iibf merkezi atama
-
@kullanıcıadi buradan hem a kadroya yerleşenleri, a kadroda çalışıyor olmasına rağmen sınava girmiş olup sizden yüksek puan alanları, gümrük ptt kyk ve diğer açıktan personel alım yapan sınavlar ile yerleşerek merkezi atamada tercih yapmayacak olanları düştüğümüzde atanma ihtimaliniz kadro sayısına göre artıp azalmakla birlikte yüksek görünüyor hocam. Yeterki il ve meslek tercihinde aralığı geniş tutun.
-
İşletme güncel sıralamam 574 tü şimdi 477 olmuş koca alımda önümden 97 kişi gitmiş benim dhmi yalan olcak herhalde. Puan 86.589 bu arada
-
Hocam benim uluslararası ilişkiler bölümünden sıralamam 674. Puanım 82,4.. bu atama imkansız galiba, bir fikriniz var mı? @Antimülakat @aliveli
-
@gokhan alan içinden imkansız ama ortak alandan son atama denenir. Açıktan alımlara başvurmak içinde puanınız gayet yeterli.
-
@gokhan ulus ataması az oluyor hocam.
-
@estevez hocam ben de branş sıralamasına bakacaktim ama nerden bakacagimi tam olarak bulamadim
-
Ais ten başvurularına gir 2016 kpss lisans seç branş sıralaması yazıyıor üstte
-
@mermaiden çok sagol arkadasim
-
@isltme_isltme hocam kusura bakma yeni girdim daha arkadaş anlatmış gerçi bulmuşsundur umarım.
-
@estevez evet buldum. olsun hocam sorun degil sağolun
-
benimde sıralama 180 gözüküyor uluslararası ilişkiler mezunuyum 85.9 puanım var merkezi atamada ki şansım nedir geçen atamaya göre öngörüsü olan var mı ?
-
@antimülakat ptt 5000 kişiydi ancak iptasl oldu
-
@kontrolluinsan daha önce İstanbul ataması gerçekleşti hocam.
-
@antimülakat 500 istanbul almıştı doğru hocam.
-
@mermaiden hocam bence puan çok güzel . Hayırlısıyla olur diyorum. Bizde durumlar biraz kritik ama
-
@guyan-gelmiş @Antimülakat iibfy 210 kadro verilmiş :(:( hala atanacagima umudunuz var mı :(:( iki gündür hep kötü haber alıyorum ben ya
-
@Antimülakat hocam bu istenen bilgisayar sertifikası benim yok ama üniversitede bilgisayar dersi aldım transkripte yazıyor.yani sertifika istenen bölümlere ben de başvurabilir miyim?
-
@kullanıcıadi basvurabilirsiniz
-
puanlar gene baya yüksek kalacak sanırım
-
@keynezyenciii 2017/1 alımında kac kadroydu?