KYK Kredi Geri Ödemesi Erteleme
-
@plansız vergi dairesine gitmeme gerek yok dimi o zaman
-
@agor tamam hocam teşekür ederim
-
@okahraman07 İşsiz veya öğrenci olanlar borç başlangıç tarihinden bir ay önce e-devlet üzerinden erteleme talebinde bulunabilir, vergi dairesine vs. gitmenize gerek yok.
-
@plansız tmm hocam teşekkür ederim.
-
Demin edevletten kredi erteleme başvurusu yapayım dedim 15binlik borç 17.400 oldu 2400 lira faiz mi olur yaa erteletmesem ne kadar faiz işlicek hangisi mantıklı bilemedim hani faiz olmucaktı kredi borçlarına
-
Hocam ben işsizlik nedeniyle erteleyeyim diye baktım. 1800 lira faiz işletiyor. Bilemedim erteletmeden gecikme faizi ne kadar işliyor acaba?
-
@okahraman07 kaç mezunusunuz hocam
-
@ucanbalon 2016 mezunuyum.
-
@okahraman07 bende 2016 mezunuyum nie bana daha fazla işliyo faiz acaba
-
@ucanbalon benim borçum 11.300 civarı hocam sizin anapara fazla o yüzden olabilir
-
@okahraman07 evet hocam ben aynıdır diye düşündüm bi an napıcaksınız erteleticekmisiniz bide ben krediyi alırken yasım küçük olduğundan babam imzalamıştı acaba erteletmezsem ödemediğim durumda babama haciz gelir mi
-
@ucanbalon hocam belli değil henüz. Duruma göre bu ay sonuna erteletmem gerekecek sanırım. O konuda bilgim yok hocam. Bir araştırın isterseniz.
-
Arkadaşlar krediyi alırken imzayı babam atmıştı ona haciz gelir mi bi bilgisi olan yok muu:(( yada nasıl öğrenebilirim
-
Arkadaşlar standart olarak belirlenen aylık taksitlerin miktarını artırabiliyor muyuz?
-
@ucanbalon hocam KYK kredileri ile haciz gelmiyor başlıkta daha önce de konuşuldu bu konu
-
@wickselll hocam şimdi araştırdım da bununla ilgili bir düzenleme maalesef bulamadım, alınan süre kadar ödemek gerektiği ya da topluca ödenebildiği belirtilmiş.
-
@agor gercekten mi gelmiyor yaa şu an çok rahatladım babama bide haciz gelirse evlatlıktan reddederdi artık:)) o zaman erteletmiyorum
-
@ucanbalon hocam içinizde fırtınalar kopuyor bu konuda anlıyorum, erteletsem mi erteletmesem mi kaosu var da rahat olun rica ederim, araştırdığım, okuduğum, gördüğüm kadarıyla haciz gibi bir durum söz konusu değil hem bu borç birikir bir daha vergi affı çıkar, bir daha birikir, yapımız seçimlere endeksli olduğu için buradan büyük bir zarar gelmez diye düşünüyorum
-
@agor valla çok rhatlattınız beni hocam çok teşekür ederim baya dertti benim için imzayı ben atsam sıkıntı değil benden zaten bişey alamazlarda babama bunu yapamam
-
@ucanbalon kardesim bir onceki sayfada (5.sayfa) yazdigim bir ileti var onu okumani tavsiye ederim. Eger borcunu erteletmezsen veya erteletmeyip borcun vadesini gecirir faiz islemesine koyarsan e-haciz denilen bir uygulama var haberin olsun. Zamaninda sen imza atmis olsaydin bana e-haciz gelse nolacak hesabim vs yok derdin ama baban imza atmis kefil olmussa babanin hesabi vs var ise e-haciz koyabilir devlet haberin olsun.