KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Puan hesaplama sitesi bilen var mı ama doğruluk payı olsun yani. Geçen seneki netleri yazıyorum bi tane siteye 5 puan eksik çıkarıyor
-
@kismetnasip kaç gelie tahmini
-
@kpssa soru bazında standart sapma yok,alan bazında standart sapma var bi sakin olun:D
-
@kismetnasip yaa siyasal mezunu musunuz hocam ben de geyikhanım evet evet ödeme günüymüş sizinki doğru geldi tebrik ederim netleri buldum bu arada, 2013 kpssyi çözmüştüm iktisat ve muhasebem daha yüksekmiş hukuk maliye aynı. ama gy gksı da çok iyiymiş
-
@Fişek-MORGEN kpsspuan.net var ama 30 soru üzerinden. oranlayıp bakılır ancak
-
@Tolgahan-Ayyıldız simdi yanlis bi sey demiyim umut vermeyim ama buraya bakip asla moral bozma. Hakimlik zamani forumlarda herkesin superdi herkes kazaniyordu,ama yani fos. O yuzden bekle sabret dua et insallah ortalama bi sey gelir
-
@abba10 ya ben orda başka bişi anlatmak istedim standart sapma değil olayım
-
Maliye 29
Hukuk 27
Isletme 21 muh ve iktisata korkudan bakamıyorum onlardan 15 net civarı yapsam işletme puanı içeren puan türlerinde 85 alabilirmiyim acaba daha önce işletme puan türlerini içeren kurumlari hedefleyen bir arkadaş varmı acaba yardımcı olursa sevinirim -
@genclerbirlikli bende tahsildar️ Evet emrenin dille gk gy cok iyiydi. Ama suan kultur turizmde mufettis. Yani o dereceyle bi sayistay vs bekliyor insan ama herkes nasibini yiyor. Bizim bakalim nasipler neresi:)
-
@kismetnasip çok memnun oldum:) yani evet sayıştay filan bekleniyor.. inş biz de merkezde güzel bi yere gireriz
-
@Priss hocam yeni guy ilanıni bu sene gibi çok bekler miyiz?
-
@Tolgahan-Ayyıldız önemli olan sadece senin netlerin değil önemli olan herkesin ne yaptığı buna emin ol ve senin orada kaçıncı olduğun.kendini umutsuzluğa asla düşürme
-
@maliyeci123 mücadele etmezsek geçen sene gibi 1 sene bekleriz guy gelsin diye
-
@kpssa kardeş insanda umut bırakmıyorlar ki herkes derece yapmış bildiğin
-
Arkadaşlar eğer yazılan netler doğruysa cidden tebrik ediyorum sizleri. Forumdan derece çıkar böyle giderse Allah hepinizin gönlüne göre versin.
-
@guyan-gelmiş katılıyorum mücadeleye de her zamn varım.
-
8 tane soru degsıtırdım sekızı de yanlış cıkmış
Arkadaşlar her sey puan degildir. 85 ve uzeri alın gerısı artık kurum ve mülakatlara kalmıs gecen sene bütün puanlarımla ilk yüzde olmama ragmen 4 tane mülakatan elendim ve hala elim boş beklıyorum yani 85 ve uzerı alın yeterli bence, 95 alsan da kurumda aynı kosulardasınız sonuçta.
belli bir puanla kurum ve mülakata nasıbinizi kovalayın
herkese bol şans simdiden .. -
gk-gy 70 net
hukuk 13
iktisat 17,5
muhasebe 23
maliye 34 nettahminen kaç gelir arkadaşlar p35 ?
-
@Te_go_çı kardeş bende hukuktan 2 soru dğiştirdim kamudan 1 soru değiştirdim iktisattanda 1 soru değiştirdim değiştirdiklerimin hepsi yanlış çıktı.ilk işaretlediklerim doğruymuş
-
@SK26 muhaseben ıyı sapma da en fazla ordan olacagı ıcın 82 85 cıvarı gelır.. bunlar benım sahsı fıkırlerim artı eksi gelebilir mı dersin tabi ki gelir sapma denen bir olgu var sonuçta..
İnş olabilecek en yükseği gelir hocam..