KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Şu ağır ceza mah sorusu neydi stajyer hakimler avukatlar falan vardı
-
@Kullanıcıadi Maliye politikası tam etkisiz olacak şıkkıydı yani dimi
-
@Ülkü evet tam etkinsiz olacak
-
@Kullanıcıadi stajer avukat müzakereye katılabiliyor. Katılamaz denen şık yanlış.
-
50 dk rezaleti, 40 soru rezaleti, dağıt-topla rezaleti, sınav geçerlilik süresi 1 yıl bilmem ne rezaleti, sınavın belirli illerde yapılması, sınav ücretleri, kalitesiz sorular...
-
@tomhardy sanık ve vekili davada hazır bulunamaz diyordu o bana garip geldi
-
Kitapçık TOPLA DAĞIT rezilliği ilk ve son olsun!!! Herkes kendi ilinde girsin! !!
-
@siyahbeyaz gözetmenler bile lanet etti hatta sabah oturumundan sonra bize gözetmenlik yapanlar okulu terketmiş o derece öğleden sonra gözetmenlik yapanlar da dayanamıyoruz diyip duruyorlardı
-
@Tolgahan-Ayyıldız hocam ben o soruyu yapmadım ama merak edip baktım cmkya md 227 stajer avukatlar katılabiliyor. O dediklerin katılamıyor
-
Hapis Hakkı dogru mu
-
Hata riski 3 e katlanır bu sistemde çok saçma ... ben hoca olsam asla Gözetmen olmam bu sınavda çok riskli ve uğraştırıcı. .
-
Cevabı baoumal yapan var mı?
-
@tomhardy evet dogru cevap
-
@Kullanıcıadi Şu esnafların da yükümlülükleri denen soruyu mu diyosunuz ben ona esnaf da işletmesini ticaret sic,iline tescil ettirmeli diye düşündüm
-
600 km yol gittik sınav için kimsemiz yok bilmediğimiz memleket cüzdan yok tlf yok bu ne saçmalık ya Allah aşkına..
-
Çok karıştı ortalık bizden 10 dk önce çıkanlar da oldu 10 dk sonra çıkanlar da kafalarına göre süre ekleyip milleti bezdirdiler
-
@tomhardy nisbi verimlilik teorisi baumol
-
Defterlerin lehe kanıt olması icin Kars'ınızda defteri olmalı denen sık mı doğruydu?
-
Wagner sorusu , jestiyon sorusu ,bütçe ce mali kontrol gen müd soruların cevabı neydi
-
Endüstri içi sorusu 1- x-m/x+m. 0.4 yaptım ama 0.75 çıkıyor