Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Var böyle dönemler baş inşaat bir Sekılde barselona futbol kalitesinde bir modeldir
-
@antimülakat Dediklerinize hepimiz katılıyoruz çoğumuzun aklında olan bir soru var bu mülakat aşamasında veya sınav sonuçları ile mülakatlar arasında bir ön soruşturma ayiklama yapılıyor mu?
-
@antimülakat bu dediklerinizin su an yapilmadigini garanti edebilir misiniz, hala yandaslarin, siyasi referansi olanlarin, bürokratlarin bu mülakat listelerine müdahil olmadigini ispat edebilir misiniz ? Bunlara cevabiniz hayir ise boyle konusmayin. Devlet temizleniyor diye biz burda saf saf beklerken sizin deyiminizle kadrolar yine peskes cekiliyorsa hadi bunu nerden bileceğiz? Bu sistem kalkmadikca kimse bize kalkip da hakla, adaletle, liyakatle adam aliniyo bekleyin demesin
-
@aycan yine en iyi vakit geçirme yöntemi alışveriş yapmak.
-
@james-buchanan Keşke atansam da alışveriş yapsam
-
@shady, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@antimülakat bu dediklerinizin su an yapilmadigini garanti edebilir misiniz, hala yandaslarin, siyasi referansi olanlarin, bürokratlarin bu mülakat listelerine müdahil olmadigini ispat edebilir misiniz ? Bunlara cevabiniz hayir ise boyle konusmayin. Devlet temizleniyor diye biz burda saf saf beklerken sizin deyiminizle kadrolar yine peskes cekiliyorsa hadi bunu nerden bileceğiz? Bu sistem kalkmadikca kimse bize kalkip da hakla, adaletle, liyakatle adam aliniyo bekleyin demesin
Şu anda Türkiye'de torpil sıfır diyebilecek bir insan oğlu var mı? Uluslararası araştırmalar var. Bakın oralardan yolsuzluk endeksi var ve Türkiye nerede. Aslında bir şeyler söylerim ama malesef insanların kafalarındaki duvarları kaldırmak, kanun çıkarmaktan daha zor.
-
Gibi günde bir kere düşünüyorum o da 24 saat sürüyo
-
@mrs-keynes kadın düşmanı tabiri biraz ağır bir söylem olabilir
Sevmediğim doğrudur...içimdeki sevgiyi öldüren de karşı cinstir -
@lavinya biliyorum iki abim var ikişer çocukları var ilerde hasta vb olduklarında yanlarında eşleri hayırlıysa tabi çocukları olacak benim kimsem olmayacak onunda farkındayım annem hasta emin ol bunları biliyorum 7 yılın 5 tıpunu son 4 yok yalnız yaşayan bir insan olarak yalnız öleceğiminde farkındayım ama şimdi ama iki yok sonra ama ortalama yaş süresinin sonunda neyse işte.
Bu o evliliği sevmek zorunda olduğum manasına gelmez .Bu benim düşüncem sizin düşünceniz aksi yöndedir ona saygı duyuyorum.Ben bir insana ait olmak isterdim ama son 5 yılda bu düşüncemden vazgeçtim olgunlaştıkçada saçmalık olarak gelmeye başladı yaşadıklarım.Saygılarımla
-
@shady tam olarak onu demek istediğim söylenemez. Sadece bunun için bekleniyorsa herkes razı olacaktır demek istedim. Bu sistemle sıfıra düşer mi? Bu mümkün değil, bu zırvalıktan en fazla sıkıntı çekenlerden biri olarak bunları söylüyorum ondan şüphen olmasın. Ama ben en azından pisliğin kısmi de olsa temizlenmesine razıyım. En azından şu listede 500 kişinin ismi ve yeri çoktan hazır değil, bu bile bence önemli bir gelişme. Hatta bağlantısı tespit edilenlerinde temizlendiğini düşünürsek oldukça iyi bir gelişme.
-
@james-buchanan az önce watsons'da indirimin son günü diye mesaj geldi. Kendimi dışarı nasıl attığımı bilemeden hunharca alışveriş yaptım. Rahatladım mı? kesinlikle evet ama vakit hala geçmiyooorrr geçmiyoorrr :))
-
Annem, "Baban 3-4 aylık operasyonlara gittiğinde bana 1 dakika 1 gün gibi gelirdi, seni çok iyi anlıyorum. " dedi. Benim tepkim:Bana 1 dakika 1 hafta gibi geliyo acemiyim ondan heralde :)) Ah be GİB ben kimseyi bu kadar hevesle aşkla beklememiştim..
-
@aycan Başkan nerelerdeydin sen ya bizi bırakıp gitmiştin bi ara başkan dediğin bırakıp gitmez
-
Diğer dünya ülkelerini bilmem ama ülkemde geçerli olmasını istemediğim geçerli olan gerçek şudur;
Bütün hayvanlar eşittir, bazıları daha eşittir.
Ayrıca,
BM Genel Kurulunda da Dünya 5'ten büyüktür. -
@cerkes46 Başkanların da ara sıra kafa dinlemeye ihtiyacı vardır. Çok uzaklaşamadım zaten gönlüm burda kalmıştı hemen geldim :))
-
Şuraya biraz da atanmış,mutlu iibf'liler çizsek ya Bob
-
Mulakat sonuclari ayni gun aciklanirken simdi ne oldu da bu kadar bekliyoruz?Torpilliler mi one aliniyo yada komisyon uyeleri direniyo insan kaynaklarina insanin aklina her sey geliyo
-
Simdi sorsak bi merkez uzmanina gelir uzmanligi nasil bi meslek diye?Cevabi hemen gelir uzmanligi olmak cok kolay 70 alan bile oluyo maasida zaten az olur muhtemelen ama gervekler daha farkli guy alimi icin ortalama bi iibf mezunu 2 yi bekleyebiliuo artik
-
@sweeney_todd Rabbim annenizin şifasını tez zamanda versin,selametle.
-
@aycan Bizsiz yapamadın de mi