RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
Bugün kağıtları verirken memura sordum ne zaman belli olur diye, 2 3 hafta içinde açıklanır dedi. Umarım bayram öncesinde açıklarlar.
-
Bayramdan sonraya kalmaz diye düşünmek istiyorum ama kurumlara belli olmuyor arkadaşlar.
-
Önümüzdeki hafta açıklanacağını düşünüyorum. Malum tatil uzadı. Başvururken bunu belirterek zamanını sordum. Bayram tatilinin uzamasından dolayı kendilerinin de önümüzdeki hafta listeleri açıklamak istediklerine dair niyetlerini ilettiler. Karar mercii onlar değil tabi ki ama Kurum'un niyeti de bu yönde olacaktır.
-
Bayram öncesi açıklanır arkadaşlar.
-
Kamu yönetimi 86 bölüm bazlı sıralama 150 yds 75 gelme ihtimali var mı ?
-
Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliğinden başvuran var mı arkadaşlar?
-
@monser Malesef yok.
-
Açıklandı. Uluslar tahmin edildiği yüksek kapattı. İİBF harici bölümlerde görülen düşük tabn puanların ise dil şartı ve sadece 2017 KPSS'nin hesaba katılması sonucu oluştuğunu düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun https://www.rtuk.gov.tr/duyurular/3788/5358/ust-kurul-uzman-yardimciligi-sinavina-girmeye-hak-kazananlar.html
-
............
-
@odtüsbky hocam mülakat için fikir alabileceğimiz birileri var mı forumda? rtük e kadar gittim uzman yardımcılarıyla görüştürmüyorlar sınavda nereye çalışacağımız ne çalışacağımız belli değil
-
@titoizm 88 ile kapattı 2 puan ile kaçırdım hayırlı olsun
-
Beklediğimden düşük kapattı. Hayırlı olsun herkese.
-
Öncelikle hayırlı olsun .Ankara dışında gelecek arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.RTÜK geçmişte mülakatta sorulan bir kaç sorusu şunlar : RTÜK'ün mali kaynağı nereden, yayın yasağı ne durumlarda olur , demokrasi ve medya ilişkisi vs
-
@rochas hocam siz rtükte uzman yardımcısı mısınız?
-
@pek12 hocam siz hangi bölümden gireceksiniz
-
@genclerbirlikli hukuktan hocam. ama girmemeyi düşünüyorum kpss düşük olduğu için
-
@pek12 Yok değilim ama adayım
-
@rochas hadi hayırlısı hocam inşallah olur.
-
@pek12 hocam niye girmeyesiniz, tecrübe olur girin
-
@pek12 hepimiz için inşallah