Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@antimülakat benim süreçle alakam yok ancak sırf adınız antimülakat diye mülakatla alınanlara insanlara da karşı olmanız gerekmiyor, forumda her iki tarafında hassasiyetleri gözetilmeli kazananlara hakaret ediliyor ses çıkartmıyorsunuz, iptal edeceğiz diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar ses çıkartmıyorsunuz bunlara hak arama, mağdur edebiyatı muamelesi yapıyorsunuz fakat emek vererek kazanan herkesin hakkı gasp ediliyor. Tekrar ediyorum eğer buradaki yazılar bireysel hak arama dışında safsataya dönüşecek ve kazanan insanların huzurunu bozacaksa müdahale etmelisiniz aksi takdirde kamu personeli alım sürecini manüpile etmekten ilgili kurumlara şikayet edeceğim bu siteyi en sonunda. Anlayış bekleyenler de anlayışlı olmalı.
-
@holywind biz bireysel görüşümüzü ifade ettik. Tekrar söylüyorum ben kazananları veya kaybedenleri ithamda bulunduracak bir ifade kullanmadım. Bu platformda şikayet ediliyorsa ben gelecek adına bütün umudumu kaybederim, bu tehdit ile ayıp ettiğinizi düşünüyorum. Konu bu değil, hakaret içeren bir içerik söz konusu ise bayraklama yaptığınızda bunları görebiliyoruz. Lütfen her şeyinde kontrolünü bize bırakmayın. Gerekeni muhakkak yaparız.
-
@deniz34 sistemde mulakat oldugunu bilmiyor muydun madem bu kadar sikayetcisin bastan niye alan sinavina hazirlandin merak ettim
-
@holywind surecle alakan yoksa ne isiniz var sitede ? Size zorla burayi takip et diyen de yok. Burdaki insanların huzurunu da kacirmaya hakkiniz yok. Neymis forumu sikayet edecekmis ! Bunu da ilk defa duyduk burda.
-
Arkadaşlar olayı bireysel tartışmaya döndürmeyelim. Herkes fikrini ifade etsin, saygı çerçevesinde devam edelim. Lütfen hakaret olmasın.
-
@shady1 kazanan biri değilim ama kazanan değerli dostlarım var, saygılar.
-
Arkadaslar dun face de de gordum birisi komisyon 5 kisi olmali diyordu. sizin komisyonlar da 3er kisi miydi hep ? Girdiginiz komisyonu da belirterek kisi sayisini yazar misiniz
-
@teklif-eğrisi Başka kurumda mülakatın varsa guydan elenme olasılığın artıyor da diyorlardı yalaan.
-
@huseyinay, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@deniz34 sistemde mulakat oldugunu bilmiyor muydun madem bu kadar sikayetcisin bastan niye alan sinavina hazirlandin merak ettim
Sistemde tabiki mülakat olduğunu biliyordum. Ama bu kadar aşırı derecede torpil olaylarının olmadığına inanıyorduk çok az bir kısım olarak ta olsa hakkımızla kazanacağımız düşüncesindeydik. Mesele mülakat değil bu arada mesele mülakatların adil bir biçimde değerlendirilmemesi.
-
Arkadaşlar ilk mülakatımdı ve elendim nasıl tekrar başlıcam bilmiyorum.Elenen arkadaşlarıma Rabbim sabır versin.
-
@shady1 Sesimi çıkarmayacaktım ama yazdıklarına baktım daha dün dediğim tipin aynısı sensin. İptal ettirmek için Cumhurbaşkanına, Başbakana ulaşalım diye çağrıda bulunuyorsun bu mudur hak arama anlayışınız. Yazık, mağdurlarmış peh, inşallah elenen arkadaşlardan bazıları daha güzel yerlere gelecektir ama senin gibiler... sanmıyorum.
-
Yeter artik birakin su insanlari kandirmayi.Bakin yine yaziyirum kimse bn araya adam soktum demez ama bu gercek gecenlerin yüzde doksani torpilli yani arkalarinda adamlari var.Dusunun bir hafta rötarli aciklaniyo siz o listede ilk mulkatiniz gun komisyon tarafindan kabul edilmis olsaniz bile o bir haftada ismniz cizilmis oldu.A grubunda maalesef bu sürec boyle.Ozellikle ailseinden birileri kamu kurumlarinda calisanlar cok sanslilar.Dusunsene babaniz maliyede calisiyo herhangi bir pozisizyomda olsa bile yani ust duzey olmasina gerek yok siz o mulakattan elenirmsiniz?
