KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Puanımızı doğru hespalayacak bi site varmı arkadaşlar yeni sisteme göre
-
http ://ko.tc/5tDg
-
@hakimim_25 elde veri olmadığı için alan puanı hesaplamak pek gerçekçi değil.
-
-
@bytheodoras robotun güzel hoş da kardeşim 70 gygk 22 hukuk 31 maliye 17 iktisat 10 muhasebe netine p48 79 geliyor nasıl iş sapmasız mı hesaplıyor acaba
-
@bytheodoras olmamış hocam bu robot. Olması gerekenden çok düşük puan hesaplıyor.
-
Arkadaslar P48 icin gk gy 65 netim var puani cok dusurur mu arkadaslar. Foruma baktigimda genel olarak netler 65 ten fazla
-
@zenginmemur YDS çıkartır demedim zaten. taşra ve merkez ayrımının da maaşla alakası yok.
-
@bytheodoras hocam 85.5 nete p48 79.6 veriyor biraz düşük olmuş sanki geçen sene 52 alan netine p35 80 gelmişti ki geçen seneki sınav daha kolay bir sınavdı bence
-
@bytheodoras kardesim bu gecen sene ki duruma gore tam uygun cikmis gibi gorunuyor. Bu hazirladigin durum icin en fazla bi iki puan alti yada ustu cikar diye dusunuyorum
-
@RootofAllEvil
Maliye ve iktisatin da 20 nin uzerine olsaydi 85i bulurdu. Sapmasiz evet -
@bytheodoras Dostum emeğine sağlık iyi niyetli bir çalışma ama gerçek değerleri vermiyor maalesef
-
@Priss hic bir robot gercek degeri vermez ki zaten. Birkac puan sapma illa ki olur.
-
@bytheodoras Puan sapması birkaç dan daha fazla olacak gibi duruyor dostum.
-
@kenanus123 eyvallah hocam.
-
@bytheodoras hocam iyi niyetli şekilde baya uğraşmışsın. öncelikle teşekkür ederim. ben geçen seneki netlerimi 40 soruya uyarlayarak ( doğru ve yanlışları teker teker 0.75'e böldüm, hatta örneğin 23.6 doğru çıktığında 23 aldım, 5.4 gibi bir değer yanlış çıktığında 6 olarak aldım. yani daha kötüsünü hesapladım ) girdim. gkgy yi de geçen seneki gibi girdim. p48 80 hesapladı. ben geçen sene p35 86 almıştım. yaklaşık bir 5 puan kadar az hesapladığını düşünüyorum.
-
@Priss peki hocam. Dikkate almayabilirsiniz.
-
@Priss bu ortalikta en az 80 yapanlari gördükçe ben çok korkuyorum. Sankj herkes çok yüksek yapmiş gibi. Sinav çok zor garip süre yetmedi diyordu herkes ama masallahi var cümlesinin.Hele muhasebe de bes dakikami çalan hoca aklima geldikce daha da artiyor kederim, bu bir kaç puandan kastiniz ne bir örnek verebilr misiniz?
-
@elessar dogrudur. Ama yds agirliginin kaldirildigini da dikkate almak lazim. Yds si 30 olana bile En kotu 2 3 puan ydsden geliyordu gecen sene. Siz de robotta yazana 2 3 puan eklerseniz yaklasik deger cikar diye tahmin ediyorum.
-
@elessar bu yil kaç netiniz var peki mahsuru yoksa