Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@paretowilfredo hocam mesaj kutunuza bakabilir misiniz
-
Kaymakamlık sınavına girmiştim bu guy olayı yüzünden onu bile unuttum. Açıklansa haberim olmayacak.
-
@1903bjk Dostum yoğunluktan fırsat oldukça yazıyorum ancak gözüm burada farkındasındır:) Ben buralardayım kelimelerim burda olmasa da merak etmeyin.
-
@priss İnşallah siz de biz de hayırlı sonuçlarla karşılaşırız.
-
@smith inşallah dostum
-
nerdeyse 12 olacak açıklanmayacak galiba
-
@adnan-ötüken guyguyrail
-
@adnan-ötüken Gib te üst düzey tanıdığı varmış sen bekle dostum.
-
@smith Hatta amcası varmış burada ne işi var bende anlamadım.
-
@daniel1907 haber var mı?
-
@adnan-ötüken Hatta amcası varmış burada ne işi var bende anlamadım.
-
Arkadaşlar bir kişinin Tuğrul Koçere bekleyelim mi , yoksa uyuyalım mı sorusuna ,uyuyun diye cevap vermiş... Anlaşılan bu gecede gelmeyecek ...
-
Herkes pes etti anlaşılan bugün için
-
Guy olan bir arkadaşımı dün aramıştım ''hafta sonuna yetiştirmeye çalışıyolarmış dedi.'' galiba haklı çıkacak.
-
@smith priss in üstadı 2.00 dediyse vardır bildiği yoksa ne bilim 17.00-20.00 falan derdi.Bugün açıklanır mı bilmem ama gece açıklanma gibi bi ihtimal imkansız olsa 2ye kadar diye bi sınır belirlemezdi diye düşünüp eski günleri yad edip bekliycem biraz daha :))
-
Torpilliler çoktan uyudu..
Torpilsizlere selam olsun -
@maliyeciniz Bende bekliyeceğimde artık gözlerde hal kalmadı.Şu üç dört günlük süreç varya ilan beklemekten daha çok yıprattı.Kazanacak mıyım? kaybedecek miyim?
-
@davetsiz espri mahiyetinde olduğunu biliyorum da artık şu torpilli torpilsiz vs muhabbeti yapılmasa be hacı :))
-
Nolursa olsun 02:00'yi görmeden yatmam artık.
-
Köprüyü izliyorum gercekten cok güzel diziydi. Hepimiz Recep Yazıcıoğlu gibi bireyler olabiliriz inşallah. Ruhu şad olsun...