2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
Arkadaşlar analiz iktisat setini alayım mı iyi midir (önceki yazılanları okumadım vakitsizlikten lütfen hoşgörün️)
-
Sadece zeynel dinler iktisattan kac yaptirir?Ama cok donulmesi sartiyla temeli olan biri icin?
-
@zenginmemur Temeli olan birinin sormaması gereken bir soru bence.
-
@baumol dostum niye sormayacakmisimki belki 20 net bana yetmiyo
-
@zenginmemur Yok hocam zaten şunu demek istedim. Bir kitap size hiçbir zaman şu kadar net garanti edemez.bide eğer alacaksanız a kadro iktisat sorularını alın derim.
-
Arkadaşlar merhaba, elimde Pegem yayını iktisat(ekonomıcus), maliye(optımus)soru bankası, muhasebe(redıtus)soru bankası ve konu anlatımlı, bir de Ankara kariyer maliye soru bankası olmak üzere toplam 5 adet kitap var. Hiç kullanılmadı, çok uygun fiyata satıyorum eğer ilgilenen varsa ulaşabilir.
Herkese Allah kolaylık versin..
-
@mülakatzedee Çözülmesi gereken bir kitap tavsiye ederim.
-
@mülakatzedee çıkmış soruları 3 4 tur çözün yeterlidir başka bir kaynağa gerek olmadığını düşünüyorum.
-
Merhaba arkadaşlar,
Geçen sene dershaneye gittim. Bu sene evden hazırlanıyorum. Sil baştan tekrar ediyorum dersleri. Ancak evde çalışıyor olmanın dezavantajları çok fazla. Biten dersim şuanda Muhasebe, Medeni Hukuk. Ceza , İdare bitmek üzere. Mikro yarıladım sayılır. Çok mu geride kaldım toparlanabilinir mi sizce... Hergün ayrı bir stres... -
@ahshas55 hocam temeliniz de var iyi kötü. Bu yüzden geri kalan toparlanır birakmazsaniz bence. Zaten baya ilerlemissiniz. İyi kötü süreci bitirince keşke bırakmasaydım falan demezsiniz sonra
-
@falanfilan bırakma gibi bi niyetim yok. Ancak geride kalmanın vermiş olduğu stres var.
Teşekkür ederim ayrıca. -
@ahshas55 öyle anladım bi an. Hocam bir de bir şey okumuştum bi yerde. Böyle çalışıyoruz ya yine düşünmemiz gereken ilk şey asla yeterince calisamadigimiz... Derya deniz konular. Elimizden geleni yapıyoruz. Ozumsedigimiz dersler bir şekilde yoruma dayalı sorulursa yapılıyor ama ezber sorular, şansına aklına geldiyse veya yakın zamanda çalışmışsan yapıyorsun. Çalıştıkça birkaç konu eksiliyor gibi. Öyle veya değil yeterince hazır olmak çok zor. Kolay gelsin
-
@falanfilan aynen oyle. size de kolay gelsin.
-
Arkadaşlar malum bu sene sınav Temmuz’a alındı. Bu süreçte banka sınavlarına hazırlanıyorum. Geçen seneki puanım P48/75 idi. Bu sene 90 ve üstü gerekiyor. Temelim var. Mart’ta çalışmaya başlasam direk yaza yönelik sizce bu yapılabilir bir şey mi? Bu konuda tavsiyeleriniz olur mu? Şimdiden teşekkürler.
-
Merhabalar arkadaşlar.
Özel sebeplerimle birlikte yarından itibaren a + gygk başlıyorum.
Maliye, kamu hukukundan azda olsa temelim var.
Gerçekten yarından itibaren yeter mi?
Çok çaresizim, nasıl yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.ü -
Herkese öncelikle hayırlı kandiller dilerim..
Özel durumlarım falan gereği 2 gün öncesi tam anlamıyla başladım ders başlamaya.
Anayasam tam, maliye 1 tekrarlık durumda. Mikroda talep arz tamam durumunda.
Muhasebede de yeni başladım kasa bitti.
Gerçekten önerilerinizin çok önemi var, çok mu umutsuz vakayım 29 Temmuz’a kadar.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum Allah yardımcımız olsun.. -
Arkadaşlar idare hukuku nu İlker Eroğlu nün youtube videolarından öğrenen var mı ve daha sonra çıkan not kitabını alan???
Şimdi izliyorum, anayasa için videosu yüklenmiş. Ders notlarim daha kapsamlı ve detaylı. Alıp memnun kalan var mı, video dersi çok beğendiğim için alasım var ama kitaplarda yeterince anlaşılmasın diye karışıklık yapan tuhaf akıl almak hocalar var. Eğer kitabı alıp çalışıp memnun olan varsa biraz bilgi verirse çok memnun olurum. -
@falanfilan Hocanin Ders Notları kitabı daha kapsamlı ve detayliymis olacak o
-
@falanfilan hocam ben videosunu izlediğim hocaların kitaplarını mutlaka alıyorum okumasam bile, bir teşekkür niyetiyle yani. Ama videosunu izlediğim ve beğendiğim hocaların video ders notları kitaplarını hiç beğenmedim:( bence videodan minik notlar aldıysan kitap olarak nohutcu gibi bir hocadan bak. Ama kitabı da al bence️
-
@1umut hocam zaten 2-3 kere tıklıyorum, tıklanma olarak kazandırıyoruz o yüzden almak için almayım. Siz bu dediğim kitabı aldınız memnun Kalmadınız mi
Nohutcu nün kitabı hakkinda çok güzel yorumlar okudum ama ben sayistay hakimlik kaymakamlık için bu süreçte değilim. Biraz pahalı bir kitap. O yüzden almak istemedim.