Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mağdurum nelerle yaşayabilecdğinizi bilsen şaşırır kalırdınız.. Benim sgk yok mesela bende aynı şeyi düşünüyordum ne yaparım olmazsa diyordum çaresiz kalınca imkanlar çoğalıyor
-
@miranda mülakatta neden ifade ettiniz hocam? Sormadılarsa gerek yok böyle cesaret gerektiren şeylere. Sorsalar bile söylemenize gerek yok, araştırıp bulurlarsa bulsunlar.
-
@antimülakat sordular bende araştırırlarsa zaten bulurlar diye söyledim. geçti zaten artık.bundan sonra ne yapabilirim onu sordum sadece..
-
@miranda bundan sonra yok de kardeşim kalmadım de
-
@reagan benim merak ettiğim bundan sonra mülakatlarda karşıma çıkar mı bu durum.yani mimlenmiş olabilir miyim.öyleyse boşuna bir caba olur sınavlarla uğraşmak.
-
@miranda Dediğiniz tarihlerde bu ülkede hükümet de dahil olmak üzere milyonlar bu insanlar ile içli dişliydi sen değil sadece bu fetoculerin evlerinde yurtların da kalan öğrenci sayısini kimse bilemez bu örgütle geçmiş tarihlerde bağlantısı olan nice insanlar biliyorum ben şu anda kamuda çalışıyorlar ben aklimin yettiğinden beri bu insanlar bu elebaşına taparken ben ana baci küfür edenlerdendim girdiğim il icin kpss puanım da kurum puanimda taban puanından 8 9 puan yüksek olmasına rağmen elendim vr mülakatim da cok iyi geçmişti elenme sebebin isminin geçecekler listesinde olmamasindan kaynaklı
-
@miranda inkar et.kanitlarlarsa kandirildim dersin
-
@miranda Allaha Şükür ben hic kalmadim ama kaladabilirdim ne bileyim denk gelebilirdi.senin sucun falan yok inkar et.devlet büyükleri kandirildi siz de oyle olmussunuz.mimlenme falan olmazzzz
-
@cerkes46 haklısınız. tekrar ders çalışmaya başlayıp başlamama konusunda kararsızım.bu yüzden fikir almak istedim. teşekkür ederim..
-
@mağdurum teşekkür ederim bende 2013 öncesi ilgisi olanlar madur edilmeyecek sözüne güvendim ama yinede inkar etmek gerekiyor anlaşılan..
-
Dostlar itirazı olan varsa yapsın. Zaten sınavdı mülakattı 2 seneyi götürüyor. En azından içinizden kalmasın, 85 kpss, 85 kurum sınavı mülakattan eleniyorsun? Bundan büyük haksızlık mı var?
-
@antimülakat
87 ve 88 le istanbulun yedeklerinde bile degilim vallahi icim yaniyo -
Herkese merhaba, arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum mülakatta elenenlerden biriyim ( ilk mulakatim degil )yaş 31 ve bayanım. 27 yaşımda bulaştım bu işe ve o günden beri içindeyim.sadece kamuya odaklandigim için evlilikte hiç düşünmedim ve bu mulakattan da memleketimden( izmir) elendim.Kpss ve kurum 83 puan.Bu saatten sonra ne yapmalıyım bilemedim, onca emek verdim yıllarım geçti bırakıp gidemiyorum da lütfen bir akıl verin
-
Arkadaşlar Bimer'e bir kurumla ilgili ben gerekli şikayeti yapacağım. Defalarca elediler madem bu kadar eleniyoruz muhakkak bir gerekçesi de vardır. Yoksa da maksat mülakatla yapılan bir sınavı şikayet etmiş oluruz. Hiçbir problemde olacağını düşünmüyorum.
-
@antimülakat 88 kpss 90 kurum sınavı elenen var benden yüksek olup elenende gördüm
-
@swl35 sana soylicem tek şey sakin bırakma eğer kısmeti de varsa oluyo bende senin gibiyim kaç mülakat gördüm kaç sınav hatirlamiyom ama bu yil 33yasimd a guy nasip oldu evet çok kötü günlerim oldu resmen senelerdir dört duvar arasında yasiyom seni çok iyi anlıyorum sadece kendine güven insanlara kulaklarını tika
-
@swl35 asla pes etme ben de evlenemiyorum is yok güç yok yas geldi 30 a bosver...pes etme asil o zaman kaybedersin
-
@antimülakat Öncelikle ben sizin bu konuda tebrubenizi öğrenmek istiyorum Gib in yaptığı mülakat kayıt altına alınıyor mu yani bizim girdiğimiz Guy mülakatı eğer alınıyor isr ben gerçekten şikayette bulunmayi düşünüyorum tamam belki nasibimizde yok mus bu iş ama içim içime sığmıyor neden 90 a yakin puanla beni eleyip 80 puanli birini alsınlar mülakatta yöneltilen bütün sorulara da doğru cevap verdim 3 dk sürmedi zaten bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz bize bi akil verseniz
-
@antimülakat @Cerkes46 bu benim de aklima geliyo @miranda nin durumu . 2013 öncesinde bu hainlerin okuluna yurduna giden ve resmiyette görünen bi durumda komisyonlar bu adami dogrudan mimleyip eliyorlar mi yani ne yapıyorlar sorumluluk almamak icin bu yapiliyo olabilir mi ? Ayrica güvenlik sorusturmasinda bu durum sıkıntı cikarir mi arkadaşlar ? Eger sorun oluyisa O zaman saf bi sekilde bunlarla bi sekilde resmi isi olanlara ama onlardan olmayanlara yazik oluyo demektir.
-
@shady1 Bilader ne güvenlik soruşturması daha mülakatı geçemedin bu işler ancak o şekilde olur mülakatı geçersin sonra yapılır soruşturma sonra olumsuz gelirse neden olumsuz çıktığını öğrenme şansın var diye düşünüyorum ben ben kendi adima söylüyorum hiçbir şekilde bunlarla bi alakam olmadı bu yaşıma kadar elenmemim sebebi referansimin olmamasi