TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2016 Aralık GUY Sınavı

KPSS A
    guy
    527
    17240
    9761276
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • W
      WilliamNiskanen Son düzenleyen:

Kürşad ve saz arkadaşları nerede. Kürşad cok emindi. Şubatta ilan gelecek diyordu. Adam duman oldu gitti.

Bütün hayallerimi sigortalı bir iş karşılığı sattım ben.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • ?
        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Sadece memur yada alt tabakanin degil bence kabine de bilunan bakanlarin performansina da bakilmali ki sayin cumhurbaskani istihdam seferberligi baslatmisken maliye bakani bu seferberligini onunu tikamaktadir.umarim sayin bakaninda performansina bakilir ve ona gore duzenleme olur insallah kabine de yazik ua binelrce gencin ekmegi ile gelecehile oynanmaz ki bu kadar anlamadim sayin bakan neden alim yapmiyor derdi ne anlamis degilim
        Arrik tek temennim maliye bakanligina isin ehli performansi iyi birinin gelmesi aksi kalde kpss sonrasi da is zor gozukuuor

• L
          luck @Priss Son düzenleyen:

@Priss sanki siz sınav bekleyen bir ögrenci değilde ne bilim içerden biri gibisiniz 😁 uslubunuza binaen bu sekilde hissetim😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • ?

@WilliamNiskanen kursatın su sozunu hatrlıyorumda gulesım gelıyor 😄 BAKAN TAMAM DUA EDIN BAKAN OLMESIN DEPREM OLMASIN ULKEDE OLAGANUSTU BISEY OLMASIN ALIM KESIN dıyordu

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • ?

Hani gerçek olsa bile 1000 ne ani hangimizin yarasına merhem olur 80 altında bir tane il kapatmaz hatta daha fazlası

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Ü
                Ülkü Yasaklı Son düzenleyen:

Bi gün mutlu bi haber alıyoruz, bi gün olumsuz bi haber alıyoruz guy hakkında bu durum insanı çok yoruyor.

• T
                  tuuba42 Son düzenleyen:

Bakan Beyin cebinde akrep var eli gitmiyor 😞
                  Hazır hocalardan bahsetmişken Facede bi Ercan hoca var sabah aksam kitabının reklamını yapıyorr 🙂

• ?

Naci agbal in amacı ne acaba sınav masraflarını cebinden mi karşılıyor acaba nedir bu kadar istememe durumu anlamadigim bir tane yanında olan adam da demiyor mu çok talep var seçim üstü yapalım garantiye alalım diye siyasetçi nasıl düşünmüyor böyle şeyleri

• W
                      WilliamNiskanen @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@İnmyheart buradakiler kursada laf söyleyince ama o bizi derse oturttu onun sayesinde çalışıyoruz diyorlardi. Forumda cok sevilen bi çocuktu kendisi. Bana ağaca su vermemissin kadar kötüsün dedi. O günden beri moreller pert bende.😁

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • Rorschach159
                        Rorschach159 @WilliamNiskanen Son düzenleyen:

@WilliamNiskanen Kürşatın öncülüğündeki bize gaz verdicilerden en çok ben çektim sonunda terk ettiler galiba burayı 😄

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                        -Rorschach in Watchmen

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                        • W
                          WilliamNiskanen @Rorschach159 Son düzenleyen:

@Rorschach159 o kursada soylenecek cok soz var da. Insanlari kandırdı duygularıyla oynadi kani bozuk.

• B
                            bonus Yasaklı Son düzenleyen:

Dpb nin verdiği 10 kişilik kadro ile KPSS A grubunun bir alakası yok. KPSS A grubu bütçe dışında tutuluyor zaten. Daha önceki yıllarda da bütçe de KPSS A ile ilgili kadrolar yer almazdı. Hepsi bir tarafa bu sene çıkarılan kararname ile zaten meb sağlık maliye alımları istisna tutulmuştu. Yani Kutluay'ın yazdığı şeylere inanmayın. Zaten iki senedir görüyorum dediği hiç bir şey tutmadı. KPSS sonrasına da zaten alım olacağını herkes biliyor. Sayıştay Başkan'ı zaten söyledi umarım fazla kadrolarla gelin. Bu konuda da inanılacak tek kişi Tuğrul Koçerdir. En azıdan kitap satmıyor kesin ifadelerle de konuşmuyor. Onun da Twitter'da ki açıklamaları KPSS sonrası güzel alımların olacağı yönünde KPSS Den iyi puan almaya bakacaz kısacası.

• M
                              mehmedoglu @turkkızı Son düzenleyen:

@turkkızı mobilden giriyosan alıntının yanındaki yukarı yönlü işarete dukunarak beğenebilirsin 🙂

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • M
                                mehmedoglu @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@guyan-gelmiş evet malum hoca twitinde ilintilendirmiş o yüzden akıl sağlığı yerinde değil dedim

• M
                                  mehmedoglu Son düzenleyen:

Bence maliye bakanı bu ara yeni klasiklerden etkilenmiş, şok politika peşinde

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • T
                                    turkkızı @mehmedoglu Son düzenleyen:

@mehmedoglu he bak oldu 🙂

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • ?

@paretowilfredo burası hariç yerde yazıyorsunuz hocam bişey yoksa bile suanlik bir gelisme yok deseniz yine bizi duyduğunuzu anlayacagiz ama böyle sessiz kalmak hiç güzel değil emin olun hocam

• M
                                        mehmedoglu @turkkızı Son düzenleyen:

@turkkızı evet olmuş bende fark ettim kullanırsın artık bol bol 😀

• ?

3 4 ay önce bakanı hedef alan taglar kullanalım hoşnutsuzluğumuzu duyuralım dediğimde herkes karşı çıktı bundan sonra ki etkinlikte naci agbalın ismi geçsin kendisi twitter kullanmadığı için görmüyor normalde de görüşemiyoruz yardımcıları iletiyor sacece onlarda emir kulu sonuçta şuan tek umudumuz yazdığımız mektular olsun cb alım yap derse anca o zaman yapar

? E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • ?
                                            Eski Kullanıcı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@köyün-ağası aynen öyle o da mektupları görüp farkına varırsa daha ki ben hiç zannetmiyorum bir tane bile okumaz

• 1
                                            • 2
                                            • 575
                                            • 576
                                            • 577
                                            • 578
                                            • 579
                                            • 861
                                            • 862
                                            • 577 / 862
                                            • İlk ileti