Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@smith hocam heyecan yaptım. Bunu bugün için mi yoksa yarın için mi söyledi:)
-
@fuak7 eski paylaşımdı o. kim yazmıştı hatırlamıyorum.
-
@maliyeciniz ben kendisini tanımıyorum sadece instagramda denk geldim biraz profilini inceledim kitaplardan hoşlanıyor dostum. Dediğin gibi şu guy işleri bitsin başlık açıp adresini alıcam ve gerekirse ziyaret edeceğiz. Kitap her halükarda alacağız. Şu işler bi hayırlısı ile bitsin de. Allah hepinizden razı olsun
-
@james-buchanan " @daniel1907 " diye bir kişi paylaşmış şimdi arkadaşlar gruptan ss attı. Ama në zaman söylemiş bilmiyorum
-
@fuak7 dün paylaşmıştı paylaşan kişi
-
@fuak7 12 dk önce aktifmiş ama yazmıyor. geçen biri de bugün açıklanacak gib in önüne doğru yürüyorum yazmıştı.
-
@smith evet şimdi profiline baktım 21 saat önce diyor. O zaman bugünü kasdediyor
-
@fuak7 "@daniel1907 "nin profiline baktım troll leyecek birine benzemiyor.
-
-
@james-buchanan " @daniel1907 " gardaş görüyor duyuyor veya okuyorsan ricamdır cevap yaz burası karışacak:))
-
@ert1234 Dostum şimdi hagb karari verilenler dahi memur olabiliyor sıkıntı yok Danıştay'ın kararı var. Bu güvenlik soruşturmasında terör örgütleri ile bağlantısı var mu yok mu kişinin o araştırılıyor Üniversite de terör faaliyetlerine katildimi örgütle alakasi var mi ona bakılıyor sonra feto pyd pkk dhkpc vs diğer örgütler dediğin ceza eğer terör ile alakali ise sıkıntı olabilir oda cezadan değil terör faaliyetin den dolayı yok baska biseyden ise sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum bu güvenlik soruşturmasi insanları tribe soktu.
-
@cerkes46 sağ olasın kopya ya
-
Bana da sordular bir işte çalışıyor musun? Başka mülakat var mi? Gećen yıl sence neden olmadi? Gibi..
Bir de diploma notuma takildilar neden bu kadar düşük davetsiz diye kibarca sordu tembellik ettik efendim dedim hıı tamam deyip geçti
4. Komisyonda girdim. Benimle beraber giren 4 arkadaş da çok gergindi. Belliydi ilk defa geldikleri. Salonun kapisinda beklerken konu açıyorum gerginlik gitsin diye, espri falan yapiyorum kimse gülmüyor hı hı deyip kafalarini eğip önlerine bakiyorlar kimse sallamadi beni
En son baktim olmayacak görevli arkadaş vardi genç idi onunla başladim sohbete. O da üstadlardan çok şikayet varmiş forumlarda dogru mu dedi eh işte dedim. Biz ilettik kendilerine merak etmeyin o kadar sert değiller falan dedi. Iyi bari dedim bir girdim içeri kimse gülmedi espri falan yok tam bir ciddiyet içinde mülakat geçti ayrica çeko mezununa hiç sorulmayacak iktisat sorulari soruldu ve hiç yardimci da olunmadi cıkışta görevli arkadaş a da mânâlı bir selam verdim hani yumuşaktı gibisindeno da şaşırdı. Hayirli olsun dedi. -
Vallahi mideme kramplar girdi bugün gelsin artık sonuçlar evet dün bugün açıklanacağı konusu baya konuşulmuştu ... yalnız bir sorum olacak bu güvenlik soruşturması sonuçlardan önce mi sonra mı yapılıyor herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı
-
@davetsiz Hayırlı olsun dediyse tamamdır hocam
-
@sofuoglu yapma yavhocam komisyondan biri dese neyse. Kapidaki görevli arkadaş bu
-
@priss, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@darkpassenger aslında ben KPSS kitaplarından bahsetmiyorum dostum. Lösemi hastalığına yakalanmış küçük bir kardeşimiz var eğer adresine ulaşabilirsem ona kitap hediye edelim diyorum. Seviyor kitapları
Yapabileceğimiz ne varsa cani gönülden yanindayim kitapsa kitap maddi konuysa yine ayni şekilde .
-
@davetsiz latife ediyorum hocam Hatırladığım kadarıyla size geçen seneki mülakatta da cins sorular gelmişti sanırsam, bu sefer olur inşallah
-
Çok az kaldı çok az.Son 48 saat arkadaşlar.Yarın açıklanırsa şaşırmayın.Açıklanmazsa perşembe günü telefonu iki elle tutun.Çünkü iş sadece imzaya kaldı.Cumaya kalmayacak inşallah Bu gece rahat uyuyabilirsiniz.Hayırlı geceler.
-
@sofuoglu çok cins olmasa da çok soru sorulmuştu..bu sefer 4 soru soruldu. Insallah istanbulda görüşürüz hocam takım elbiseler içinde