KYK Kredi Geri Ödemesi Erteleme
-
@duymhuyguy bence gayet güzel anlatmışsınız, çünkü erteleme durumunda da 12 bin tl ye bin küsür lira faiz geliyor.
-
@duymhuyguy hocam mayısta tecili bozdurup Ağustosta gitmeyi düşünüyorum devre kaybı olmazsa tabi. Kyk ödemesi temmuzda baslıyor. İlk ay ödeyip sonra askerdeyken erteletmek mantıklı geldi.
-
@okahraman07 bencede öyle yap
-
@duymhuyguy tamamdır hocam çok teşekkürler
-
@okahraman07 rica ederim. hem askerlik gösterirsen faizde işlemiyor.
-
@duymhuyguy tamam hocam
-
@okahraman07 hocam kendi tecrübemden yola çıkıyım askerlik nedeniyle ertelettiğimde ( kasım 2016 ) bir yıl için 1000 lira ana para artışı oldu. Fakat 1 yıl borç ödemezseniz bu kadar fazla faiz geleceğini düşünmüyorum. Şu an en az 1 yıl için 1500 lira artar. Benim kişisel kanaatim ödemyemiyorsanız normal kendi faize bırakmanız daha karlı
-
@sininvestment askerlik sebebi ile ertelendiğin de faiz işlemez.
-
@duymhuyguy evet faiz işlemiyor ama ödenmesi gereken ana parada artış oluyor ki bu artış 1 yılda gelebilecek faizden çok daha fazla
-
Arkadaslar merhaba. Kredi borcunun taksitlendirilip ancak hicbir odemesi yapilmamissa ,tekrardan taksitlendirme yapilabilir mi? Taksit suresi bitiminde hepsinin tek seferde odenmesi gerekir aksi taktirde haciz gelir diye bir duyum aldim yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim
-
@noyanna tekrar yapılandırma çıkmazsa taksitlendirmezler. Vadesi gelmiş kyk kredi borcunuz tek seferde tahsil edilmeye çalışılır.
-
@hgrotius tecil faizi işletip taksitlendirebilirsiniz. Ancak belli bir miktar peşinat ve ilk taksidini peşin ödemenizi ister vergi dairesi. Sonrasında 10 15 18 24 ay şeklinde taksitlere bölünür.
-
@duymhuyguy bu geçen yıl gelen yapılandırmanın şartları değil mi?
-
@aliveli hayır bu istediğiniz zaman yapabileceğiniz bir şey. Yapılandırmadan farklı. Yapılandırma da faizleri siliyor.
-
eskiden bir kaç ay geciktirince gelir idaresine yönlendiriliyordu, yalnızca nisan ayını yatırmadım borcunuz vergi dairesine yönlendirildi yazdı ekranda. Devlet gözü bize dikmiş belli oldu
-
@aliveli alacağız neyin var neyin yoksa, cebindeki liradan belindeki kemere kadar
-
Yapilandirma guzel bir firsat kacirmamak lazim.
-
@agor kemerde duracaksanız razıyım
-
@duymhuyguy hocam şartları neydi? Benim anapara borcu var faizi yok
-
@aliveli ben şimdi forumda ramazan günü kafa bulandırmayalım diye oto sansür uyguladım ama kemerden sonrasını Naci Ağbal bilir