan geldi ancak uzaktan bakıyoruz bu arada son yds sınavım 50 napayım ben kelime mi ezberlesek napsak nerelerden çalıştın sen
-
@kazm hocam ydsnin sırrı bol parca okumak ve yds parçalarının diline, kelimelerine hakim olmak. Passagework adli kitabi alıp 2 3 kere bitir, bilmediğin kelimeleri ve kalıpları yaz onlara düzenli olarak nisana kadar çalış. 70 e çıkarsın temelin var
-
@guyan-gelmiş hemen hemen aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun
-
@rybczynski2 aynen hocam bu bekleyiş zaten insanı bitiren ha oldu ha olacak derken yıllar geçiyor. Mülakatlardan elenmeye başlayınca üzüntünüz daha da beter oluyor ama bir kere girince işin içine bırakamıyor da insan öyle bir bela işte
-
@rybczynski2 aynen hocam bu bekleyiş zaten insanı bitiren ha oldu ha olacak derken yıllar geçiyor. Mülakatlardan elenmeye başlayınca üzüntünüz daha da beter oluyor ama bir kere girince işin içine bırakamıyor da insan öyle bir bela işte
-
@asya Düştük bakalım içine ne zaman alnımızın akıyla çıkacağız Allah bilir
-
Mecliste bir vekilimiz Maliye Bakanımıza İİBF alımları ile ilgili soru sordu.Bakan bey cevabında yeni kurulacak bir birimden bahsetti.Risk analiz birimiydi yanılmıyorsam. Herhangi bir malumatı olan var mıdır acaba aramızda?
-
Bundan bahsettiğine göre bu birime alım yapılacak demek ki.Aynı zamanda 2018 içinde DUY,DGUY,GUY gibi unvanlara eleman alınacağını söyledi.
-
Mhuyu es geçti
-
vergi müfettişliğinide es geçti
-
@zenginmemur muyuda
-
acaba ne kadar alım olur ki defterdarlığa ?
-
@kurumsinavi 50-100 arası bir şey olacaktır.
-
Duyun guzel yani 20 katini cagiriyo.Bu risk birimi nedir arastiranvar mi