2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
bence de alımlar sonuçlandıktan sonra guy muy il göç defterdalık gelsin yoksa punalar düşmeyecektir
-
Kaç kişilik alım sonuç bekliyo ki puanlar düşmez duyosunuz. Işe girecek kaç kişi var? Ikı bin Guy gitti zaten. Sgk denetmeni 400 ama 300 iibf gidecek. Başka kaç kişi var?
-
@oguzidane 300vmy ve 50sgk teftis.haricinde bu sira gelen yuksek puanli arkadaslarin yani en tehlikeli grup,kyk muft olsun kultur turizm mufettsligi bddk genclik spor vs. Az deyip gecmemek lazim.bu dostlar yerlesmeli ki sansimiz artsin.
-
@genclerbirlikli heycanla bekliyoruz kardeş gelirse buralar bayram yeri olur
-
12 ilanına az kaldı bakalım bugün gelecek mi
-
@genclerbirlikli dünde böyle dedin gece bir hareketlenme oldu yoksa bir işaretmi bu
-
@hasansss aman hocam tesadüf içerden tanıdığım filan yok lince uğramayayım
-
@genclerbirlikli il göç olmasın
-
@safitürk69 avukatlık ilanından sonra bana da öyle geliyor
-
@duranvarlık yok gene kayde değer bi rakam olmuyo gibi. Çünkü öyle tahmin ediyorum ki bu yerlerden haber bekleyen arkadaşlar zaten kesin yarısı guy filandır. neyse yine tabi açıklanırsa iyi olur ama öyle 1-2 puan oynatacağını sanmıyorum
-
@luthor Hocam benim p48 85.77 ,alandan toplamda 96.25 net ve gkgy den 68 net vardi ve p3 77.4 puan.
-
@mrtsmt Sagol hocam.
-
@genclerbirlikli ne linçi hocam birazda mizah olsun :)) ama dünkü sgk dan sonra bişeyler bekliyorum
-
@luthor hocam p48 84.3 gkgy 62.5 net alan 91 net
-
@hasansss az kaldı bakalım sırf onu bekliyorum 12ye kadar
-
@gundalko Sağol hocam.
-
İlan geldi ama iibflileri alakadar etmiyor..
-
-
@genclerbirlikli eksik okumuşum alakadar ediuormus bugünün 12 ilanı yasama uzman yardımcılığı, hayırlı olsun
-
@genclerbirlikli yds istiyormuş neyse beni ilgilendirmiyor yine de