KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@tomhardy jestiyinu ek ödenek yaptım
-
@Kullanıcıadi ek ödenek mi yedek ödenek mi ?
-
Kötü geçti başım ağrıyor hala
-
@tomhardy şıklarda biri vardı hangisi varsa o hatırlamıyorum ama
-
@osmanyksel06 o soruyu şekilden yaptım ve üçgen olmadığını düşünüyorum fiyatı koyduktan sonraki talep eğrisindeki miktarla arz eğrisinin miktarı arasında kalan kısım arz fazlasıdır bu yüzden 20 olmalı
-
Şuanda izmir Bornova'da ciddi hissedilir bir deprem oldu saat 18.54
-
@tomhardy Yedek ödenek
-
Tacirde ve esnafta olması gerekene ben basiretli iş adamı dedim ya çok mantıklı gelmişti değil mi?
-
@Kullanıcıadi zaten yedek ödenek şıkkından baska sık yok
-
@yyy bağa da öyle geldiydi
-
@tomhardy ben doğru baktım:)
-
Aval sorusunu ve görüldüğünden belli süre sonra ödenme sorusunu hatırlayan var mı
-
Kitapçıkların ayrı ayrı dağıtılması gözetmenlere çok yük yüklemiş, bize de artı stres oldu. Neyseki ben şanslıydım gördüğüm en iyi sınıf yönetimini yaptı ilk 3 oturumdaki gözetmen ama sonrakiler fenaydı yarın nolacak bakalım :thinking:
-
Harcama talşmatınds bulanmaz gibi bir soru vardı
-
Hukuk zor iktisat zor maliye standarttı sınavın kötü geçmesinin moral bozukluğunun üstüne bir de eve 2 saat uzaklıkta sınav yeri veren ösym nın kulağını baya çınlattım
-
@tomhardy ödeme dedim sallamasyon
-
@kahkullu mali sürüklenme ekonominin aşırı istikrara gelmesidir bu cvp doğru olmalı bnce o soru iradi maliye politikası olan
-
@osmanyksel06 ne ucgeni ya siz dara kaybi mi buldunuz ne yaptınız ben anlamadim. Once arzi talebe esitle dengeyi bul. Sonra hem arz da hemde talepde fiyata 10 koy denge fiyatinin ustunde duz bir cizgi olucak o cizginin uzunlugu arz fazlasidir. Bn cevabi 20 buldum. Ama üçgen falan yok arkadaslar bir seyle karistiriyorsunuz
-
5/3 bulan var mı
-
@reagan ben buldum çarpan sorusu dimi