Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ricardian ağzına sağlik hocam
-
Yaklasık 15 gündür takip ediyorum formunuzu, kendisi 4.senede atanmıs bir öğretmenim. Eşimin guy mülakat sonucunu ve sizlerin yorumlarınızı takip ediyorum, kah gülüyor kah da sizler gibi heyecanlanıyorum. Kendım guy olmadığıim için yorumm yazmayı hiç düşünmedim ama bazı arkdsların atanmıs olup da boşverin memurlugu demesi üzerine artık dayanamadım. Bırakın azizim bu işleri, atanana dek anam ağladı, şimdi eşim için bekliyoruz, memurlukta mutluluk yok falan, geçiniz bu işleri. Evet belki çok kazanmıyoruz ama yine de iyi kötü bir maaşımız var, burafaki coğu adam hala babasından harclık alıyor ve bunu yaparken yerin dibine giriyor. Velhasıl atanöış adamların atama bekleyenlere bu tarz nasihatler vermesi oldukça eğreti duruyor(her ne kadar iyi niyetinizden şüphe duymasam da)
-
@daniel1907 @priss bugünden haber bekliyoruz.
-
@deatmi @priss @üstkurullu06 bencede hocam. tercüman oldunuz.
-
Bugündemi yalan olucak acaba kesin cumaya kaldık
-
SAYFA kaçta açıklanacak tahmin alalım
-
@senyoraj Şırnak / Akçay 6.Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı
-
@sweeney_todd 17:00-18:00 arasından umutluyum
-
@subay Allah hayırlı nöbetler versin. Vatan size minnettar
-
Bir kere daha yaziyorum bu dertlerin hepsi iibf okudugumuz icin bunun aksini soyleyen yazsin
-
@sweeney_todd bugün açıklanmayacak cuma bence
-
@balans-etkisi sayfa ddim saat değil
-
@sweeney_todd haydaa pardon 390 ları bulur gibi
-
Sallamak serbest 399 da açıklanacak
-
@priss hocam haber yok mu ?
-
@merveek Öğleden sonra
-
@sweeney_todd sonunda t yok
-
@sweeney_todd onuda sen tahmin et
-
@priss peki hocam
-
@bybredd Harf devriminin ilk yıllarında kelimenin "serbes" şeklinde yazıldığının en büyük kanıtı "Serbes Cumhuriyet Fırkası" ismidir. http://kisi.deu.edu.tr/hakki.uyar/3.pdf
Ancak sonraki yıllarda TDK Yazım Kılavuzu da diğer otoriteler de "serbest" şeklindeki yazım üzerinde uzlaşmıştır. Doğru yazım "serbest" şeklindedir.