2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@foucault teşekkürler fikrinizi beyan ettiğiniz için. Planli ve sabirli bir calismayla olabilir ama o 2 sene icinde atanamamak ve o mulakat sureci insani biraz umutsuzluga düşürüyor hele de benim gibi cabuk pes eden biri için:)
-
merhaba ben genel olarak bir şey sormak istiyorum ben ekonometri mezunuyum kpss a da hangi kurumlara girebiliyorum diye baktığımda bi ilanda;
-İ.İ.B.F.-Hukuk, Siyasal Bilgiler-İktisat, İşletme Fakülteleri-Matematik-İstatistik- Ekonometri-İletişim Fakültesi- Fizik-Sosyoloji-Psikoloji
başka bi ilanda;
-İ.İ.B.F.-Hukuk, Siyasal Bilgiler- İktisat, İşletme Fakülteleridiyo ekonometri zaten iibf fakültesinde.kafam karıştı yardımcı olur musunuz
-
@eko18 Merhaba dostum.
Bazı ilanlarda söylediğiniz şekilde belirtildiği oluyor, Ekonometri'yi İstatistik, Matematik, Aktüerya Bölümleri ile birlikte değerlendirebiliyor bazı Kurumlar. O tip ilanlarda İİBF belirtilmeyip, sizin bölümünüz sayılırsa İİBF Mezunları giremezse bile siz girebilirsiniz.
Bunun haricinde İİBF/SBF için bölüm kısıtı olmaksızın verilen yani İİBF/SBF, İktisat, İşletme Fakülteleri bölümleri şeklinde sıralanan ilanların tamamına başvuru yapabilirsiniz.
-
@paretowilfredo Fazla dezavantajlı olduğumu düşünmüştüm ama aydınlattınız.Çok teşekkür ederim.
-
arkadaşlar iktisatta analiz iktisat kullanan var mı pegemin artısı var mı ne diyonuz
-
@karar hocam ben Analizin Mikrosunu çözdüm gayet güzel tavsiye ederim
-
Kariyer mesleklere atandiktan sonra ne kadar sure içerisinde yds c almak gerekiyor hocam?@genclerbirlikli @odtüsbky
Atanmadan önce alinan yds belgesi de gecerli mi yoksa illa atandiktan sonra mi alinmali ?
-
Burda da tartışılmış biraz inceledim maliyeden Mehmet zakir erin konu anlatım almayı planlıyorum yeni baskı çıkınca. İktisattan elinde Musa Ceylan videosu olan var mı bir de
-
2019 kpss a ne zman yapilacak acaba arkadaslar insallah mayis olur
-
@richie-rich 3 yıl artı 2 yıl daha veriliyor. Toplamda 5 yıl ve indirimli kurslardan yararlanabiliyorsun.
-
Pegem ve Murat gibi büyük yayınevlerinin henüz güncellenmiş maliye ve hukuk kitapları çıkarmamış olması normal mi?
-
@karar tavsiye ederim hocam
-
@islimbot, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Pegem ve Murat gibi büyük yayınevlerinin henüz güncellenmiş maliye ve hukuk kitapları çıkarmamış olması normal mi?
bilgisi olan var mı?
-
@james-buchanan murat 2019 maliye konu anlatımlı gordüm. almadan bakayım dedim bütçe kısmına eski sisteme göre yazmışlar kalkınma bakanlığı falan yazıyordu
-
@islimbot şu an murat, hukuk yayını eğer çıkarmazsa pazarı kaptıracak. ve evet kitap yazarları dershane hocaları gerekli özeni göstermemiş. zaten murat yayınları bazı derslerde iyi değil. Kasım ayı gelmesine rağmen piyasaya kitap süremediler.
-
buyurun
https://hizliresim.com/DDNgyz -
Dostlar merhaba, monografi çözmeye yönelik bir kaynak arıyorum söylenenlere göre ilhan kılıçın kitapları bu konuda iyi, ilhan hocanın "kariyer tamamı çözümlü genel muhasebe problemleri" kitabını çözen arkadaşlar fikirlerini beyan ederse sevinirim, bir de kitap salt monografi agırlıklı mı yoksa içerisinde farklı şeyler de barındırıyor mu.
-
@sofuoglu monografi dışında bagimsiz sorularda var hocam hatta cıkmis vmy sorulari da var kitabin sonlarinda
-
@jakuppp teşekkür ederim hocam öneriyor musunuz kitabı peki, ilhan hoca değerli bir hoca kaynakta elbette iyidir ama kullananlardan bu noktada tavsiye almak da değerli diye bir sorayım dedim
-
@sofuoglu öneriyorum hocam ben 2017 de ki bddk sınavına ilhan hocanın kitabını alarak çalışmıştım sırf bir soru o kitaptan gelmişti