KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@guyan-gelmiş yok dostum aldığın an mhu olursun
-
@Priss yok hocam gaza gelmeyeceğim ben yds yapamam
-
Hukuk 19.5
İktisat 22.25
Maliye 29
Muhasebe 24.25
Çeko 16.5
İşletme 15
Kamu 19
Ulus 14.25
Gk Gy 81.75net
bu netlerle her sınava girme şansım var mı arkadaşlar -
GY : 46 Doğru 7 Yanlış
GK : 49 Doğru 11 YanlışMaliye : 29 Doğru 11 Yanlış
Hukuk : 27 Doğru 13 Yanlış
İktisat : 26 Doğru 14 Yanlış
Muhasebe : 26 Doğru 6 Yanlış40'lık sisteme göre eski sonuçlarımla karşılaştırdım ve 30'luk sisteme göre Oran/Orantı Mantığı ile hesapladığımda tutarlı sonuçlar geliyor.
90-93 Bandında P48 Puanı geleceğini ve sıralama olarak 150-250 bandında olacağını düşünüyorum. -
@xess 87-89 arası gelir hocam.
-
Merhabalar forum sakinleri herkes gibi net yazıp kaç gelir demek istemezdim ama insan çaresizlik ve umut arayışı içinde oluyor
Gkgy: 70 net
Hukuk:19
İktisat:14
Maliye: 24
Muhasebe:21
Çeko: 26Diğerlerine bakmadım. Fikri olan ?
-
@gaziçeko p48 80 üstü gelir il göç guy gibi sınavlara yeter büyük olasılıkla bir de çeko netin çok iyi sgk denetmenlik için kesin sınava girersin sgk teftiş için de girme olasılığın yüksek
-
@gaziçeko Maşallah. Hacı yüklü alım yapan kurumların sınavına rahatlıkla girersin. Tebrikler ve de kolay gelsin
-
@Baumol hocam merhaba sizin gecen sene de 90+ ustuymus sanirim fikriniz vardir diye soruyorum. Bu sene için ben 116 net bekliyorum. Yds puanim 35 civariydi geçen sene. Şuan klasik sinavlar için calişmak mi mantikli yoksa güz dönemine kadar yds çalişmamin bir faydasi olur mu?
Ya da bu sene şansimi yds istemeyen kurumlardan yana kullanip. Gelecek sene bahar ayina yönelik mi yds calismaliyim. Ne tür bir çalışma önerirsiniz
-
@gaziçeko ceko ya nereden çalıştiniz?
-
Dostlar genel olarak muhasebe de patladım gibi önceki sayfalarda önerilerini sunan arkadaşları da okudum ekstra muhasebesi iyi olan arkadaşlar soru bankası ne çözdünüz valla delircem Sözel sorularda iyiyim ama diğerleri fena.
-
@mostramozic kardeşim bir karışıklık oldu galiba. Ben de senin gibi ilk defa bu sene girdim sınava Daha bilgili arkadaşlar sana yardımcı olurlar umarım. Sonucun için de tebrikler.
-
@RootofAllEvil geçen sene merkez göç puanım 86 idi il göç 82 idi ikisi de gelmedi inşallah bu sene gelir dediğiniz gibi, teşekkür ediyorum
-
@abba10 hacı ben çıkmış soruları 3-4 defa bitirdim. Pratiklik kazanmak için herhangi bir soru bankasını bitirmiş olman yetiyor aslında. Çok soru az tekrar. Muhasebede çok tekrarın bi yerden sonra anlamı yok. Sürekli soru çöz
-
@ekolaw çeko mezunuyum ona çalışmadım sadece iş kanunundaki sürelere baktım girdim şu ilk 7-8 sorudaki sorular hep iş kanunundan geldi onları hatırlayıp girdim sadece
-
@Baumol hepimize kolay gelsin Allah yardımcımız olsun, geçen seneki gibi kıt alım olmazsa olur inşallah
-
@Baumol saolasın arkadaşım
-
@Priss nasıl taşra değil kardeşim.Özlük hakkı aynı guy sgk ile.Yds olması onu taşralıktan çıkartmaz.Bu konularda maaş önemlidir.
-
@Baumol Aa pardon hocam yanlis okumusum. Tesekkur ederim ben de seni tebrik ederim. Basarilar
-
Mali hizmetler özlük hakkı azda olsa bi havası ağırlığı vardır bnce.Zaten sınavıda kaliyeli bi sınav.Her şeye rağmen bnce denenir.2016 kpss ile alım yapsaydı p49um 80di gelirdi ama 2017de sınavına giremeyebilirim.