10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mhd hocam sgk salı olacak. bugun mhuy için destekteyiz
-
@mrtvrt salı ve cuma günü 21.00de sgk
-
@mrtvrt ok hocam, birlik olmaya devam. Bu darbogazdan ancak bu şekilde çıkarız
-
@T-Robert-Malthus hocam sizin duyumda bir hareketlilik var mi?
-
@b-ays, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@T-Robert-Malthus hocam sizin duyumda bir hareketlilik var mi?
-
DUYURU: Saat 20:00 da yeni hastag ile MHUY etkinliğine başlayacağız. Sesimiz daha gür çıkacak. Sİzlerden ricam saygı sınırlarını aşmayalım.
-
Saat 20:00 da saygı sınırlarını aşmadan doğrudan Sn Hazine ve Maliye Bakanımıza seslenerek MHUY etkinliğine kaldığımız yerden devam edeceğiz.
TAG : #BeratAlbayrak1000MHUY
kopyala yapıştır yapalım. aynı zamanda bakanı da ekleriz.
-
@mhd, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
DUYURU: Saat 20:00 da yeni hastag ile MHUY etkinliğine başlayacağız. Sesimiz daha gür çıkacak. Sİzlerden ricam saygı sınırlarını aşmayalım.
@Mahlaki @istatistikçik @hahamas @can-mavi @desa121215 @duyguuu37 @T-Robert-Malthus @keynesinabv @Elinor-Ostrom @erdemcanbey
-
Arkadaşlar sgk etkinliğini yarın mı yapsak yoksa salı iyi midir ?
-
Hocam salı ve cuma günü 21.00 deki etkinlik için facedeki admin arkadaşlara duyuru yapmalarını rica edebilir misiniz yine? @DS1966
-
memurlar.netin haberine göre birleştirilen Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı tekrardan ayrılacakmış bu durum alım sürecini geçiktirir mi
-
@hedefsgk haydaaaaa
-
Geciktirmek ne demek ilan falan gelmez öyle olcaksa şimdi bu nerden çıktı ya
-
@hedefsgk o haberi bulamadim hocam
-
@872 https:/ /www.memurlar.net/haber/785603/kabinede-revizyon-mu-yapilacak.html
-
@hedefsgk ilanın akibeti inşallah kötü olmaz ya
-
@872 etkilemez arkadaşlar rahat olun zaten kesin değil. Salı ve Cuma 21.00 de etkinliği yayalım her yere.
-
SAAT 20:00 da MHUY için 3. Etkinlik düzenlenecektir.
HASTAG : #1000MaliHizmetUzmYard -
@hedefsgk banada bu tarz şeyler bahane gibi geliyor. Tozdan nem kapmak bu olsa gerek. Binlerce denetmen nerde konuşlanmışsa 400 denetmenide oraya sıkıştırırlar bi zahmet. Zaten geçen ilandan bu yana 15 ay geçmesine rağmen adamlar daha iş başı yapmadı. Ha deyince başlatmıyorlar bile. Bide ben çok sıkıldım şu bizim ilanları etkilermi bu etkilermi muhabbetlerinden. zaten daha fazla ne kadar etkilenebilirki başımıza gelmeyen kaldımı şu bi kaç yıldır. Yanlış anlama hocam sözüm sana değil tabiki.
-
Hocam bakanlığın Amblemi yeni belirlendi be düzen oturmaya başlıyor hal böyleyken birleştirilen bakanlıklar tekrar ayrılmaz hiç zannetmiyorum. Bizim ülkede medya sadece bilgi kirliliği. Biz etkinliklere odaklanalım sesimizi duyuyor bazı yöneticiler.