Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Ben mesai saatleri dışında özellikle 18.00 sonrası yapılan hiçbir duyuru görmedim . 02.00 filan geçiyor üstelik,hiç ihtimal vermiyorum ama gene de sabırla bekleyeceğim.
-
Ya hocam bu zamana kadar nerdeydin? Yaz , ara , faks çek, telgraf çek,güvercin yolla öğren ne zaman açıklancakmış. Valla sevap sayacın tıkır tıkır işler. @siyasallı71
-
@banshe Yaw dostum bugün kaçıncı böyle insanlarla uğraşıyoruz sıkıldık biletler yazıp başımızdan salmaya çalışıyoruz.
-
@askidahukumsuz bnce aciklanmaz birbirimizi galyana getiriyoruz
-
@garantiguy ben kimseyi getirmiyorum kimse tarafından da gelmiyorum, sabırla bekliyor arada da muhabbetleri takip ediyorum o kadar.
-
@1903bjk Ya şu para ali diye bi hesap varya Ali ağaoğlu adına komiklik olsun diye paylaşıp duyor oradan bulaştı.
-
su ana kadar gelen yorumlar bence cuma gununu hatta mesaı bıtımıne doğru oldugunu gösterıyor
-
@askidahukumsuz burda herkesin heyecanli olduğunu soylemeye gerek yok sanirim ben haric (garantiguy)
-
@garantiguy enteresan şekilde çelişki içeriyor söylemlerin. Galeyana getiriyoruz (ki genelleme yapman ayrı bir olay) ifadesi sonrası heyecansiz olduğunu belirtmen ilginç . Bence aşırı sabırsız ve tutarsız olmalısın.
-
hadi geçen yıl müdürlük mülakatı var dediniz. bu sene ne var da açıklanmıyor.
-
@garantiguy sizinki neden garanti?
-
@gmsmustafa lambada titreyen alev üsüyo
-
@aylin içim rahat
-
@askidahukumsuz biri bisey yaziyor kac bin kisinin kalbi küt küt. Yazmayın garanti duyum yoksa.
-
@tugayç kafalar pırıl pırıl maşallah
-
@garantiguy hala genelleme yapıyorsun, su an baltayı taşa vurduğunu söylememe gerek yok duyumu alan yayan ben değilim.
-
ZEKADAN VERGİ ALINSA MUAF OLACAK İNSANLARLA MUHATTAPIZ
-
@askidahukumsuz kizim sana soyluyorum gelinim sen anla hesabi
-
@a1b1 muhatap olacak :))
-
@garantiguy peki öyle olsun. Galeyana gelen ve fakat heyecansız olan aday