KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Baumol masallah hocam. P48 90 i gecer
-
@bytheodoras tekrar okursanız 4 ana ders dedim.
-
@bytheodoras 103 net kardeşim. İnşalalh geçer
-
@Baumol p48 90 üstünü görür ayrıca açılırsa vergi müfettişliği gümrük müfettişliği bddk murakıplığı gibi çeşitli türde sınavlara da girersin
-
@RootofAllEvil inşallah kardeşim ya. Hunharca hukuk çalıştım onda sıçtım. O korkutuyor beni
-
@RootofAllEvil konuda sıkıntın var sanırım iyi bi konu çalışıp üzerine bol soru çözmeye çalış mümkünse her gün az da olsa muhasebeyle ilgili soru çöz ve sakın muhasebede konu elemeye gitme finansal muhasebe kısmı emin ol daha kolay çoğu kişi o konuyu eliyo basit sorular gelebiliyo onlara da çalış sözel kısımlara bak mutlaka hem zaman kaybı olmadan çözülüyo hem de netlerin artar ve çok önemli bir şey daha var hesap planını mutlaka ezberle kodlarıyla birlikte hem hesap planıyla ilgili soruları yaparsın hem de genel muhasebede yardımcı olur
-
@RootofAllEvil kardeşim al benden de o kadar diğer 3 ders 25 civarı ama muhaebe 8-10 net max bu yüzden p48 düşük gelecek, sizin yds var mı benm tek güvencem o nerdeyse su an, 1 yıl daha da hazırlanılmaz ki ya
-
arkadaslar benim tahmini 50 55 araliginda netim var bu yil kpss odakli calismamistim kurumdan elendim acikcasi 40 lik sistemi bilmiyorum sizce tahmini kac puan gelir kurum sinavina girebilecek sansim varmidir
-
85-90 aralığı netlere biraz daha yüksek gelir inşallah p 48 dengeli puan türü önemli malum,şöyle 84-85 puanlar güzel olur ya
-
@Baumol "kardes" sonuçlar aciklaninca hatırlatacam demiştin neymiş bono sorusunun cevabı ??
-
@hayalimsgk Charlie Chaplin montecarloda Charlie Chapline benzeyenler yarışmasında 3. olmuş benimkide aynı hesap #normlife bebeğim
-
@Hipokrat 85-90 net ve 60-65 gky için sıralama olarak ilk 5000 olur mu dersin reis, puandan ziyade sıralama önemli ve açıkçası ben netlerıme baktıktan sonra mhuy'a odaklandım bu puan/sıralama skalasına en makul o gözüküyor gibi şimdilik
-
@sofuoglu ilk 5000 bence olur kanka ama 80 puan bandına saplanırsa demek ki millet 90 üstü net yapmış demektir o zaman ilk 5000 zor kanka,ama bence ilk 5000 de olur85-90 net vesselam
-
@RootofAllEvil hocam en azından tek düzen hesap planını ezberle, ne nerde bil. O bile 4 soru rahat yaptırır. Bu sınavda 7/a 7/b de ortak olanı sordu, 7/b de olmayanı sordu, dönem ayırıcı sordu etti 3. Başka varsa hatırlayamadım şu an.
Ondan sonra konuları çalışıp iyice soru çözüp ferhat yıldız çıkmış soruları 1 2 kere bitirmeyi tavsiye ederim.Son olarak mali oranları sakın eleme. Zaten favori oranları 4 tane; cari, asit test, finansman,finansal kaldıraç. Bi de devir hızları. Bunlar ağırlıklı çıkıyor.
-
@sofuoglu aynen dediğin gibi merkez uZmanlık zor gibi mhuy gibi taşralar gelir gibi bize
-
@Hipokrat geçen sene 62 net yapmıştım ve p49 puan 81,19 sıralama ise 4312 idi.Bu sene sınavın olağan dışı ve süreli sisteme dönmesi, sınavın geçmiş yıllara nazaran bi tık daha zor olmasını göz önüne alırsak gelmemesi sürpriz gibi olur ama bekleyip göreceğiz.
-
Arkadaslar Merhaba.Sayıstay yanlış bilmiyorsam 4 aşama oldu .şimdi bu ilk kpss p48 puanından baraj puanı mi koyulur örneğin 80 gibi ya da direkt katı mi çağrılir bilgisi olan varmı
-
@hayalimsgk ödeme günü kardeş. Sen vade dedin ikimizinki de yanlış
-
Kpss 2017 sorularının pdf sini bulabilirmiyim GK gy ve alan yardimci olabilecek varmı?
-
@bytheodoras hocam puan robotunuzda bir sikinti var sanirim. Tam netleri girince 111 113 puan filan cikiyor mesela hukuktan 40 net girince tavan puan 100 olmuyor.