2018 İdari Yargı Sınavı
-
Ben transkriptin aslını gösterip fotokopisini verdim. Aslı gibidir yapmıyoruz dediler. Yine de verdim ve sınava girmiştim.
-
@mr-aday aslını neden vermediniz?
-
@esrasrgn, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
kodakoğlu medeni usul sipariş etmiştim ama siparişim iptal edilmiş arkadaşlar temin edilemiyormuş, onun yerine monopol medeni usul notlarını alsam nasıl olur sizce
bende monopol medeni usul sipariş ettim. henüz elime ulaşmadı. kullananlar var mı bu kitabı?
-
@kd16 2008 den beri girdigim sinav beynim durdu resmen bide son sans artik yani sanirim gecerli oluyordu arkadasim
-
@james-buchanan Aslı a4 kağıdı değildi diploma ile birlikte verilmişti. Vermek istemedim. Kaldı ki 2012 de girdiğim sınavda da fotokopisini verdim Aslı gibidir yapıp göndermişti savcılık Ankara'ya. 2016 sınav başvurusunda ise Aslı gibidir yapmıyoruz dedi fotokopi verdim. Kabul edildi
-
Merhaba arkadaşlar , herkese başarılar diliyorum. Anayasa ve idare için kaymakamlık sınavından kalmış olan nohutcunun anayasa ve idare kitaplarina çalışmayı düşünüyorum. Fakat idare kısmı baya kapsamlı ; T.C idare yapısı ve mahalli idareler kismi. Daha önce girmiş arkadaşlar o kısımları ne düzeyde çalışmam gerektigi ile ilgili bilgi verebilir mi?
-
@esrasrgn temin etme imkanın varsa kesinlikle kodakoglu al
-
@החוק-החוקתי, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@esrasrgn, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
kodakoğlu medeni usul sipariş etmiştim ama siparişim iptal edilmiş arkadaşlar temin edilemiyormuş, onun yerine monopol medeni usul notlarını alsam nasıl olur sizce
bende monopol medeni usul sipariş ettim. henüz elime ulaşmadı. kullananlar var mı bu kitabı?
-
@james-buchanan ders notları şeklinde olandan mı bahsediyorsunuz dershaneye gittiğimde vermişlerdi bana
-
@kd16 kitap olarak alper bulur yazarı. Monopol idari yargı seti içerisinde.
-
@james-buchanan anladım hocam yardımcı olamayacağım o halde:)
-
H bendinde istenilen belgelerini, 1-8 KASIM 2018 tarihleri arasında Adalet
Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Hâkim Adaylığı Şube Müdürlüğüne bizzat teslim
ederek ya da ilgilinin bulunduğu yer Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla (masrafı ilgH bendinde istenilen belgelerini, 1-8 KASIM 2018 tarihleri arasında Adalet
Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Hâkim Adaylığı Şube Müdürlüğüne bizzat teslim
ederek ya da ilgilinin bulunduğu yer Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla (masrafı ilgilisi
tarafından verilmek suretiyle) APS yoluyla gönderecektir.ilisi
tarafından verilmek suretiyle) APS yoluyla gönderecektir.Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığıyla burda söylenmek istenen ne? Biz oraya teslim edeceğiz onlarmı yollayacak?
-
medeni usulde temmuz 2018 baskı kitap işe yarar mı? değişiklik var mı?
-
@לוחם-אינסופי şuan zaten kodakoğlunu arastırdım en son 2018temmuz baskısı mevcut.Sonrasında basımı yok.
-
Medeni usul için elimde 2014 basımı icra müdürlüğü konu anlatımı var,450 sayfa ismail ercan .Sizce bu iyi mi sanki fazla ayrıntı gibi gelıyor bana zaman kısa mehmet kodakoğlu calısan varsa hangisi daha iyi sizce yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı bu konuda?
-
@kendinehakime 6100 sayılı kanunun sonunda değişiklikler var. mevzuat.gov.tr den baktım şimdi.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime 6100 sayılı kanunun sonunda değişiklikler var. mevzuat.gov.tr den baktım şimdi.
İsmail ercanın medenı usulu ınanılmz ayrıntı gelıyor bana daha once calısmıstım.Kodakoğlu adı gecıyor hep nasıl acaba calısan var mı ?Siparıs verecegım.
-
@kendinehakime kodak 500 sayfa !!!
-
Hmk dan direkt 6 soru mu geliyor yoksa 3-4 tanesi mi?
-
@corleone 7 soru gelıyor .