Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur
Sen insanlarin dediklerini niye bu kadar onemsiyosun? Bilen de konusuyo bilmeyen de.Bana itfaiyeci, hemsirelik ilanlarini yollayan arkadaslarim bile var icerigini okumadan:) e tabi haliyle cok alim oluyo da ben giremiyom saniyolar:) umrumda mi peki? Eskiden umrumdaydi, ama suan zerre umrumda degil.Iyi niyetinden suphe duymadigim kisilerin dusunceleri bas taci, ama " moral veriyomus gibi" gorunup alttan alttan "acitmaya calisan" insanlari da postaliyorum
Demem o ki; surec zaten yipratici, yukumuz agir.Yukunu hafifletcek insanlarla muhattap ol digerlerini salla:) -
Arkadaşlar ... şimdi tamamen ümidi kesmeli miyiz bu hafta için ? Soruşturma öne alındıysa sonuçların açıklanması 3 ayı mı bulur ?
-
@lavinya sağolun inşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
-
@mehlikasultan o nereden çıktı
-
@zenginmemur ben bankada çalışırken 2000 kişi alınırken 71 le girip yedekten kazanmıştı bu kişi b grubuna dönmüştü 49 ü 72 bile değildi o zamanlar 70 alan herkes sınav kazanıyordu geç düşünme bunları
-
AYLAr sürecek ne soruşturması arkadaşlar nerden duyuyorsunuz bunu son göz atma ve gözden kaçmış fetöcü var mı yok mu bakıyorlardır zaten fetöcü olanlar elenmiştir araya fetöcü kaynamasın diye bidaha bakıyorlardır bukdr
-
Geceden gündüze değil, çok acil olarak değil ama çabuk çabuk açıklanması gerekiyo bence
-
Sınav ilanı geldiğinde abim nişanlandı,sınava girdiğimde evlendi,mulakat tarihleri açıklandığında yengemin hamile olduğunu öğrendik,mülakata girdim çıktım yeğenim beyin ve kalp gelişimini tamamladı daha benim sınav sonucu açıklanacak da o da olumlu olacak da işe geçcem Yeğenimin yaşına inşallah
-
@maliyeciniz guldurdun:))
-
Arkadaşlar bizdede bir amca ve efradı var..lgsye girdik sen kazanamazsın ehliyet sınavına girerim açıklandı diye mesaj atar amcaoğlu.. dersteyim derim tcni ver bakayım der Üniversite sınavına girerim amcakızı sen kazanamazsın der yine.. Sonra bir mevzudan dolayı tartıştık bende tüm bunları yüzlerine söyledim yok efendim ne kadar kötü kalplisiniz biz sizin iyiliğinizi istiyoruz bilmem ne.. 4 yıldır görüşmüyorduk sadece babam ve amcam görüşüyordu babama demiş ki dün mülakata girecekti girdi mi? Babam da demiş sen nerden biliyorsun baktım da bilmem ne.. Kesin iyiliği mi istiyordur kazanmamı değil mi arkadaşlar? Bu arada kendisi 25 yıldır vergi dairesinde muhtemet.. Yana yıkıla referans ararken demedi ki sizi vergi dairesi müdürüyle görüştüreyim.. Bizimkilere söylemeyin dedim sakın sonra ömür boyu benim sayemde girdi olur diye işsiz kalmayı göze aldım.. Sizlerde de böyle yavşak akrabalar var mı arkadaşlar
-
@cerkes46 Yapamadım valla. Zaman geçmek bilmedi buraya girmeyince. Neler çektiğimi bi ben bilirim :)))
-
@mehmet-muzaffer hayvan çiftliğini mi okudun kardeş
-
@reagan eksik olmasınlar sağolsunlar :))
-
@reagan Türk milletinin toplum yapısı bu, maalesef
-
@1903bjk Şeye de dikkat etmek lazım yükünü hafifletecekmiş gibi hayatına girip beklenti yaratıp sonra hiç düşünmeden seni bırakıp başkalarının yükünü hafifletmek için gidenlere de :))
-
@skryekndmr @aylin kıskançlığı anlarım.. Ama şeytanileşip hasete dönüşürse çok kötü bir hal alıyor.. İnsan kendisinde böyle bir duygu hissettiği an bunu törpülemeli.. Ama bahsettiğim insanlarda karekter haline gelmiş ne hisettiklerinin Farkında bile değiller.. Gerçi bu yaptıkları beni kamçıladı daha çok motive etti.
-
@reagan yaa ne olmanı isterler ne ölmeni o yüzden muhatap olmamak aile içinde sorun yaratmıyorsa hiç konuşmamak gerek çok tehlikeliler çünkü:/ merak etme türevlerini yaşamayan yoktur
-
@reagan yok bizimkiler "öküz öldü ortaklık bitti" cidirler. Sonra düğün evi tefçisi ölüm evi yasçısıdırlarBabaanneye sağken kovalar gini muamele edip (bizde yaşardı rahmetli )ölümünden sonra vah benim canım annem modunda gezen tiplerdir, iş güç sahibi değilsen ilgisiz, memurluk işlerine talipsen ve başarmışsan vaay canım yeğenim kivamindalar, e ziyadesiyle gevşeklik bu da
-
@aycan
Tam hapşırcakken biri çok yasa desin de hapsirigi icine kacsin tuttugu takim kume dussun saci sampuanliyken sular kesilsin
Cok da seyyapmayalim belki ikizler burcudur
Saka bi yana Allah hayirli insanlarla karsilastirsin canim:) -
Biz de dört gözle bekliyoruz akrabalarla kazanamayacağımı akraba değil bunlar akrep bildiğin.senin de dediğin gibi herşeyi benden iyi biliyorlar kazanmama ihtimalin de yüzde elli diyerek sırf bu sınavı onlara nispet olsun diye daha çok istiyorum