RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
noter onaylı diploma fotokopisi gönderin
genel olarak kariyerinizde şu ana kadar ne yaptınız, planlarınız ne, kişisel becerilerinizden bahsedin.
referans kısmına ben eski iş arkadaşlarımı yazdım, üst düzey tanıdığı olanlar yazabilir tabi ki
başvuru sayısı 1ooo in üzerinde şimdiden.. -
@russellwestbrook ösym sınıfta kaldı
-
@galatasaray Telefonla arayıp sordum. Üniversitenin aslı gibidir onaylı fotokopisi de kabul ediliyormuş. Neden notere para verelim ki? Ayrıca her bölümden 100-150 kişinin başvurduğunu ve henüz 2017 KPSS ile kimsenin işe girmediğini kabul edersek başvuru sayısı çok normal...
-
Bu üst kurul uzmanliklari hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar. Siradan kurumlarin uzmanliklari gibi midir ?? Soructa uzmanlik bu memurdan biraz farklı . Bi mufettis değil mesela. Ama kurumlarda mufettis yok öyle de bi sey var. Denetim gorevini filan bu uzmanlar yapiyo.
-
@odtüsbky hocam kesin bilgi mi? Bende üniversiteden aslı gibidir onaylı diploma fotokopisi var. Onu gonderiyorum o vakit. Bir de başvuru belgeleri arasında kpss sonuç çıktısı yazmıyor ya da benim mi gözümden kaçtı?
-
referans kısmını boş bırakırsam sorun olur mu
-
Başvuruda kendi adresim ile aile adresim aynı olduğu için aile adresi kısmını boş bıraktım. O şekilde gönderirsem bir sorun olur mu acaba? Hata kısmında yazdım ama bir geri dönüş alamadım?
-
arkadaşlar bu kurumu bilen biriyle konuştum. bana siyasetçilerin çok etkili olduğunu söyledi. buraya atananlar ileride iktidar değişince değişebilir dedi. ben de 657 kadrolu atanılıyor nasıl olabilir dediğimde siyasetten kaynaklı olabilir dedi. bir tek ben mi böyle garip bir şey duydum yoksa bilgisi olan başka arkadaşlar paylaşabilir mi? buraya girsek bile gönlümüz rahat edemeyecek mi arkadaş ne zor işmiş. işe girmesi bir dert girince bir sıkıntı olur mu acaba diye düşünmesi ayrı bir dert sonuçta kazanırım mı bilmiyorum ama tabi ki de kazanırsam havalara uçarım. ancak ilk başvurum ondan mıdır nedir biri böyle söyleyince gerildim biraz
-
@i.fazıl-pelin Daire başkanı, başkan yardımcısı, üye vb. olsan anlarım bu dedigini ama yeni atanan uzm. yrd'yi ya da uzmanı kim ne yapsın
-
@titoizm hocam buraya atananlar kadro karşılığı sözleşmeli personel oluyormuş. yani bildiğim kadarıyla her sene yenileniyor. oldu ki bir sonraki sene yenilenmedi o zaman ne olacak? diye düşünmeden edemiyorum
-
@i.fazıl-pelin kendi sitelerinde şöyle bir ibare var: "Üst Kurul personeli, kadro karşılığı sözleşmeli statüde istihdam edilmekte, ücret ve mali haklar dışında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi bulunmaktadır."
ben çok anlamam açıkçası ama 657ye tabi ise sıkıntı olmaması lazım diye düşünüyorum.http://www.rtuk.gov.tr/rtukte-insan-kaynaklari/3701/968/rtukte-insan-kaynagi.html
-
@armindo hocam kadro olmuyor yani. her sene yenilenmesi gerekiyormuş bu sözleşmenin. bir de yenilmediğini düşünmek istemiyorum. yenilenmezse çıkarılmış oluyoruz. çok garip gerçekten. resmen şutlanma tehlikesi ile yaşarız gibime geliyor eğer girersek.
-
hoş yarın öbür gün evleneceğim. böyle bir durumda aileme nasıl bakarım düşünmeden de edemiyorum. korktum ben ya
-
@i.fazıl-pelin hocam ama bunun gibi sözleşmeli olanlara (tkdk, kalkınma ajansları vs) işini yaparsan sözleşme yenilememezlik yapmazlar derler genelde. söylenti tabi bu, bilemiyorum. riskli bir durum tabii bir şey diyemem.
-
@armindo hocam buradan şunu mu anlayacağız yani, 657'ye iş garantisi olarak tabiisin. ancak sadece mali ve ücret hakları bakımından tabi değilsin mi demek? o zaman kadro karşılığı sözleşmeli personel nasıl oluyor tam olarak ? bunu bilen bir arkadaş yok mudur? @paretowilfredo hocam kafamız çok karıştır bir aydınlatıverir misin bizleri?
-
@i.fazıl-pelin valla işte ben de öyle anladım en başta. kadro olarak 657ye, ücret bakımından farklı. ama tabi dediğim gibi çok anlamıyorum bu işlerden. bilenler aydınlatırsa seviniriz tabii iyi olur
-
E peki diyelim buraya girdik, daha sonra başka kurum kazandık. Muvafakata gerek var mı madem sözleşmeli. Varsa da sorun çıkar mı ? Garantisi yoksa 2 sene sonra diyelim iktidar değişti,kovulduk, bizim kpssler yandı. Napacaz o zaman...
-
Arkadaşlar yüz kızartıcı bir suça bulaşmadığınız takdirde sözleşme feshi gibi bir durum olmuyor. Devlet kurumundan bir personeli atmak özel şirketlerde olduğu gibi kolay değil. Yasal haklarınız var.
-
@genclerbirlikli her 4 senede bir kpss'ye gireriz kardeşim sıkıntı yok şaka bir yana gerçekten trajikomik bir durum. bu kadar sene emek harca, bu kadar puan al. böyle kuruma gir. sonra iktidar değişti güüümmm kapı önüne :S
-
@i.fazıl-pelin valla sinirden ve pişmanlıktan kendimi duvarlara vururdum galiba öyle bi şey olsa