10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@veliat34 Hocam ben bir süre sgk falan düşünmek istemiyorum :)Gelse ne olacak yine aylarca bekletir sonuç olumsuz.İnşallah maliyenin bahsedilen alımları gelir.
-
@luthor hocam bekletmeye ve olumsuz sonuçlara bayağı alıştım .:)
-
@krtalprn ona yorum yapabilecek bir tecrübem maalesef yok.Bu durumda tek güvendiğim kişi @paretowilfredo
-
@conmaynard eğitimler kasımda başlıyordu galiba.Ayrıca 8.pronun eğitimleri hangi tarihte başlamıştı ona göre kıstas yapabiliriz.8.pronun yedeklerinin ataması da 31.10 tarihinde sonuçlanmıştı.
-
Üstad 9. promosyon süreci tamamen bitmeden 10. Promosyon ilanı gelir mi acaba @paretowilfredo
-
Gelir tabiki yeterli ilana çıkmak istesinler . Bundan önceki 2 proda da yereller yerleşmeden ilan geldi sonuçta ilandan yaklaşık bir ay sonra başvuru oluyor
-
@agustcomte umarım kpss den önce gelir ilan
-
@krtalprn dostum soruşturacağım dedim dün halen geçerli bu sözüm.
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad seni de sık boğaz etmek istemem lakin 9. Dan da elendik 1 senede 3 mülakat olmayınca yeni ilan haberi bile bir nebze rahatlatıyor insanı Allah razı olsun üstad emeğin için
-
@luthor beni bitirdiler ya dünden beri ruh gibiyim baş agrisindan
-
@gizo11 Ben kendimi alıştırdım hocam ya 7 ay bekleyince insanım içinde bir şey kalmıyor zaten
-
@luthor bir isin daha iyisi nasıl yapılır bilmiyorum en iyi mulakatimdi. Benim hayalimdeki iş ama nasip olmuyor 2 oldu. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Yine denicez el mahkum
-
Arkadaşlar guy ile sgk denetmenlik yardımcısını kıyaslar ise sizce hangisi daha avantajlı maaşların aynı olduğunu biliyorum ben iş yönünden soruyorum
-
@lamıcimiyok kesinlikle sgk
Neden :
1 sgk da bir iş tanımı var guyda vergi dairesindeki her alanda çalışabilirsin. ( yani amire bağlı olarak her sürekli servisin değişebilir )
2 iş tatmini sgk da denetmenlik görevini yaparken mutlaka sıkıntılarla karşılaşabilirsin ama bi itibarın var guyda bu yok
3 sgk da bağlı olduğun sadece müdür ve merkez müdür yrd. Iken guyda herkes amir
4 sgk denetmeni diğer kurumlarla doğurdan yazısabilirken guyda en azından müdür yrd. Olman gerekiyor
Bunun yanında
iki meslekte de rotasyon yok
Maaşlar ve özlük hakları neredeyse aynıGerisi size kalmış
-
@gizo11 bizden kazanan yok valla 10 da da elerler artık müfettişlik hedef.
-
İnş şu vmy dguy vs ilanları bi an önce gelir yoksa beklicek bişi olmayınca çok fena canım sıkılacak neyse ki 9'dan 10. dönem sayfasına geçiş yaptık :))))
-
@agustcomte hocam çok güzel anlatmışsınız lâkin guy da rotasyon yokken sgk denetmen yardımcılığında rotasyon var diğe biliyorum ben
-
@lamıcimiyok 7. Pro mülakatı zamanında kalktı artık
-
P13: 81.76 sıralama :216
P23: 81,34 sıralama: 2767
P42: 82.68 sıralama : 1652
iibf 'liyim diye p 13 zaten kullanamıyorum.
sınav öncesi ilan gelmesi durumunda ihtimal nedir diye sormak istiyorum ,yakında başka alım olmadığından haliyle elenenler arkadaşlar tekrar başvuracak onları göz önüne alırsak bana sıralama gelir mi ? -
@optimumblue3 p42 s-den ihtimal var