RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@rmazandavulcusu ben direk diplomayi gotururum diyordum da diplomayi vermicez adamlara degil mi? Lazim o yav
-
@armindo aslı ibraz edilmesi durumunda fotokopi de kabul ediliyor, aslı bizde kalıyor veya postayla başvuruda bulunacaksak geri yolluyorlar anladığım kadarıyla.:)
-
@username postayla başvuracaksanız noter onaylı örneğini gönderin. diplomayı yollamayın
-
Psikoloji bölümünden başvuracak olan var mı?
-
@genclerbirlikli geri gönderme konusunda problem mi olur sizce?
-
@genclerbirlikli @username ben şahsen basvuracagim postayla degil. Ben oraya gidicem diplomayi gostericem, onlarda "ha tmm ok" diyecekler ve bitecek diye dusunmustum onu geri almasi sıkıntı olur ya bence noter onayli vermek daha mantikli illa vermek gerekiyorsa
-
@username bence olur hocam adamlar onla ilgilenmezler, kaybolur filan uğraşma boş yere
-
@armindo şahsen dediğiniz gibi olur ben de öyle yapacağım
-
@genclerbirlikli o zaman bi fotokopi alip gidelim ya asli gibidir yaptirmadan falan. Olmaz derse bi daha giderim cok sorun degil. Eyvallah hocam.
-
@armindo hocam fotokopiyi de al aslını da yanında götür adamlar orda görüp onaylasın git gel yapmazsın boşuna, notere para kaptırma
-
@genclerbirlikli bana da yaparlar gibi geliyor. Oyle yazdiklarina gore.
-
@armindo yok hocam diplomanızı geri veriyorlar ibraz ettikten sonra
-
@username hocam riske atma derim. Kaybolursa büyük sıkıntı olur senin için. En iyisi noter onaylı olanı göndermek.
-
Özgeçmiş konusunda ne düşünüyorsunuz? RTÜK'ten beklentinizi yazın demişler mesela. Ne yazsam bilemedim.
-
merhaba arkadaslar, ikinci sayfadaki özgecmiş çıktısını ayrı bir yapraga yazdırdım. yani arkalı önlü tek sayfa cıktı değil. sorun olur mu? daha önce bu konuda bir sorun yaşayan oldu mu? Bugün basvuru yapmaya gideceğim.
kılavuzda, arka sayfadaki özgecmiş diye yazıyor, o yüzden soruyorum.
-
@bytheodoras niye sorun olsun böyle seylere takılmayın
-
@titoizm sacma sapan soru iste ne bekleyecem rtuk ten . hey ya yabbim ya
-
@Mimar tamam. teşekkür ederim.
-
Rtukten evlilik programlarını yasaklamasını bekliyorum desem olmaz mi
-
Branş bazında sıralamalarda yayınlanmadı ki önümüzü görelim