Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@goodwill bunca yıldır gib eleman almak için aynı yolu izler ve hep aynı şeyler olur. Madem sistemden bu kadar memnunsuzdunuz neden elenmeden önce şikayet etmek aklınıza gelmedi? Ve eğer bir şekilde kazanmış olsaydınız yine aynı bu tavrı sergiler miydiniz?
-
..........
-
Daha önce ki paylaşımları mı okusaydınız orda da belirttim zaten p3 den girdiğim mülakatlardan. Niye bu kadar zorunuza gidiyor hakkımızı aramamız.
-
@huseyinay @deniz34 Arkadaşlar yukarıda rica ettim hepinizden. İlla karşılıklı atışacağız diyorsanız özel mesajda yapın bunu. Bu meseleyi körüklemeyin artık.
-
herkese iyi akşamlar elimdeki kitapları başka arkadaşlara yararlı olması için vermek istiyorum kitapların tamamı temizdir. elimden gelse kargoyu da kendim karşılamak isterim ama şuanda böyle bir durumum yok maalesef. elimde olan kaynakları madde şeklinde belirticem yaptığım büyük bir şey değil elbet ama lütfen gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımız özelden yazsınlar bana şimdeden Allahım herkesin yolunu açık eylesin inşallah iyi çalışmalar dilerim.
- Zeynel dinler iktisat çıkmış sorular (2015 basım 2 cilt)
- 4t maliye 8. baskı
- pegem akademi muhasebe çözümlü soru bankası
- pegem akademi hukuk çözümlü soru bankası
- tüyo mülakat soruları 1. baskı fotokobi
- pelikan tamamı çözümlü 7'li deneme
- murat yayınları 2013 yılına kadar çıkmış kpss soruları deneme şeklinde
-
@impressiveunit hocam 3senedir uğraşıyorum 2015de yanlış il tercihi 2016 malum olay olunca 2017kaldı oda olmayınca çok üzülüyor insan.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
-
@iktisatçı-0 hocam bizim de neler neler var, belki para pul ya da çok ciddi değil ama var. Ben bir de tek gram hukuk görmedim, dersi yoktu. Bu süreç zor ama işte olunca güzelmiş hocam. Ne mülakatlardan elendim, tecrübe deyip devam... İnsan asıl bırakınca yeniliyor sisteme.
-
@impressiveunit evet haklısın hocam devam etmek lazım ama bir daha aynı dersler görmek düşüncesi biraz insanın içini bunaltıyor.
-
@iktisatçı-0 değil mi? Ama neyse bir de EXIMBANK, İŞ MÜFETTİLİĞİ olan sınavlar var. Her sınava başka konu daha kötü.
-
@impressiveunit o sınavlara pek puanım yetmıyo guy mahvetti beni
-
arkadaslar allah nasıp ederse son kez 7 ay daha kpss ıcın sabredecem 2014 mezunuyum 2015 evdeydım 73 aldım 2016 dershane 82 geldı sonra malum ılanlar gelmedı işe girdim guy sınavı gelınce heyecanla kazanamam dıye işten cıktım asgarı ucrettı guy dan elendım urfa da 10.yedek 2017 puanımda p48 75 geldı bu senede 7 ay işe girmicem son sansım bu yıl kendımle ve surecle nasıl başedebilirim tavsıyelerınız goruslerınızı ozelden de beklerım yalnızlık zor imtihan ins bugunlerde gecer hala derse başliyamadım kalbimin içinde cam sise patlamıs gıbı cok tuhaf duygu
-
@mehmetsakin44 Hedefiniz yıldızlar olsun ulaşamasanız bile yükselirsiniz.Belli bir alt yapınız mevcut konu elemeden tüm derslere hakim olmanızı ve bol tekrar yapmanızı öneririm
-
@mehmetsakin44 bulundugun yerde kutuphane var mi??
-
@mehmetsakin44 ben de urfadan elendim.guya hazirlanirken kpss puanimi yukselttim 2017 puanlarim guy sayesinde iyi geldi.her seyde hayir var diyorum napayim
-
@mehmetsakin44 Hocam sizi çok iyi anlıyorum, böyle zamanlarım çok oldu ama tekrar kendime gelip yeniden çalıştım. Youtube da "asla pes etme" yazın ve çıkan motivasyon videosunu izleyin bu videoyu kimbilir kaç kere izlemişimdir, insanı kendisine getiriyor.
-
GERİye dönük yorumları okudum kimse hak hukuk olayına bakmaz aldığı maaşına bakar
Kimse ölmek istemez ama herkes cennete gitmek ister.
Ben kendi açımdan banka şu andaki yere kimseyede minnetim yok onun içindir geçici görev üstüme oynamalar gibi nedenler tayin çıkmama gibi nedenler hep başımıza geliyor.
Ülke bazılarının çiftliği olmuşken hadi a grubunda mülakat var ama ne yazık ki b grubunda da olmaya başladı son 7 8 yıldır 2010 sonrası yerleşenleri görünce bu ülkede hak hukuk adalet sözde var .
Çocuklar büyüdüğünde neler anlatacağız onlara
Asıl sorun bu iken bu incir çekirdeği gibi
Özetle pc kullanmayı bilmeyen karı kıza yavşayan adamların müdür olduğu yerlerde bu düzen değişmez -
faceye subatta 1500 2000 arası iibf kadrosu gelecegı yazılmıs kaynak: FACEBOOK 2017 GUY MÜLAKAT GRUBU
-
-
Duyum doğrusa yedekler patladik
-
@torpil-siz işte sistemin patatesliği
Biri 1 sene bekler diğeri 2 ayda herşey biter doğruysa inşallah istediğin gibi olur
Bu sene ki puan sisteminide düşünürsek 70 üstü açarlar artık 73 le 15 bninci olduğumu düşününce 77 ile 14 bnde idim 2015 de değişik işler yıllar geçti anlamadım 4 defa eledi maliye totalde beş olur mu açıklanır ve girersem bakarız