Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@luck valla hepinize tek tek cevap veririm ve herkesi de sustururum ama inan ugrasmaya degmezsiniz, cunku samimi degilsiniz. benim gecmiste yazdiklarim belli, sonuclar aciklanmadan onceki goruslerim de ortada.
ozguvene gelir isek, o hep varolan birsey, yeni degil.bu kadar kucumsedigin birseyin basliginda ne isin var o da ayri komedi:)bundan sonra puanimin yettigi tum sinavlara basvurup gitmemeyi dusunuyorum sizin gibiler listeye giremesin diye. 10. promosyon sgk denetmenlik, mhuy ve gelecek guy icin de bunu yapacağım. gittikce ad homineme dogru gidiyor; tıpkı hicbir arguman uretemeyenlerin yaptigi gibi.
-
@2016mağduru siz bi doktora görünün bence. Hastalik belirtileri var.
-
ya allahaskina soylediklerimi idrak bile edemeden cevap yazmayin, once okuyun ne demis bu diye sonra soylediklerime cevap yazin.
sanki kisiler kendi mulakat sonuclarina itiraz edemez demisim gibi lafı carpitanin niyeti iyi olamaz zaten.
once kalbinizi fesatliktan ve kucumsemeden arindirin sonra benimle muhattap olun.
-
@2016mağduru daha dune kadar magdurmussun bi dokununca icindeki fesatliklari asil sen dokuldun herkes seni idrak etti merak etme
-
@impressiveunit teşekkürler..
-
https://m.facebook.com/groups/181165075742706?view=permalink&id=256201224905757
Şu linke bakar mısınız? Çok ciddi bir torpil iddiası var.
-
@shady1 ben önce ya da sonra farkeder mi diye sormuştum. teşekkürler..
-
@luck yaw he he..
tipik bir konusulana cevap veremeyen sacmalayan insan laflari.
baska cevap yazmayacagim sizlere. kendiniz calin kendiniz oynayin. hadi iyi aksamlar.
-
@2016mağduru anca gidersin saygisiz
-
Adil bir mülakat olacak düşüncesiyle mülakata girdim. Ve hiç kimsenin hakkına girmemek için torpil yapmadım. Gel yapalım senin işi demelerine rağmen. Farklı kurumda girdiğim mülakatlar toplamı 6 7 oldu. 4 defa ikm den 1 defa mübaşirlikten 1 defa 1 ptt den ve 1 defa da guy dan elendim. Bazı alımlarda puanım bazı adaylardan yüksek olmasına rağmen.Yeter artık biz bu ülke de hakkımızla bir yerlere giremiyecek miyiz ? Hakkımı çalanlara hakkımı helal etmiyorum zehir zıkkım olsun. Kimse kusura bakmasın tabi ki hakkımızı arayacağız gerekli yerlere başvurumu yapacağım. Bimer ve Cimer e başvuru yaptım ilk aşama olarak. BİR DE UTANMADAN ALLAH A ŞÜKÜR KAZANDIM DİYOLAR. MİLLETİN HAKKINI ÇALARAK MI ALLAH A ŞÜKÜR EDİYORSUNUZ ? Tabi ki hakkıyla girenlere lafım yok hayırlı uğurlu olsun onlara.
-
Bir zamanlar malum cemaatin memurlari da boyle yuksek perdeden atarlardi simdi nerelerde nasil muamele goruyorlar hepimiz biliyorum oyuzden kelimelere dikkat etmeliyiz.
-
@2016mağduru sen bu rezil agzinda is arkadaslarinla nasik gecineceksin merak ettim dogrusu Allahtan onlara sabir diliyorum senin seviyene inmek cok zor olacaktir
-
@luck Yapsınlar kardeşim yapsınlar onlar da diyorlar dı biz girmeyelim başkası mı girsin sonları ortada.
-
@alanyetersiz2 neymis hocam ben giremiyorum buraya atabilir misiniz
-
@deniz34 normalde cevap yazmayacaktim ama size yazacağım:
kisisel olarak mulakat sonucuna itiraz etmek sonuna kadar hakkiniz. cunku mulakat subjektif bir degerlendirme. sayistay in klasik sinavi da mulakat gibi subjektif değerlendirmeye acik ve daha önce sonuca itiraz edip listeye giren olmustu. yani olumlu sonuclanma ihtimali de var.
yukaridaki sahislar meseleyi carpitip bambaska boyuta tasidilar. 76li atanip 86li atamiyorsa itirazi zaten yapmali.