-
@antimülakat ithamda bulunacak bir ifade kullanmadim diyorsunuz ama her turlu ithamda bulunanlari da destekliyorsunuz. Bence de sizin bu tavriniz cok yanlis en azindan sizin yapmamaniz gerekiyor.Insanlarin bir kufur etmedigi kaldi burda kazananlara .bastan beri biz kazananlar empatiye davet ediliyor neden peki kaybedenlerden de ayni empati beklenmiyor ? Kendileri kazanmis olsalardi kimsenin referansi torpili sorun olmicakti simdi ama herkes hak hukuk tan bahsediyor guzel kardesim madem bu kadar hak hukuku biliyorsun kuru ile yasi karistirmayacaksin o kadar insanin gunahini almayacaksin.Sizin yuzunuzden sevincimiz kursagim da kaliyor .herkes kendi hakkini arasin ona asla lafim yok ama boyle tavirlar cok yanlis.
-
Basit düsunun adam kurum 80 kpss 80 mulakati geciyo.Obur tarafta kpss 90 kurum 90 gecemiyo bunun gibi bir cok ornek var bunlari bilipde gormezden gelen inkar eden bizden degildir
-
mülakat denilen şey koskoca bir yalan arkadaşlar tamamen bir tiyatro yoksa kimse kimsenin kişiliğini yeterliliğini 3-5 dakikada ölçemez bunu herkes biliyor.böyle olunca tabiki insanlar kula kulluk etmek zorunda bırakılıyor torpil bulma çabaları arayışları bitmiyor.Şuan kazananlar kadar kaybededen arkadaşlarımızda guy olmayı haketmişdirler ve mesleği gereğiyle yapacak birikime sahiplerdir bundan hiç şüphem yok . tepkimizi gösterelim bu mülakat illeti kaldırılsın biz yandık başkaları yanmasın puan sıralaması ile alım yapılsın artık en çok hak eden kazansın .
-
@zenginmemur kpss kurum 80 alanlar ölsün o zaman. Insanlar o 80 i almak icin ne kadar emek veriyor haberiniz var mi sizin bu kadar kucumsemek niye ? O zaman 90 alan herkes te atansin hic bir guvenlik sorusturmasi hic bir kritere bakilmasin . Olur mu oyle guzel kardesim
-
@zenginmemur Dediğiniz de haklısınız dün ilim de olan vergi dairesine uğradım. Aile dostumuzun yanına gittim çalıştığı bölümde müdür olan birinin kızı da mülakata girmişti. Kazandı mı diye sordum. Kazandı dedi tabi 50 tane adam araya koydu dedi.
-
@nrzmrh tabiki yüksek puan alan kişi 90 alan atanacak tabiki güzel kardeşim güvenlik soruşturması da yapılacak sorun yoksa atanacak bu kadar basit başka kriter ne olabilir ki kaşına gözüne mi bakacağız insanların sınavı geçen herkes belli bilgi birikimine sahip o puanı alıyor zaten
-
@bobby-robson evet herkes birikime sahip o asamaya gelen . Ben de 81 le atandim ve o puani almak icin ne kadar ders calistim ne kadar emek verdim . Simdi aldigim puan kucumseniyor 90 almamissa bunlar torpil yaptirmistir mantigiyla kac kisinin gunahina giriyosunuz haberiniz var mi
-
Arkadaslar artik tartismayin lutfen.
Kazanan arkadaslardan sunu rica ediyorum; Kazanamayanlarin prikolojisini dusunerek bu sayfaya fazla ugramasin bi sure.Cunku herkes buyuk hayalkirikligi ve ofke icinde.
Kazanamayan arkadaslarimdan da sunu rica ediyorum; Herkesi ayni kefeye koymayalim lutfen, bu duzenin boyle gitmemesi icin mucadele edelim, bireysel mulakatlarimiza itiraz edelim ama kurunun yaninda yas da yanmasin buna da dikkat edelim.
Bi de sunu goruyorum ve cok uzuluyorum ki cogu kisi inandigi seyi dogru bi uslupla, hakaret etmeden aktaramiyo.Hak'tan bahsedip sonra da bi hirsla "sizin girmemeniz icin butun sinavlara basvurup gitmicem" diyebiliyo kalpsizce.Hakaret iceren kelimeler, ve bu tarz soylemler kimsenin haddine degil.
Kaybeden arkadaslarim, daha da hirslanin.Kpss'niz dusukse yukseltin;yuksekse bakanliklar ust kurullar icin ugrasin.Ben oyle yapicam.Daha iyisi olcak ve iyi ki olmamis diycem.
Iki taraf da biraz duyarli olsun rica ediyorum.