ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
83 puanın var u.i bölümü sıralaman 155 bence gelmesi imkansız fikri olan bi arkadaş var mi
-
@posner zor görünüyor. Geçen yıl ki puanlarıyla girecek olanları da hesaba katacak olursak, bir de ilk önemli sınav olduğunu da düşünürsek biraz zor gibi.
-
@Antimülakat anlamıyorum harbiden 91 puana sınava girilmiyor,evet siyaset bilimi ile birlikte baktım sizce kaçla kapatır
-
@keynes bence başvuru yap ama hiç başvuru yapmamış gibi çalışmalara devam et
-
@Antimülakat sadece kamu yönetiminde ise sıram 6,hangisi daha gerçekçi ki?
-
@Antimülakat anladım sağ ol hocam. Ama ben şu işi anlamadım ilanı okudum fakat şu diplomanin aslını ibraz etme olayı nasıl olacak başvuru sürecinde. Ben ankarada değilim ve posta yoluyla hiçbir sınava basvurmadim o kısmı nasil halletcem onu dahi bilemiyorum su an
-
@oscarwilde06 haklısın kardeşimde ilk sınav olduğu için maalesef zor görünüyor, elbet o puanlara da sıra gelecektir. Puan olarak 94 üstü kalır mantık olarak öyle hesapladim. 4 kişi girecek mülakata ilk 4 olmasada en son 6. 7. sırada yer alan adaylar sınava katılır.
-
@keynes orada noter onayı, üniversite onayı vs de kabul ediliyor. Başvuruyu elden yapsaydin aslını ibraz etmek şartıyla fotokopisini de kurum aslı gibidir ile kabul ederdi.
-
@oscarwilde06 kardeşim muhtemelen açıklama gelir o konuyla ilgili çünkü çoğu üniversite bölümü siyaset bilimi.ve kamu yönetimi yaptı.
-
Hocam iktisat puanı kaça düşer sizce?
-
@Antimülakat eyvallah hocam o zaman aslı gibidir tarzı şeyleri kabul ediyolar
-
90,68 ile kamu yönetiminde 26. Sıradayım. Özelleştirme idaresi 2013 yılındaki gibi yazılı yapıp 20 katını çağırsaydı yani 20 kişi yazılı sımava girecek olsaydı girerdim ama ilansızlığın kol gezdiği şu günlerde mülakata girecek 4 kişiden biri eminim ki üzerimdeki 25 kamucudan biri olacak. 80 YDS şartı koyan TİKA'nın kamucu ve uluslarcıları alırken nasıl 92-93 civarı kapattığını biliyoruz. Bu sınavda YDS şartı da olmadığından kamu da uluslar da yüksek kapatır... Diğer bölümleri bilmem ama kamu ve uluslarda ilk 25'te olmayanlar boş yere posta masrafı yapmasın. Enerji Bakanlığı da Kalkınma Bakanlığı da dahil kamu ve uluslar ayırıp ilan veren kurumlarda bu iki bölüm her daim diğerlerinden yüksek kapatmıştır. Ayrıca p117 puan türünde %10 kamu yönetimi ile %10 uluslararası ilişkiler olduğu için ne dediğim daha iyi anlaşılıyor sanırım
-
@aysesal elimize gelen verilerden hareketle söyleyelim 89-91 arası diyelim.
-
@aysesal ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Hocam iktisat puanı kaça düşer sizce?
88'in altına düşmez gibi.@odtüsbky 2015 KPSS'de p117 puanlaması var mı elinde?
-
Kendi bölümümüzde sıralamayı Nasıl öğrenebiliriz
-
@müfettiş ais te ogrenilebiliyordu ama sıkınti varmis heralde
-
Ais.osym'den bakılan branş sıralamasında kamu yönetimi için siyaset bilimi ve kamu yönetimini seçerken uluslardan bakanlar da siyaset bilimi ve uluslararası ilişkileri işaretlemeyi unutmamalı.
Olau branş sıralamasında bittiği için geçen seneki puanları yazmamın bir anlamı yok ama geçen seneye göre hafif bir yükselis var. Örneğin 2015'te 92,86 ile 26. Olan bu sene 92,26 ile 41. Oluyor. Geçen senenin 49.'su 91,5 almışken bu senenin 49.'su 91,99 almış. Geçen sene 30. Olan 92,6 almışken bu sene 34. olan 92,81 almış. Ancak sen iktisatçı olduğindan o puanla girersin mesela ben 90,68 ile iktisatçı olsaydım 14., işletmeci olsaydım 22., uluslarcı olsaydım 31., çekocu olsaydım 4., maliyeci olsaydım 4., hukukçu olsaydım da 4. olacaktım. Sadece kendi puanımla bu bakış açısı bile kamu ve uluslarda 93'leri görüp işletmede 91-90 aralığında, iktisatta 90-89 aralığında, çeko, maliye ve hukukta ise 89-87 aralığında kapatır şeklinde tahmin yürütmemize yardımcı olur. Hukukçular pek diğer alanlari çözmediği için p35'te 89'u geçen 3-4 hukukçu bulunduğundan bu durum normal ama hiç mi kpss'de yüksek yapan çekocu ya da maliyeci yok, işte bu ilginc. Yoksa zaten özelde imkanları kısıtlı olduğu için kamu ve uluslardan giren sayısının da buna paralel olarak iyi puan yapan sayısının da fazla olduğunu biliyoruz.
-
Başka bir ilanda görüşmek üzere:))
-
işletme 105. kişiye gelmez heralde.
-
Merak ettiğim konu ilerisi için neler getirir bu meslek ? P117 de genel sıralamam 76 ve işletme mezunuyum sizce mülakat şansım var mi