-
@miranda YDS ile olan puanlarda eski P22-24 vb. dediğiniz KPSS öncesi en yüksek olanı iken şu an sadece kurumlar yazılı ya da sözlü sınav için başvuruda kullandığından başvuru/yazılı tarihine göre geçerlilik için baz alınmakla birlikte (AB 5 yıl iken Ekonomi 2 yıl), başvuru son tarihinden 1 gün önceki e-YDS geçerlidir (saat 19:00'da açıklanmakta ve başvurular genellikle 18:00'de bitmekte). Fakat başvuru aşamasında çıkmaz ise kurumlara telefon edip sistemi düzeltmelerini istemek gerekebiliyor (örneğin 2017 kış Dışişleri).
-
Yaptiklariniza ve yapacaklariniza saygim sonsuz. Kalbinizden gecen her sey gercek olsun dilerim. Yalniz arkadaslar sunu ornek vermek istiyorum bir arkadasim 80 ustu almisti kurumdan İstanbul iliydi ve cok saglam 3 yere soylemis. Mulakatida cok iyi gecmsti. Bir diger arkadasimin ikinci mulakatiydi bu ilkte elenmsti kimsesi yoktu referans olarak bu kez aradi ve buldu hatta cok saglam yani gib de olabilcek en saglam yeri buldu. Liste aciklandi ve olmadi. Ve son arkadasimin da yine referansi vardi 84 kurum puanliydi 850 kisi aliniyorudu. Ama bu ucude olmadi nasjl olmadi cok saskinim nasip kelimesinden skldinjz bliyorm ama gercekten onlara nasip olmadi kurumlari yuksekti torpilleri vardi ama olmadi. Yarisi elenecekti ve elenen onlar oldu. Kizdigim tek nokta su samimi olarak sifir referansj olanlara asla lafim yok bir arkadasim kimseyi demicem dedi demedi de olmadi bu gibi arkadaslarma hic lafim yok ama grup kurulmus 230 kisi olmus grup sayisi. Bunlarin icinde referans bulupta o referanslari yapsaydi Allah diyip yapmayinca olmayinca haksizlik yapildi diyenlere cok kiziyorum. Madem oyle neden aradjn guvendin diyorum o insanlara. Kimseye niye yapiyosun demeye hakkim yok bu ulkede boyle hak varsa kullanilsin kullansinlar bana 12 soru soruldu hatta sonunda komisyon begendigini ifade eden kelime bile kurdu ciktigimda herkese cok uyi gecsin sizin de diyordum kosmak istiyordum adeta oldu bin sukur. Ama bu demek degildir ki mulakat sistemi cok guzel asla degil 3 yildir yasadoklarimi ben bilirim. Ama tamamen referanssiz olanlarin arasina bu komik insanlarin girip yalancilik yapmasini hazmedemiyorm ve kendileri referans arayip bulup ama yapilmayanlar hakkiyla kazananlari bile igrenc sekilde cumlelerle yargiliyorlar. Buradaki kimseyi tanimiyorm ama kalbi iyi hakeden arkadaslarimi tenzih ediyorum. Yolunuz açik olsun. Hic bir son diger baslangiclardan uzak degildir. Nasipten oteye bir adim gidilmedigini yasayan bir kardesinizim.iyi aksamlar.
-
@by123 niye yapiyosundan kastim bu hak varsa kullanilsin demek isterken yargi yoluna basvurmak itiraz etmek bimere cimere. Bende ucundan kaybettiklerimde sistemin degismesi icin cok kez yazmistim elde edemedim bisey ama mucadelemi vermistim.
-
Bu alan kpss 'ye hazirlanan herkes en basindan beri mulakat sistemini bilerek basladi . Nasil bu kadar ozguvenli olabiliyosunuz merak ediyorum. Kime gore iyi gecti tum sorulari bilince mi ozguvenli durdun diye mi. Mulakat sistemine isyanin varsa bu ise hic baslamicaktin dun cikmadi bu sistem hep vardi.
-
@shady1 silinmiş gönderi kaldırmışlar ondan görememişsindir. Silinmiş gönderiye yorum yapmam doğru olmaz. Keşke silinmeseydi