KYK Kredi Geri Ödemesi Erteleme
-
Geri odeme erteleme ekrani acilmis..ertelendigi durumda yaklasik 5.000 lira uzerine koyuyor arkadaslar..
-
@suigeneris1876 tefeci gibi maşşallah.
-
Geri ödeme için benim taksitlerim de temmuz ayında başlayacak. Şimdi erteletme başvurusuna baktım e-devletten 17bin küsürlük borç 21bin küsüre çıktı aradaki fark 4114 lira ediyor. Bu haliyle ertelemeye başvurmak mantıklı mı arkadaşlar?
-
@leyli benim de artış oranı aynı, ben erteletmeyeceğim. Belki ileride faizler silinir, belki çok fazla faiz binmeden 1 sene dolmadan işe gireriz umuduyla..
-
@oliviadunham Ben de aynı umutla erteletmeme fikrine daha yakınım hocam. Halihazırda umutlu olduğum bir alım da var. Ancak kafama takılan bir kısım da diyelim ki ertelettik ama eylül ayında iş bulup ödemeye de başladık. Bu sefer ödemeyi 21bin üzerinden mi yapacağız? Sonuçta sadece üç ay için gecikme faizi uygulanmış olacak ne diye 21bin ödeyeyim ki?
-
en mantıklısı yapılandırıp uygun bir miktar halinde her ay ödeme yapmak
-
Yapilandirma nasil oluyor arkadaslar?
-
@suigeneris1876 gelir idaresi başkanlığı sitesimden yapılıyor diye biliyorum ziraat bankasında da yapılıyordur muhtemelen biraz araştırın kolayca bulursunuz
-
@leyli tam bilmiyorum ama mantıken 21 üzerinden ödemeye başlanır diye tahmin ediyorum. 1 sene erteleyip tekrar 2020 temmuzda ilk ödeme alınacak sonuçta
-
@busrabusra tesekkur ederim..hic bilmiyordum bunu
-
Arkadaşlar ben az önce e devletten erteleme başvurusuna girdim tefe uygulanmıyor yazıyor diye önce askerlik nedeniyle seçeneğine bastım askerlik bilgisi bulunamadığından ertelenemez yazdı daha sonra geri gelip işsizliği seçtim yine askerlik bilgisi bulunamadığından ertelenemez diyor çıkış giriş falan yaptım fakat her seçenekte aynı hatayı veriyor sorun nedir sizce
-
Arkadaşlar ben erteleme talebinde bulundum 1 hafta oldu ama hala talep halinde.. ne zaman onaylanır veya bu süreçte ödeme emri gelir mi
-
Geçen yıl ertelettim işsizim.
Sizce bu yılda erteletmeli miyim? -
@okahraman07 tüfe farkı aşırı oluyor ben çok pişman oldum 14.500 liralık borcum 18 bin lira oldu bir işe giremesem bile ekim de ödemem başlıyor ve ödeyeceğim.
-
13.900 e imza attığım borç 2 seneden 17 ye çıktı. Şimdi de işsizlik nedeniyle erteletince 21.000 ₺ ye çıkıyor. Tüfe de değil, üfe ye göre arttırıyorlar. Oturduğumuz yerden devlete borçlanıyoruz. İlan da gelmiyor para kazanamiyoruz. Yazıktır günahtır.
-
Arkadaslar yüksek lisans kredisi de mezun olduktan sonra 1 yıl sonra mı odemesi başlıyor
-
benim de ilk taksit önümüzdeki ay. diyelim ki erteledim ve sigortalı bir işte çalışmaya başladım o zaman ne olacak ???
-
Borç erteleme başvurusunda bulundum ama bir haftadır hala sonuçlanmamış ekstra birşey yapmamız gerekiyor mu bilgisi olan var mı acaba ya da kurumu aramamız gerekiyor mu?
-
@ahmetugur bende de ayni sekilde..
-
@enk97 ertelemeye zeval gelmiyor. Faiz işlettikleri için kimse uğraşmıyor.