26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani
-
Müfettişlik istemediğim için 90 puanla başvurmadım. Gerçekten isteyen birisinin önünü açmışımdır umarım.
-
@lisbeth. Duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederiz
-
liste ne zaman açıklanacak ?
-
Merakla bekliyoruz
-
@arthur-smithes ilanda 11 Kasım yazıyor.
-
Arkadaşlar geçen yıl ki soruları burada paylaşmıştık, gördüğünüz üzere çok zorlayıcı ve eleyici bir sınav yapılmıştı. Bu sene alım sayısı normalden çok fazla olduğundan geçen yılın aksine daha kolay bir sınav yapılacağını düşünüyorum. 23 kişilik alım için 92 kişi mülakata kalabilir. Elbette sayı 92 kişiyi bulmaz ama geçen yıl olduğu gibi de iki katı kadar kişiden daha fazla kişinin mülakata kalabileceğini düşünüyorum. Min. 60-70 kişi mülakata kalır gibi düşünüyorum.
-
@Antimülakat kalanlarında çogunun sgk halkbank rekabet özelleştirme gibi yerlere yerleşeceğini düşünüyorum.yani mülakat asamısına kalırsak yds si olan mülakat rakipleri baya eksilir
-
@arthur-smithes aynen kardeşim aynı anda merkez uzmanlık sınavlarının açılmış olması mülakatı geçenler listesinde bir çok kişinin hakkından feragat ederek mülakata katılmadan başka mesleklere yöneleceğini düşünüyorum. Kalanlar içerisinde iki katı kadar kişi sayısınca mülakata girilir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar Ceza Kanunu içinde Özel hükümler dahil mi ?
-
@Rawls Hiçbir İİBF mezununa hiçbir kamu sınavında Ceza Özelden soru sorulduğunu görmedim ben. Zaten Ceza Özel dahil olsa parantez içinde yazardı.
-
@Ђилаc_Mилован teşekkürler dediğin gibi çıkmıyor özel hükümler.
-
Yarın mı açıklanıyor?
-
Listedeyim çok şükür. 86.88 ile kapatmış herkese hayırlı olsun.
-
86.88 sıralaması kaç acaba
-
Vay be her sınav Şampiyonlar ligi
-
Hepinize hayirlu ugurlu olsun dostlar. Sıkı bir sinav olacak. Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
86,62337 İnşallah Sayıştayda üzmez. Sınava girmeye hak kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@odtüsbky 26-27 Kasım 2016 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığ Ilani içinde söyledi:
@escobar_p kardeşim valla geçen sene p5 de etkili olduğundan pek bir anlam ifade etmeyebilir ama yazalım madem...
2015
90,60 - 177.
87,52 - 538.
86,10 - 854.2016
90,66 - 120.
89,67 - 183.
89,52 - 195.
89,48 - 200.
88,13 - 338.
88,11 - 343.
87,88 - 383.
87,19 - 530.
86,70 - 652.
86,82 - 618.
86,51 - 711.2015 ile 2016 arasında bu puan türünde pek bir fark yok. Bence kadın adayların bir kısmı başvurmaz ve taban puan 86,8-86,4 arası kapatır ama benim tavsiyem, 86'yı geçen herkesin başvurup şansını denemesi... 86 puanın altındakilerin ise boşuna ptt masrafı yapmaması... Eğer şu süreçte başka ilanlar olsaydı tahminimi daha aşağıda tutardım. Ayrıca 87 ve üstü olup başvuran herkese kesin gelir, müsterih olun
Not: Bunlar verilere göre tahmindir, sorumluluk kabul etmiyorum
Evet 86,88 ile kapatmış: http://www.gtb.gov.tr/duyurular/gumruk-ve-ticaret-mufettis-yardimciligi-yazili-sinavina-katilmaya-hak-kazananlar-listesi
-
Of of of bunlar nasıl puanlar böyle.Zor bi sınav bizi bekliyor.Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Hayırlı olsun arkadaşlar