Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
@bytheodoras mühendislerin genelde isletme diplomalarıda oluyor basvurup girmeyebilirler. hukuk mezunlarindanda basvuran olur.
-
@bytheodoras p44:81 sıralama 3400. Daha kel alaka bir puan türü.
-
Bu listeler ne zaman aciklanacak acaba?
-
@Nles Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi içinde söyledi:
Bu listeler ne zaman aciklanacak acaba?
Sitesinde sınavdan en az 10 gün önce bildirilecek ibaresi yer alıyor. 22sinde sinav olacaksa en geć 12 temmuzda açıklanır diyebiliriz.
-
@Dellafeu Teşekkürler hocam
-
Ben başvuru yaptım ama başvurunuz başarıyla gerçekleşmiştir gibi bişey gelmedi önüme mailime de herhangi birşey gelmedi tekrar başvuru sistemine gönderdi beni. Yapan arkadaşlar size bir mesaj verdi mi başvurunuz alınmıştır diye ?
-
@gaziçeko başvuru sayfasında çok fazla vakit geçirince sayfa zamanaşımına uğruyor ve başa atıyor bana da aynısı oldu. Başvurunuzu tekrar yapın, başvuruyu yapınca başvuru kodu veriyor.
-
@dumbass teşekkür ediyorum
-
Ne zaman açıklanır acaba en az 10 gun once diyor ama yarin aciklasalar keske ona gore gelip gelmeme durumuna gore e ydsye basvurcam
-
çok geç açıklanıyor. ne olacağını bilmeden çalışmaya odaklanamıyor insan...
-
Başvurular dün bitti yahu... Az sabır
-
@ersagun kardeşim 10 gün öncesi olayı için söyledim yani 12 sine kadar uzatmasalar iyi olur
-
@ilkhedefsgk genelde tedbiren yazıyorlar onu. Yarın bir gün açıklanır. Çalısmaya devam, bu olmazsa başka bir kurum Sınavı'nda ise yarayacaktır çalışmalar.
-
Açıklanmış 86 ile kapamış
-
-
Herkese hayırlı olsun. MB'nin YDS'den 80 istemesi ile e-YDS'ye girmesi gerekenler olacak. Sınav da aynı gün. Büyük ikilem...
-
Başlıkta sessizlik hakim çalışmalar sertleşmiş herhalde
-
UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA;
http://uys.kgk.gov.tr/ -
giriş belgesini sorgulayamayan bir tek ben miyim
-
@econ17 benim de aynı, yarın düzeltirler heralde