Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yyy hocam bi fotoğrag atmışsın iki odanım ışığı yanıyor biri tuvalet.
Şaka bi yana son iki sayfada iyi güldüm
-
@cerkes46 ne demek istedigini anlamadim ? Daha acik yazsana kardesim
-
@bıçak-sırtı Forum yöneticileri düzeltme butonunu kaldırmış telefondan yazıyoruz hatalı oluyor ama düzeltemiyoruz.
-
28 dakika sonra 28 yaşına gireceğim
-
gün boyu goy goy yapmışsınız yazıktır bee priss abimiz birşey yazmış mı diye boşa dolandık ayrıca siyasallı71 ben sana inanıyorum kardeşim bi duyum alırsan iyi olur seviniriz:)
-
@bıçak-sırtı muhatap
-
@nrzmrh nice senelere
-
@nrzmrh yeni yaşına kadrolu girmen dileğiyle mutlu yıllar
-
@nrzmrh Simdiden kutlu olsun:) bol huzur saglilik, mutluluk ve is diliyorum:)
-
@smith şu düzenleme butonu neden kalktı anlam veremedim. Yav kötü bir şey yazacagiz yanlislikla Allah korusun rezil olacagiz düzeltemeyeceğiz..
@Antimülakat @paretowilfredo hocam bi el atın bir şey yapın, illa yukarıdan birilerini mi aramamız gerekiyor ilgilenmeniz için -
@nrzmrh En büyük doğum günü hediyeni Gib verir inşallah nice senelere.
-
@adnan-ötüken goy goy iyidir yoksa psikoloji bitik
-
@siyasallı71 kardeşim sana inanıyorum tanıdıgın olabilir. lütfen bilgi alırsan bizide haberdar edermisin? Senden güzel bir haber gelir umuduyla yatmıyorum
-
@adnan-ötüken Kardeşim umutlanma bence yaw bişey bilse yazar zaten gelip ortaya bişey atıp gidiyolar.
-
@smith bende bunu kastediyom
-
@smith Ben inanıyorum. İnanmaktada haklı nedenlerim var. Arkadaştan cevap bekleyecem ben.
-
@garantiguy @bıçak-sırtı @1903bjk @smith teşekkür ederim dostlar güzel.dilekleriniz için. Tek dilek hakkim varsa eğer o da hakeden ihtiyacı olan herkesin kazanması dir
-
@nrzmrh Hayırlı yaşların olsun dostum. Kazanmak için geç kalınmış gibi görünse de bu yaş, kaybetmek için daha çok erken. Önümüzde daha çok vakit var. Allah bahtını açık etsin.
-
@paretowilfredo
" kaybetmek icin daha cok erken" cok guzeldi.Uğrayin buraya arada, yalniz birakmayin bizi:)) -
@paretowilfredo çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun . Umarım bu yasim da nasip olur . Gerçekten yaş ilerledikçe daha çok koyuyor insana ama Allah hayırlısını nasip etsin ben ve benim durumumda ki tüm dostlarİma.