Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@cerkes46 dostum komisyonlar on araştırma yapiyolar bi sekilde iliskisi olan adayi direkt eliyolar. Bazi kurumlar guvenlik sorusturmasini önce yapuyo sonra mulakat yapiyo . Bu durumda adam neden elendigini nasi ogrensin
-
@shady1 O dediğin az alimli mülakatlar da olabilir ben öyle olduğuna inanmıyorum açıkçası hele bizim bu Guy da olacağını hiç sanmıyorum
-
valla arkadaşlar benim size diyeceğim şudur kendinizden eminseniz kpss notunuzda kurum notunuzda yüksek ise hakkaniyetszilik yapıldığını kurumun mülakatı usulüne göre yapmadığını düşünüyor iseniz gerekli yerlere şikayet edin Soysal medyada gruplar açılmış Danıştay'a iptal davası açacaklarını söylemişler ben kendi adima davayı açsınlar her türlü desteği verecem
-
arkadaşlar bir sorum daha olacak. yds ye kpss den sonra girilirse örneğin 2018 kpss den sonra 2018 sonbahar yds ye girilirse geçerli oluyor mu sınavlarda..yani kpss den önce girme şartı var mı?
-
@miranda oyle bi sart yok hocam. Yds den de en yuksek aldigin gecerli. Son girdigin degil
-
@cerkes46 danistay da nasi aciliyo hocam? once idare mahkemelerinde dava acilmasi gerekir
-
@shady1 peki geçerlilik süresi 2yıl mı 5 yıl mı?
-
@shady1 bir ilanda yds geçerlilik süresi 5 yıl diğer dengi sınavlar 2 yıl diye bir şey gördüm..
-
danistay ‘da idare mahkemesinde mulakatlar icin iptal davasi acacaklarmis!
arkadasim mulalat sonuclandkktan sonra mi aklina geliyor, sen atansaydin umrunda olmayacakti, listede yoklar diye birden mulakatin adaletsizligi akillarina dank etti.
samimi olsaydiniz tum kurumlardaki mulakata, mülakatlar yapilmadan dava acardiniz. geciniz.
-
@miranda kurumlar kendileei belirliyo son2 son 5 gibi m genelde son 2 yil isteniyo
-
@2016mağduru siz atandiniz heralde . Böyle konustugunuza göre. Isteyen istediğini yapar .hukuken verilmis hakkini kullanirken size soracak degil kimse .
-
@swl35 Bizim yaşımızdaki insanların pes etmesi beni çok üzüyor ki bu kadar bilgi birikimle bırakmamalısın. Belki bir dahakine şansın yaver gider, kim bilir belki bu düzen değişir, kalkar mülakatlar ve başarı sırasına göre bir dizilim oluşturulur. Asıl o zaman çok pişman olursun. Umudunu ve dualarını eksik etme içinden. Allah yardımcınız olsun
-
@shady1 aynen, atandim. atanmasaydim da ikiyuzluluk yapip mulakat icin dava acmaya kalkmazdim.
derdim mulakat sistemi ise onceden acarim. yillardir tum a kadrolarda, hakimlikte varolan mulakat sistemini bilerek bu yola cikip sonra buna itiraz etmek nerden baksan tutarsizlik, nereden baksan ahmakca.
-
@2016mağduru bu laflari bana demiyorsunuz umarim .
-
@2016mağduru
Oncelikle hayirli olsun.
Merak ediyorum hak aramak ne zamandan beri ahmaklik olmus?
Belki ilk mulakati burda yakinan insanlarin, belki acemiligine denk geldi, belki adil bi surec olcagina dair umudu vardi ama yuksek puanlarla ve super bi mulakattan sonra elenince dank etti kafasina ve bundan sonraki mulakatlarinda hakkinin yenmemesi icin ugrasicak.
Bu kimi ilgilendirir?
Iptal olcagindan degil ama en azindan ici rahatlar.Hakederek girdigini dusunen zaten korkmaz iptal edilmesinden.
Kaybedenlerin acilarina ve kararlarina saygi duyarsaniz seviniriz.
Asil hakkini savunmamak ahmaklik ve korkakliktir.
Hayat is ve mulakatla sinirli degil.Cesur olun. -
@2016mağduru hocam benim kuzenim benim şehit veya gazi olmamla alakalı terçr örgütüne açılmış olan davaya katılamaz. Hukukum berbat ama, böyle. Ancak bir maduriyet doğar, o zaman. Aynısı diğer davalarda da geçerlidir. Açamazdı önceden.
-
@2016mağduru bak bak asiri ozguven gelmis bee gorende basbakan oldun sanar
-
@miranda hocam YDS için kurumlar belirleme hakkına sahip kabul ilk ve son tarihlerini sınavı. Denk olan PTE ve TOEFL vb. bir çokları için ise 2 yıl dünyada geçerliliğidir. Fakat yine DALF veya DELE için ömür boyu olan geçerlilik ÖSYM için 5 yıl veya 2005 sonrası gibi çeşitli şekillerde denklik listesinde geçerlilik atanmış haldedir.
-
@cerkes46 kardeşim biraz özel olacak ama kurum yazılıdan kaç puan almıştın
-
@1903bjk
soyledigim sey gayet acik ve net, siz bambaska birşey soyluyorsunuz.- kisi kendi mulakati sonucuna itiraz eder; sonuna kadar hakki
-kişiler “mulakat sistemine” karsi mucadele eder, kaldirilmasi icin ugrasir; sonuna kadar haklari
-kisilerin yapilmis bir mulalatin “tamaminin iptali” icin dava acarik, iptal ettiririk demesi sacmalik. aynisi ptt’de oldu. hatta o zaman da umarım guy mulakati icin olmaz ayni sacmalik demistim. ve bunu mulakat sonucum belli olmadan söyledim. olumsuz olsa idi de ayni dusuncede olurdum. kaybetseydim kendi sonucuma itiraz ederim, binleri magdur etmem.
- kisi kendi mulakati sonucuna itiraz eder; sonuna kadar hakki